reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ale masz fajnie :)
ja tak planuje sobie jakąs stówke odłożyć i iśc wreszcie żeby mnie "odpicowali" :-D
ostatnio niby farbowałam ale mi nie wyszło a i image bym sobie jakis zmieniła ;-)

no i juz wszystkie poznikały
a ja własnie przed chila wysłałam CV i LM na ogłoszenie o prace
trzymajcie kciuki;-):tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Witam i ja :-):-):-)
U nas piękne słonko świeci ale rano było -3st.C :szok::szok::szok: oj jak dobrze ze to mąż Maję odprowadza rano do przedszkola bo ja to bym miała problemy z wyjściem na taki ziąb :rofl2::rofl2:
Dziewczyny co wy robicie o takiej porze :szok::szok::szok: ja to jak do godz.23 dosiedzę to jest cud :-):-):-)
Maja po balu bardzo zadowolona i jakiś dyplomik nawet dostała :tak::tak: a do tego dowiedziałam się że od dzisiaj w przedszkolu jest zbiórka zabawek dla biedniejszych dzieci i już wiem co zrobię z kilkoma niepotrzebnymi pierdołami :-p:-p
Natali trzymam kciuki za pracę :tak::tak:
Anabubka to fajnie że buciki na krechę dostałaś, teraz nóżki już nie zmarzną :tak::tak::tak:

reklama
Witam i ja
Ale dzisiaj jest fajnie na dworze:tak::tak::tak:Nie wieje i jest lekki mrozik,od razu lepiej wychodzilo sie z domku:tak::tak::tak:
W drodze do szkoly Dominik skakal po wszystkich zamarznietych kaluzach:tak::tak:Az w koncu skoczyl na taka mniej zamarznieta,wywalil sie i wyladowal dupskiem we wodzie:szok::-D:-DAle sie nasmialismy hehe:-)Dobrze ze jako pierwsze ma dwugodzinny trening to spodnie zdaza wyschnac na kaloryferze:tak::tak::tak:
Mlode jeszcze spia:tak::tak:Miala na sniadanku byc moja siora z Adasiem,ale cos Jej wypadlo i wspolne sniadanko przekladamy na wtorek:tak::tak::tak:

AS
Przypominam Tobie ze mialas napisac o co kaman z ta suszarka:tak::tak::tak:

LUNKA
Zdrowka dla malej:tak:Oby nic nie zalapala

ANACONDZIA
Super ze pierwsza imprezka Majki udana:tak::tak::tak:No i jeszcze dyplomik:tak::tak:

KERNUS
To Ty rzeczywiscie mala masz ta srytke:tak::szok::szok::szok:Ja mam taka chyba akuratnia bo 37;-):-)

NATALI
Trzymam kciuki za prace:tak::tak::tak:
Ja mialam tez isc do pracy jako steward na stadionie lecha ale jakos nic z tego nie wyszlo:no:A szkoda bo bylaby to praca ktora bym lubiala

Moja siora byla wczoraj u gina i ma juz rozwarcie i skrocona szyjke:no:a jest dopiero 34 tydzien ciazy:no:No ale jak dla mnie troche jest sama sobie winna bo niestety ciagle biegala i jezdzila wszedzie wiedzac ze ciaza jest z grupy ryzyka:no:Pierwsza ciaze straci;a,druga prawie a ta miala na podtrzymaniu:no::no::no::no:
I jeszcze sobie spokojnie poszla zaniesc L4 do pracy:szok::szok::szok:
No pogieło Ja na maksa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry