reklama
No właśnie mam to samo pytanko
O rany jak dawno mnie tu nie było : , duzo nowych ,,twarzy,, aż nie wiem co pisać
Chyba mnie już tu nik nie pamięta poza starymi mamuśkami weterankami
Ale i tak wszystkie mamuśki pozdrawiam
Izabelka gratulacje zębolowe
O rany jak dawno mnie tu nie było : , duzo nowych ,,twarzy,, aż nie wiem co pisać
Chyba mnie już tu nik nie pamięta poza starymi mamuśkami weterankami
Ale i tak wszystkie mamuśki pozdrawiam
Izabelka gratulacje zębolowe
Agnieszka25w-wa
Zaangażowana w BB
Siemka. Nareszcie jestem zadowolona hehe, przywieźli nam dzisiaj wózek - jest po prostu wyczesany . Nawet nie wiedziałam że będę aż tak bardzo zadowolona.
Musimy się pochwalić - moja niunia staneła dzisiaj w łóżeczku na nóżkach trzymając się oczywiście szczebelków ale ważne że staneła. Mały struś pędziwiatr się z niej robi - jeszcze siedzi kolebocąc się na boki a tu już do stawania się rwie mały gigant. Pozdrawiamy
Musimy się pochwalić - moja niunia staneła dzisiaj w łóżeczku na nóżkach trzymając się oczywiście szczebelków ale ważne że staneła. Mały struś pędziwiatr się z niej robi - jeszcze siedzi kolebocąc się na boki a tu już do stawania się rwie mały gigant. Pozdrawiamy
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
a mojanajpierw zaczela siedziec a pozniej stawac ze teraz caly czas stoi i pare krokow zrobi i nie stety spac mi jeszcze nie poszla bo wlasnie stoi w lozeczku i cos tam sobie po swojemu gada ;D jakby dostala cyca to by juz dawno spala ale coz poczekamy kiedys zasnie :
kubusiowa
Fan(ka)
mój synus śpi od 19:30, był zmeczony iloscią wrażeń (zaliczał dzisiaj hustawki na placu zabaw) harce na dywanie ze swoim ukochanym tatusiem.
Uwielbiam wtedy na nich patrzec i wiem że nic nie jest tak piekne jak widok szczęśliwych moich chłopaczków ;D
Uwielbiam wtedy na nich patrzec i wiem że nic nie jest tak piekne jak widok szczęśliwych moich chłopaczków ;D
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
SUKCES! SUKCES! SUKCES!
Moje dziecko wlasnie samo samusienko usnelo w lozeczku i bez cyca ;D ;D ;D : : :
Moje dziecko wlasnie samo samusienko usnelo w lozeczku i bez cyca ;D ;D ;D : : :
IWONKA no to gratulacje za wytrwałosc
a moje dziecko tez zaczeło chodzic ale nie bardzo chce raczkowac (i dobrze)mniej dziur na kolanach hihih
dzis kupiłam fotelik samochodowy i kojec do siebie do pokoju dla małego
zeby widac ale jszcze ne wyszły
MIJA witaj na pokładzie faktycznie dawno cie nie było
a moje dziecko tez zaczeło chodzic ale nie bardzo chce raczkowac (i dobrze)mniej dziur na kolanach hihih
dzis kupiłam fotelik samochodowy i kojec do siebie do pokoju dla małego
zeby widac ale jszcze ne wyszły
MIJA witaj na pokładzie faktycznie dawno cie nie było
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
brenda Moja tez nie raczkuje.Widocznie ominela ten etap w swoim zyciu tylko wziela sie za chodzenie przy mebelkach i w lozeczku
Podziel się: