reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a ja wlasnie ode po zakupy i robie ta pizze!!!!!!!!!!!!!!
noelia a po co tak wczesnie do lozka?????????? ;) :laugh: ;) :laugh:

Kunda ..tak to ten :)

Ja wpadłam na chwile powiedziec wam
dobranoc , pchły na noc ...
a wy co??? kto tyle nabazgrał ??? >:D >:D >:D
tylko pare godzin mnie niebyło<musiałam mężem sie zająć> a wy tak sie rozszalałyście >:D

dobra ide bo mnie woła ... ;D ;D ;D a jemu nieodmawiam ;D ;D :p

do jutra laseczki :-*

No ja też na chwilke bo mąż mnie zgania dobrej nocki zycze wam dziewczyny. I buziaki dla córci Noelia
Do jutra

a przepraszam czy jest jakas kobitka ktorej maz nie wygania? albo ona mu sie nie daje? bo normalnie jak tylko nocka przychodzi to wszystkie zmiataja bo mezulek...!
kto popgada? co prawda zaraz bede oliwic hibcia bo juz sie kapie ale potem mam wolne!!!!!!!!!

a pizzy dzis nie bedzie bo pieczarek nie kupilam! jutro tez nie bo piatek ale za to w sobote.... mniam mniam mniam! juz nie moge sie doczekac! a teraz kanapy...

mordziulka ja będe , no chyab ,ze sie mały przebudzi, ale to kwestia włożena smoka  ;) Dokłądnie zobaserwowałam to samo, jakaś godzina zero wybiła i wszytskie uciekły i tak co wieczór  ;D v

Ale któras zaszalała z formatem zdjęcia, ale spoko, nawet najlepszym się zdarza  :laugh:

ja dzisiaj mam dzień pod wezwaniem "krzesełka do karmienia" Szukam na allegro jakiegoś i sie już zdecydowac nie mogę. ::)

reklama
Do góry