reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wszystkim dzisiejszym solenizantom wszystkiego najlepszego. My od 7 na nogach, Maja teraz poszła do babci, a potem idziemy na spacerek, jest piękne słoneczko, więc trzeba korzystać. Wylicytowałam wczoraj ładny ciuszek za niewielkie pieniądze, nie mogę się doczekać kiedy go dostanę. Moja Majeczka nosi już ubranka na 74 i 80cm (wielkolud jeden). ;D ;D ;D

hej laseczki

Beata ja tam nie slyszalam o czyms takim, jedno wiem naprewno ze moj synek jak idzie spac o 19-20 to wtedy przesypia nawet do 9/00 rano a jak pojdzie pozniej spac to wsyaje o 7.00 ;)

uff moje chłopaki usnęli, może Kubus obudzi się z lepszym humorkiem.
Jakoś cichutko na wątku, to lece balkon umyć i pranie powiesić  :-* :-*

shady pisze:
hej laseczki

Beata ja tam nie slyszalam o czyms takim, jedno wiem naprewno ze moj synek jak idzie spac o 19-20 to wtedy przesypia nawet do 9/00 rano a jak pojdzie pozniej  spac to wsyaje o 7.00 ;)
czyli jednak coś w tym jest od dziś cały czas będę ją tak kładła i zobaczymy
a o tym hormonie wzrostu słyszałam że się uwalnia o konkretnych godzinach pierwsza dawka o 21 i jeśli dziecko w tym czasie nie śpi to już jej nie otrzyma

Beata bosheee ale slepota jestem....przeczytalam ze jak sie kladzie dziecko po 21 to dluzej spi i chcialam Ci udowadniac ze u mnie jest odwrotnie :)) a tu teraz czytam ze jest tak jak u mnie hihih...czas udac sie do okulisty ehhhh

witam :)
dziękujemy za życzenia :)
wszystkiego najlepszego dla Kubusia  :D

Anaconda no to odpoczniesz sobie wreszcie od wszystkiego :)
Iwonka ciezko powiedziec i pomoc, ale wydaje mi sie ze musisz byc wytrwala i nie dac cyca po prostu; jak zasnie bez cyca i obudzi sie glodna w nocy to po prostu dasz jej butle; raz drugi az w koncu sama zdecyduje czy oplaca sie budzic na butle, bo mama cyca i tak nie da; wiem latwo sie mowi, ja sama jeszcze cyca daje i potwornie boje sie co to bedzie...

no, a ja siedze i wypilam w spokoju kawusie, bo niania wyszla na spacerek z malym; maja dobry kontakt i juz sie nie boje o niego :)

reklama
Do góry