reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja tez ogladalam Bridget Jones:tak::tak::tak::tak:

KERNA
A maly ma jakas specjalna dietke czy co ze takei jak najzdrowsze i najbardziej bezplciowe obiadki Jemu dajesz?

reklama
Dziewczyny sliczne macie choinki:tak::tak::tak:Ja bede ubierala z dziecmi jutro i moze tez wkleje zdjecia jak ubiore i ozdobie mieszkanie

MEDEUSKA

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN KOCHANA:tak::tak::tak:ZDROWKA,SZCZESCIA,POMYSLNOSCI,ZADOWOLENIA Z MEZA I KOCHANEGO SYNUSIA:-):tak:

BUZIACZKI

spoznione ale szczere wszytskiego naj naj naj!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja juz mam choinke,ale stoi an podworku,bo tam gdzie ja postawie to musialabym grzejnik zakrecic i byloby za zimno.ale pewnie we wtorek ubierzemy

Zapomniałam Wam napisac mamy decyzję o niepełnosprawności Zuzi tym razem na 2 lata.

to super!!!!!!!!

d 2 kg więcej.:szok::szok::szok:
Tyle mi się wody w organizmie zatrzymało.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do tego pieką mnie tak jakby swędzą i pieką całe nogi.
Jak się podrapie to pękają naczynka kwionośne i robią się wylewy podskórne takie jak przy sepsie :szok::szok::crazy::crazy:.
Nabrałam specyfików i czekam do 16 na efekty,jak nie będzie wyników widocznych to po 16 mam być w szpitalu.Koleżanka mi lekarza załatwiła na w razie czego u siebie na oddziale.
U mnie to zawsze coś innego niż u wszystkich.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy:

i jak sie czujesz?

wy to się dziewczyny na wszystkim znacie:szok:

co 2 glowy to nie jedna:tak::tak::tak::tak::-)
kazda z nas jest specjalistka w innej dziedzinie:-)

ello moje drogie

Ja juz w POLSCE
co UZYLISMY DROGI TO nASZE.JAKAS MASAKRA JESZCZE TYE AUT TO JA NIE WIDZIALAM NA DROGACH A CO ROKU JEDZIEMY NA SWIETA:szok:

upssss wybaczcie te litery

Jechalismy 12h ale obawiam sie ze gdyby nie znajomosc skrotow i objazdow mojego mezulka bylo by z 15h
Laura byla grzeczna w drodze i nie marudzila Dzielnie jechala i nie mogla sie doczekac kiedy cioci zaspiewa sto lat:-D
Dotarlismy na 3 rano i balowalismy do 5 dzis pobudka po 11.szybko posprzatalismy i zrobilismy obiadek.Teraz kawusia i torcik
Jestem obzarta:-D

Musialam wpasc i co naklikac

dobrze ze szczesliwie dojechaliscie

AS
Super ze Tobie przechodzi:tak::tak::tak:A nie mowilam;-):-)

Tearz kilka foteczek Wam zapodam

no pieknie
u mne poki co tylko u Pauliny taka mala choinka stoi na biurku

A ja Wam dziołchy muszę dać dobrą radę!!!!! Trzeba ubierać ciepło nasze choineczki:tak::tak::tak: choinka mojego kolegi była średnio ubrana, wkurzyła się porzuciła stojak, zabrała bombki pod pache i uciekła...........z jakimś czubkiem;-);-);-);-):-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

My na wigilię do teściów albo focha zapodam i nigdzie nie pojedziemy:no: a znając życie mój brat zawita na okres święta-Nowy Rok:confused2::tak:.
Niezła choinka;-):tak:,z czubkiem:szok::-D:-D:-D:-D.

ja w wigilie najpierw do tesciow .pozniej do rodzicow i am mikolaj przyjdzie jak co roku:-)
w 1 dzien swiat impra u mnie a pozniej jeszcze nie wiem

chyba zaraz umyje włosy napisze do jakieś kolezanki i serio wyjde:eek:

idz kobieto idz!!!!!!!!!!!!!1

Witam! Normalnie przed świetami mnie wywiozą w kaftanie bezpieczeństwa. Bylismy u mojej Mamy od rana i na cmentarzu zgarnąć snieg troszkę. Z A. się pozarłam:wściekła/y:Choinka nie ubrana. Kurcze u m ojej Mamy okna przystrojone, stroiki świąteczne na stole, choinka ubrana, jedzenie przygotowane. ..

juz pogotowane?ja sie dopeiro za to biore
wrzuc na luz!!!!!!!!!!
:-)

Jestem niewidzialna:-(
I jeśli o niewidzialnych mowa to przez ostatnie 3 czy 4 mega strony nie widziałam Anabuby...
Wzięłam się za pakowanie prezentów, znów nocna wdowa jestem.

ja to jestem niewidzialna znow:eek::eek::eek::eek:

a gdzie Malina?

KERNA
A maly ma jakas specjalna dietke czy co ze takei jak najzdrowsze i najbardziej bezplciowe obiadki Jemu dajesz?
[/B]

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
sol jest niezdrowa ale tez potrzebna do zycia.
ja swojeje doprawiaalma odkad skonczyla 7czy 8 miesiacy.sporo ziol i troche vegety czy innego kucharka
ja w ogle malo sole,predzej przepieprzez cos niz przesole:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Ja tez ogladalam Bridget Jones:tak::tak::tak::tak:

KERNA
:no::no::no: po prostu według gazet i innych tam co zajmują ie karmieniem. rozszerzałąm mu dietę w ten sposób i nadal tak gotuję. Tzn bez przesady przyprawione jest ale jednak soli dla niego unikam. Ale mimo wszytko zauważyłam jak mu dam coś cięższego do zjedzenia to dziwne kupy sadzi..:eek:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
sol jest niezdrowa ale tez potrzebna do zycia.
ja swojeje doprawiaalma odkad skonczyla 7czy 8 miesiacy.sporo ziol i troche vegety czy innego kucharka
ja w ogle malo sole,predzej przepieprzez cos niz przesole:-D:-D:-D:-D:rofl2:
Kochana wiem ze sol jest niezdrowa:-p
Ja mlodym do dzisiaj jak gotuje zupe to nie sole tylko wrzucam kostki rosolowe:tak::tak::tak:
Ale jak ma 15 meisiecy i nie ma zadnej specjalnej diety to juz duuuzo moze jesc:tak::tak::tak::tak:

Luna no tak taki wiek to już nie ma przebacz;-);-);-) Michał się żadko przytula, M to już w ogóle katastrofa.....łeeeeeeeee niech mnie ktoś pokocha:cool2:
dowikla a ja mam luzik z naczynkami:tak: m obiecywał i myje gary że hoho:tak::tak::tak: a mi ręce się powoli lecza i dochodzą do siebie:-) No babki liczę na wasze pomysły bo znajac mojego bejbe to będzie się skręcał że my jemy a on nie:zawstydzona/y: a ja kucharka dopiero początkujaca jestem.....
My Cie pokochamy, a ja Cie poprzytulam...
No i pochwałki dla mężusia.

no kurcze zazdroszczę......3 latka to już luksusowo.. a ja jeszcze obiadki bezsolne i warzywne i zdrowe jak tylko się da:confused2:
A kolejka bo M terazposzedł się myć a teraz moja kolej...a nie chce mi się.. oglądaliśmy sobie bridget jones przy winku i mnie zmogło
Moja tez jeszcze bez soli ( czasem troszke wegety do zupki, ale za to uzo przypraw zielarskich) i zdrowo jak tylko mozna, ale czasem i moja pałkę dostanie smażoną ( znaczy trochę , czyli iwękcej niż pół-żarłok jeden, hihihi ), więc na wigilję zje co zechce, byle z umiarem. No lae dzieci same siebie do jedzenia nie zmuszają:happy:

Ostatnia edycja:
:no::no::no: po prostu według gazet i innych tam co zajmują ie karmieniem. rozszerzałąm mu dietę w ten sposób i nadal tak gotuję. Tzn bez przesady przyprawione jest ale jednak soli dla niego unikam. Ale mimo wszytko zauważyłam jak mu dam coś cięższego do zjedzenia to dziwne kupy sadzi..:eek:
Ja moim rozszerzalam diete wedlug mojej intuicji:tak::tak::tak::tak::-);-)
Jak cos sprobowaly i nic Im po tym nie bylo to stopniowo jadly to coraz czesciej i coraz wiecej:tak::tak::tak::tak:
Jak skubnie sobie troszke jakiejs salatki czy kawaleczek smazonej rybki to uwierz mi ze nic Jemu nie bedzie:tak::tak::tak:

A tak wogole to rybke mozna tez w piekarniku zrobic;-)

Kochana wiem ze sol jest niezdrowa:-p
Ja mlodym do dzisiaj jak gotuje zupe to nie sole tylko wrzucam kostki rosolowe:tak::tak::tak:
Ale jak ma 15 meisiecy i nie ma zadnej specjalnej diety to juz duuuzo moze jesc:tak::tak::tak::tak:

ja mojej np sloiczkow prawie wcale nie dawlaam i jak dostala jakos na wielkanoc jak miala pol roku to mi plula strasznie tym:rofl2:
ja przestalam jej gotowc oddzielnie jak miala z 9mies,pozniej tylko jak nam np dawalam smietane do zupy to dla niej odlewalam bo ma skaze.

ale wieksosc juz je,poza tymi zakazanymi produktami

no trochę i racji...ja jestem całkiem na nie na kostki, wegety ..dla mnie to mieszanina nie wiadomo czego...już chyba wolę sól:confused2: jak tak sobie zasiadę do lektury wegety to włosy dęba stają...... Ale mimo wszytko mąż lubi miec dobrze doprawione, że aż w gardło gryzie:rofl2: więc on sobie doprawia na talerzu

reklama
Do góry