reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ale masz fajnie :)
ja tak planuje sobie jakąs stówke odłożyć i iśc wreszcie żeby mnie "odpicowali" :-D
ostatnio niby farbowałam ale mi nie wyszło a i image bym sobie jakis zmieniła ;-)

no i juz wszystkie poznikały
a ja własnie przed chila wysłałam CV i LM na ogłoszenie o prace
trzymajcie kciuki;-):tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Witam i ja :-):-):-)
U nas piękne słonko świeci ale rano było -3st.C :szok::szok::szok: oj jak dobrze ze to mąż Maję odprowadza rano do przedszkola bo ja to bym miała problemy z wyjściem na taki ziąb :rofl2::rofl2:
Dziewczyny co wy robicie o takiej porze :szok::szok::szok: ja to jak do godz.23 dosiedzę to jest cud :-):-):-)
Maja po balu bardzo zadowolona i jakiś dyplomik nawet dostała :tak::tak: a do tego dowiedziałam się że od dzisiaj w przedszkolu jest zbiórka zabawek dla biedniejszych dzieci i już wiem co zrobię z kilkoma niepotrzebnymi pierdołami :-p:-p
Natali trzymam kciuki za pracę :tak::tak:
Anabubka to fajnie że buciki na krechę dostałaś, teraz nóżki już nie zmarzną :tak::tak::tak:

reklama
Witam i ja
Ale dzisiaj jest fajnie na dworze:tak::tak::tak:Nie wieje i jest lekki mrozik,od razu lepiej wychodzilo sie z domku:tak::tak::tak:
W drodze do szkoly Dominik skakal po wszystkich zamarznietych kaluzach:tak::tak:Az w koncu skoczyl na taka mniej zamarznieta,wywalil sie i wyladowal dupskiem we wodzie:szok::-D:-DAle sie nasmialismy hehe:-)Dobrze ze jako pierwsze ma dwugodzinny trening to spodnie zdaza wyschnac na kaloryferze:tak::tak::tak:
Mlode jeszcze spia:tak::tak:Miala na sniadanku byc moja siora z Adasiem,ale cos Jej wypadlo i wspolne sniadanko przekladamy na wtorek:tak::tak::tak:

AS
Przypominam Tobie ze mialas napisac o co kaman z ta suszarka:tak::tak::tak:

LUNKA
Zdrowka dla malej:tak:Oby nic nie zalapala

ANACONDZIA
Super ze pierwsza imprezka Majki udana:tak::tak::tak:No i jeszcze dyplomik:tak::tak:

KERNUS
To Ty rzeczywiscie mala masz ta srytke:tak::szok::szok::szok:Ja mam taka chyba akuratnia bo 37;-):-)

NATALI
Trzymam kciuki za prace:tak::tak::tak:
Ja mialam tez isc do pracy jako steward na stadionie lecha ale jakos nic z tego nie wyszlo:no:A szkoda bo bylaby to praca ktora bym lubiala

Moja siora byla wczoraj u gina i ma juz rozwarcie i skrocona szyjke:no:a jest dopiero 34 tydzien ciazy:no:No ale jak dla mnie troche jest sama sobie winna bo niestety ciagle biegala i jezdzila wszedzie wiedzac ze ciaza jest z grupy ryzyka:no:Pierwsza ciaze straci;a,druga prawie a ta miala na podtrzymaniu:no::no::no::no:
I jeszcze sobie spokojnie poszla zaniesc L4 do pracy:szok::szok::szok:
No pogieło Ja na maksa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry