no wiesz kochana na jedno dziecko to działaja stare sprawdzone metody a na 3 to to już tylko czar działaWesz, no mam mniejsze możliwości niż ty, bo Ty to czar jakiś rzucisz ( pojęciem Kazi, bo pomyliła pojecia ) ,dzieciaki kłódki na usteczkach i luz, a ja musze posiłkować się starymi dobrymi sposobami)))))))))))
reklama
No to miłej pracy Kochana i zajrzyj po:-);-)Dowikluś ty bez capucinko do tej pory
rbka dla pietruszki usmazona kawka zobiona anaczy się czas się zbierać do pracy
luna665
Mama grudniowa 2007
Zgadza sie, ja mam jeszcze light'ik
Poczytałam trochę o tej krwi i wychodzi na to, że to błonka musiała jej pęc.
Kupa cała czysta tylko na samym końcu plamka krwi, krew przy podtarciu, nic jej nie boli, nie swędzi, jutro pójdę do dr Kucypery i zobaczę co mi powie, znając ja będzie kazała obserwować, albo zleci badanie. Sprawdzałam, nie ma żadnych zgrubień, nic ją nie boli, niestety choć najczęściej bywa, że to błona jelita grubego, to jest też kilka nieciekawych schorzeń. A jeszcze takia lekkia jest alergia na mleko krowie, może to być i to, choć pije mleko od ponad miesiąca chyba, tak ze 3 razy w tygodniu kakao dostaje. Nic wcześniej nie było, ale pewnie może objawiać się później.
Poczytałam trochę o tej krwi i wychodzi na to, że to błonka musiała jej pęc.
Kupa cała czysta tylko na samym końcu plamka krwi, krew przy podtarciu, nic jej nie boli, nie swędzi, jutro pójdę do dr Kucypery i zobaczę co mi powie, znając ja będzie kazała obserwować, albo zleci badanie. Sprawdzałam, nie ma żadnych zgrubień, nic ją nie boli, niestety choć najczęściej bywa, że to błona jelita grubego, to jest też kilka nieciekawych schorzeń. A jeszcze takia lekkia jest alergia na mleko krowie, może to być i to, choć pije mleko od ponad miesiąca chyba, tak ze 3 razy w tygodniu kakao dostaje. Nic wcześniej nie było, ale pewnie może objawiać się później.
luna665
Mama grudniowa 2007
Malinka, to lekkiego dnia w pracy, bo jak zaczniesz się wyżywać, to .....
Jejku, jak ja dawno capucinko nie piłam, a tak iedyś uwielbiałam, nawet kupiłam sobie piękną filiżankę, zbiła się niestety w przeprowadzce i jakoś tak zapomniałam o tym smakołyku w płynie
Jejku, jak ja dawno capucinko nie piłam, a tak iedyś uwielbiałam, nawet kupiłam sobie piękną filiżankę, zbiła się niestety w przeprowadzce i jakoś tak zapomniałam o tym smakołyku w płynie
anka26_x_07
Mama Laury :)
hej hej hej
U nas nadal goraczka ale juz nie tak wysoka teraz Laura w wannie siedzi a ja szybciutko korzystam z czasu
Widze ze Kazia narobila bigosu
Ja dla mnie gowniarskie wrzuty nie pokryte argumentami, wulgarna i osoba ktora nie zasluguje na moja uwage Wiedz tyle na jej temat.Jak to czytasz to nawet sie nie odnos do tego bo to retoryczna wypowiedz a jak bys nie wiedzial co to znaczy to juz pisze- taka ktora nie wymaga odpowiedzi;-)
Najlepsze zyczonka dla Dominika oczywiscie
Luna, Malinka mam nadzieje ze sie nie przejelyscie opinia pewnej osoby
Malinka grunt to swietna organizacja
U nas nadal goraczka ale juz nie tak wysoka teraz Laura w wannie siedzi a ja szybciutko korzystam z czasu
Widze ze Kazia narobila bigosu
Ja dla mnie gowniarskie wrzuty nie pokryte argumentami, wulgarna i osoba ktora nie zasluguje na moja uwage Wiedz tyle na jej temat.Jak to czytasz to nawet sie nie odnos do tego bo to retoryczna wypowiedz a jak bys nie wiedzial co to znaczy to juz pisze- taka ktora nie wymaga odpowiedzi;-)
Najlepsze zyczonka dla Dominika oczywiscie
Luna, Malinka mam nadzieje ze sie nie przejelyscie opinia pewnej osoby
Malinka grunt to swietna organizacja
hejka dziewczyny :-)
przez weekend nie mogłam wejść an kompa bo neta nie miałam,dopiero dziś popołudniu dali.
a tu widzę ze nikt nawet nie zauwazył mojej nieobecności :--------(
my z Oliwką juz czujemy sie o wiele lepiej,zostały jeszcze małe katary
w pracy ruch,jestem zmeczona,jakaś zmeczona i niewyspana chodzę ,na wszystko mi czasu brakuje
Najlepsze zyczenia dla Dominika dowikli
dowika super fotki :-):-):-):-):-):-)
cos chciałam jeszzce napisac ale zapomniałam
przez weekend nie mogłam wejść an kompa bo neta nie miałam,dopiero dziś popołudniu dali.
a tu widzę ze nikt nawet nie zauwazył mojej nieobecności :--------(
my z Oliwką juz czujemy sie o wiele lepiej,zostały jeszcze małe katary
w pracy ruch,jestem zmeczona,jakaś zmeczona i niewyspana chodzę ,na wszystko mi czasu brakuje
Najlepsze zyczenia dla Dominika dowikli
dowika super fotki :-):-):-):-):-):-)
cos chciałam jeszzce napisac ale zapomniałam
reklama
Podziel się: