reklama
anaconda27
styczniówka2006
Wszystkim dzisiejszym solenizantom wszystkiego najlepszego. My od 7 na nogach, Maja teraz poszła do babci, a potem idziemy na spacerek, jest piękne słoneczko, więc trzeba korzystać. Wylicytowałam wczoraj ładny ciuszek za niewielkie pieniądze, nie mogę się doczekać kiedy go dostanę. Moja Majeczka nosi już ubranka na 74 i 80cm (wielkolud jeden). ;D ;D ;D
czyli jednak coś w tym jest od dziś cały czas będę ją tak kładła i zobaczymyshady pisze:hej laseczki
Beata ja tam nie slyszalam o czyms takim, jedno wiem naprewno ze moj synek jak idzie spac o 19-20 to wtedy przesypia nawet do 9/00 rano a jak pojdzie pozniej spac to wsyaje o 7.00
a o tym hormonie wzrostu słyszałam że się uwalnia o konkretnych godzinach pierwsza dawka o 21 i jeśli dziecko w tym czasie nie śpi to już jej nie otrzyma
Izabelka
Oski i Wercia
witam
dziękujemy za życzenia
wszystkiego najlepszego dla Kubusia
Anaconda no to odpoczniesz sobie wreszcie od wszystkiego
Iwonka ciezko powiedziec i pomoc, ale wydaje mi sie ze musisz byc wytrwala i nie dac cyca po prostu; jak zasnie bez cyca i obudzi sie glodna w nocy to po prostu dasz jej butle; raz drugi az w koncu sama zdecyduje czy oplaca sie budzic na butle, bo mama cyca i tak nie da; wiem latwo sie mowi, ja sama jeszcze cyca daje i potwornie boje sie co to bedzie...
no, a ja siedze i wypilam w spokoju kawusie, bo niania wyszla na spacerek z malym; maja dobry kontakt i juz sie nie boje o niego
dziękujemy za życzenia
wszystkiego najlepszego dla Kubusia
Anaconda no to odpoczniesz sobie wreszcie od wszystkiego
Iwonka ciezko powiedziec i pomoc, ale wydaje mi sie ze musisz byc wytrwala i nie dac cyca po prostu; jak zasnie bez cyca i obudzi sie glodna w nocy to po prostu dasz jej butle; raz drugi az w koncu sama zdecyduje czy oplaca sie budzic na butle, bo mama cyca i tak nie da; wiem latwo sie mowi, ja sama jeszcze cyca daje i potwornie boje sie co to bedzie...
no, a ja siedze i wypilam w spokoju kawusie, bo niania wyszla na spacerek z malym; maja dobry kontakt i juz sie nie boje o niego
reklama
Podziel się: