reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MAlina, to dobre buty :tak:
a o podeswę mi np chodzila taka piankową, fimy sportowe robia takie cuda la sandałki dla maluchów z piankowa podeszwa, odkształca się to strasznie i powoduje wady postawy, a sandałki z taka łyżwa nike wcale nie tanie :baffled:

Najlepszym napojem do ogródka jest piwo :-p:-D rekawiczki na łapki, w jedna napój w drug cos tam do dłubania w ziemi i jedziesz :-D:-D:-D:-D

reklama
Witam i ja
U mnie rowniez jest WIOSNA:tak::tak::tak:Pogoda cudna,sloneczko swieci pelna para:tak::tak::tak:Dziewczynki na balkonie bawia sie w krotkim rekawku:tak::tak::tak:Dominik dzisiaj szedl z klasa do teatru i wraca kolo 13 czyli akurat tak jak zaprowadzam dziewczynki do przedszkola:tak::tak::tak:
Chatka ogarnieta,pranie sie pierze,M gdzies wybyl:tak::tak::tak:Musialabym sie tylko wziasc za prasowanie ale nie wiem kiedy:rofl2:Chociaz jak mi wyschnie to co dzisiaj popiore to raczej nie bede miala wyjscia:crazy:

Jesli chodzi o sandalki to moje dziewczynki maja jzu kupione na lato.I maja bartka ale jzu nei takei calkiem pelne i z pieta tylko po czesci usztywniana:tak::tak::tak:Maja tez reeboki i nike:tak::tak::tak:Tych sportowych firm nosily juz ledwo zaczely chodzi a to z tego wzgledu ze tylko nike miala rozmiar 17:tak::tak::tak:

Hej to i ja tu zajrzałam na główny.Mało sie odzywam ,bo nic ciekawego sie nie dzieje,fakt,że dzisiejszy dzień budzi radośc i chęc do zycia ,jest tak cieplutko:-D
Do pracy na 13 dziś,dopiero w niedzielę wolne,bosz...kto wymyślił ten układ u nas w pracy to niech go drzwi ścisną ,ze wolną mamy tylko jedną niedzielę co 3 tygodnie:baffled:
Muszę sie pochwalić ,ze Ksawier ma na koncie 2 turnieje piłki nożnej w tym jeden medal ,fakt ,że za 5 miejsce ,ale za to grali o puchar prezydenta Kołobrzegu,strasznie mnie cieszy jak widzę jak jego to rajcuje ,on jest przecież taki młody ,mały ,a o niczym innym nie potrafi gadać...:tak:
W ogóle brakuje mi czasu na wszystko Ksawier ma treningi 2 razy w tyg.Klaudia siatkówkę też 2 razy ,a do tego logopeda Ksawka raz w tygodniu,nasza siłownia 3 razy w tyg.w ogóle jak to piszę to sie dziwie ,ze mam czas na ugotowanie obiadu:-D
A marzy mi sie zacząc biegać z powrotem w plenerze,tylko ,ze póki co jak mam wolne popołudnie to jest zimno ,albo pada ,albo jedno i drugie:eek:
Ale dzień sie wydłuża ,idzie w coraz lepszym kierunku:tak:

Ja na razie mam na topie buty na wiosnę,jakieś adidasy i tenisówki,o sandałkach jeszcze nie myślę:no:

Spadam sie pomalować,buziaki wielkie moje kochane :-)

Mój ogródek to kawałeczek rabatki a tak poza tym to całe podwórko w trawce żeby można było właśnie na nim posiedzieć, odpocząć i wypić na przykład piwko lub kawkę, albo na przykład zrobić grila którego nie mogę się doczekać:-)

czesc mamuski!!!

witam sie ja dopiero teraz bo wczesniej nie miałam czasu.dzis była tak piękna pogoda że w końcu zabrałam sie za moje okna.zeszło mi przy tym prawie 3 godz.ale teraz mam lśniące,błyszczące okna na swiat:-Ddobrze ze m miał wolne dzis to zabrał dzieciaki na długi spacer a ja w tym czasie spokojnie miogłam sobie sprzątać.
wczoraj byłam z krystianem u lekarza i osłuchowo jest wszystko ok,gardło czyste,uszy czyste i ten kaszel to najprawdopodobniej alergiczny.mam go inhalować, dostał syrop aerius i ma nadzieje ze mu to przejdzie.

as-witaj!!
dawno Cie tu u nas nie było.
co tam u Ciebie?

hej laski

kurcze czytam was i nie dowierzam wy juz tu o sandalkach a ja zastanawiam sie nad półbutami bo wszystkie z tamtego roku na mnie za duze , kurcze schudłam i nogi mi jakos zmalały:baffled::baffled::baffled: nie wiedzialam ze to tak sie skonczy heeeeeee:-D:-D:-Dale co tam buty trz:-Deba kupic no i lence te:-Dz bym musiała jakies na wyjscie kupic ale to trzeba na rzeszów sie wybrac i porozgladac sie
u mnie tez wiosna zabrałam sie za porzadki bo dzisiaj dzien nawet wolny tyle co byłam z lenka na szczepieniu nawet nie bylo tak zle tylko chwileczke zapłakala jak jej dałam smoczka to odrazu przestała wiec dzielna dziewczynka :))))))))
no i moja słonica wazy 8650:-Di ma 72cm wzrostu tak ja wymierzyli no i zero ząbków :-D:-D:-Djeszcze nie ma czym grysc:-D:-D:-D
No to spadam bo mała domaga sie mleka i spac :tak::tak::tak:

Iwcik to mała Ci waży i mierzy ładnie :tak: dzielna że nie płakała :-)
As witaj Kochana :-D no pas super, a cena pewnie będzie nie lepsza :sorry:
Malinka mi Kuba już w tamtym roku na wakacje łaził w sandałkach bez pięty :tak: i jakoś świetnie mu się chodziło, miał jeszcze i z zakrytą piętą ale jakoś widziałam że mu wygodniej było w tamtych :tak: a z elephanta były :tak: no w tym roku będę musiała mu kupić :sorry: dobrze że adidasy ma i półbuty :-) a z ogródkiem to witamy w klubie :-D dla mnie też trawka leżak i piwko :-D a zagadnienia jak na razie stoją :no: jakoś zniechęciła mnie informacja że na moje województwo mają nie przyjmować wcale w tym roku :confused2: ale będę jechać do policji i się osobiście dowiadywać :tak: jak to będą brednie to będę składać jeszcze w tym roku :tak: a do wojska niepewna praca po nsr :sorry:
Lidka to szorowałaś :-D dobrze że Krystianowi lepiej, oby mu kaszel przeszedł szybko :tak:
Madziula zaglądaj częściej ;-) to masz napięty harmonogram zajęć na cały tydzień :sorry:
Barbara a jakie nowe kotleciki robisz?
MH ceclor dobry antybiotyk :tak: Kuba kiedyś go brał :tak:

No w końcu weszłam wieczorem i miałam co czytać :-D
Witam wieczorem. Kuba już po kolacji, kąpieli, M robi kolację, zaraz po piwko skoczy i wolne :-) cieplutko było jak nie wiem co dzisiaj :tak: po południu pojechaliśmy do teściowej tak o posiedzieć i do domku koło 19.00 byliśmy :tak: zaraz Kuba spać idzie i będzie cisza bo lata z jojem i szaleje :sorry: wczoraj wyciągnęłam katanę i cienką kamizelkę z szafy i co się okazało że za małe i to o wiele za małe :szok: nie dopinam się w niczym :no: nosz zła jestem jak cholera bo nie mam w czym chodzić :crazy: dobrze że kasa będzie teraz w Kwietniu to sobie będę musiała coś kupić :tak: ale jaki ja numer dzisiaj odwaliłam :eek: jak byliśmy u teściowej ja w domu zostawiłam ziemniaki na gazie :no: dobrze że się nic nie zapaliło tylko śmierdziało i garnek do śmieci :sorry: ja nie wiem czemu, nigdy mi się nic takiego nie przytrafiło :no: ja dzisiaj w ogóle myślałam że piątek jest :eek: oj coś ten dzień nie za dobry mam :-p jutro z M po wyniki trzeba jechać i do świętoszowa, podobno jeszcze jakąś kaskę ma do odebrania tam za służby i oby bo już się kończy :sorry: no uciekam, do jutra Laseczki :-)

reklama
witam,

Niki obudziła mnie dzisaj o 6 :baffled: a Helenka jeszcze w najlepsze spi :sorry2:

Moje dzieci troszke pozdrowiały, Niki ma się dobrze, a Helen prowadzę dzisaj do przedszkola :tak:

Mama dylemat, helenka na sobote ma dwa zaproszenia na urodziny, jedne do kolerzankiz przedszkola, a drugie do kuzynki :dry: i gdzie mam ja zaprowadzic :confused: chyba będe moneta rzucac :baffled:

hej laski

kurcze czytam was i nie dowierzam wy juz tu o sandalkach a ja zastanawiam sie nad półbutami bo wszystkie z tamtego roku na mnie za duze , kurcze schudłam i nogi mi jakos zmalały:baffled::baffled::baffled: nie wiedzialam ze to tak sie skonczy heeeeeee:-D:-D:-Dale co tam buty trz:-Deba kupic no i lence te:-Dz bym musiała jakies na wyjscie kupic ale to trzeba na rzeszów sie wybrac i porozgladac sie
u mnie tez wiosna zabrałam sie za porzadki bo dzisiaj dzien nawet wolny tyle co byłam z lenka na szczepieniu nawet nie bylo tak zle tylko chwileczke zapłakala jak jej dałam smoczka to odrazu przestała wiec dzielna dziewczynka :))))))))
no i moja słonica wazy 8650:-Di ma 72cm wzrostu tak ja wymierzyli no i zero ząbków :-D:-D:-Djeszcze nie ma czym grysc:-D:-D:-D
No to spadam bo mała domaga sie mleka i spac :tak::tak::tak:

Duza koza :tak: fajnie :tak: A na zęby jeszcze czas przyjdzie, mojej elenie pierwszy wyszedł dopiero po roczku :-p:cool2:

Beata ciuchy za male powiadasz, ale czy ja dobrze pamiętam ty chciałaś chyba przytyć :-)

Ja nazazie o butach nie musze myslec całe szczęście :-p Obie panny maja w czym chodzic, sandałki na lato chyba tez mam jakies w swoich zbiorach :-p Sobbie za to musze coś kupic, bo mam jedn adidasy, a reszta to szpile :sorry2:

Do góry