reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Justa ale się naprodukowałaś :-D. No to widzę, że jak już wszytko ogarnełaś, to masz więcej czasu na BB ;-). Ja do małża smsa piasałam długiego odnośnie dzisiejszego dnia :dry:, bo mu przecież telefon nie działa i nie można się do niego dodzwonić. Telefon w pracy mu spadł a kolega jeszcze na niego nadepnoł :-D. Ekran po pękany ale co zrobić musi sobie radzić. Na gwiazdkę coś w orange mu wezmę w prezencie :tak:

Bartuś ma swoje krzesełko do karmienia które w ciągu dnia używane jest do wspinaczki na meble właśnie sobie je przysunął pod komode i sie wspina :sorry2:urwis jeden no ja ide zrobić sobie kawke bo u nas znowu ciemno sie zrobiło

Uf!!!
Jestem strasznie wszybka wtedy kiedy trzeba :-D. Chata posprzątana, obiadek gotowy :tak:. T zaraz wróci z pracy, mału śpi. :-):-):-).
Justa, przepis na pizze gdzieś tam w przepisach naszych jest? No to jednak nie masz spokoju :sorry2:, myślałam, że dzieciaki Ci troszkę wytchnienia dadzą :-D. Mój młody jeszcze śpi. Biedak nie ma wyboru mając taką matkę :-D;-).
Aguska, wariatą mówimy stop :-D. Bezzz będzie bo nie odbieram już nic dziś :-):tak:

reklama
Hej mamuśki u mnie przygotowania do świąt pełną parą;)
Zakupiłam nowa piekna firanę:)Oraz mmmm moje marzenie nowy komplet obiadowy:)
Pochwal się firanką :tak::-)
I znowu o pogodzie? :-D

Bierzecie udział w konkursach zamieszczonych w kalendarzu adwentowym?
Ja biorę ale nic nie wygrywam :no::-(
Ja też mam problem, że mi młody wstaje o 7 :cool: ale to już kwestia przyzwyczajenie. Co nie Aguska? :-D.
Witam sie z całą resztą :tak:.
Justa raz wziełam udził w tym konkursie, zapominam :-D. Jak znajdę czas, to zrobie, to co miałam zrobić wczoraj ;-)
Moi zawsze wstają tak wcześnie :-)
A skąd. :ninja2: Ciągle słyszę "Maaammooooo !"
Zrobiłam im pizzę i buźki na chwile zamilkły. :-p

Czekam na mężusia .:tak:

Wasze szkraby sypiają jeszcze w dzień? :confused: U nas bardzo szybko to minęło. :baffled:
Mój już nie śpi w dzień ale czasem jak jest bardzo zmęczony to sam zaśnie :-D:-D:-D:-D kiedyś siedział w kuchni na narożniku i zasną na siedząco dobrze że przyszłam bo by spadł :szok::-D:-D:-D

Witam mnie cały dzień nie było sprzątałam cały dzień mi to zajęło ale już mam posprzątane na święta.Znaczy na bieżąco trzeba będzie sprzątać ale już będzie zawsze mniej.
Kamil z Martynką oglądają bajkę i mówi do niego przytul się bo teraz będzie straszne :-D:-D:-D:-D:-D

Do góry