reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wesz, no mam mniejsze możliwości niż ty, bo Ty to czar jakiś rzucisz ( pojęciem Kazi, bo pomyliła pojecia ) ,dzieciaki kłódki na usteczkach i luz, a ja musze posiłkować się starymi dobrymi sposobami:))))))))))))
no wiesz kochana na jedno dziecko to działaja stare sprawdzone metody a na 3 to to już tylko czar działa:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Zgadza sie, ja mam jeszcze light'ik:)
Poczytałam trochę o tej krwi i wychodzi na to, że to błonka musiała jej pęc.
Kupa cała czysta tylko na samym końcu plamka krwi, krew przy podtarciu, nic jej nie boli, nie swędzi, jutro pójdę do dr Kucypery i zobaczę co mi powie, znając ja będzie kazała obserwować, albo zleci badanie. Sprawdzałam, nie ma żadnych zgrubień, nic ją nie boli, niestety choć najczęściej bywa, że to błona jelita grubego, to jest też kilka nieciekawych schorzeń. A jeszcze takia lekkia jest alergia na mleko krowie, może to być i to, choć pije mleko od ponad miesiąca chyba, tak ze 3 razy w tygodniu kakao dostaje. Nic wcześniej nie było, ale pewnie może objawiać się później.

Malinka, to lekkiego dnia w pracy, bo jak zaczniesz się wyżywać, to .....

Jejku, jak ja dawno capucinko nie piłam, a tak iedyś uwielbiałam, nawet kupiłam sobie piękną filiżankę, zbiła się niestety w przeprowadzce i jakoś tak zapomniałam o tym smakołyku w płynie:(

hej hej hej

U nas nadal goraczka ale juz nie tak wysoka teraz Laura w wannie siedzi a ja szybciutko korzystam z czasu

Widze ze Kazia narobila bigosu:-D:-D
Ja dla mnie gowniarskie wrzuty nie pokryte argumentami, wulgarna i osoba ktora nie zasluguje na moja uwage Wiedz tyle na jej temat.Jak to czytasz to nawet sie nie odnos do tego bo to retoryczna wypowiedz a jak bys nie wiedzial co to znaczy to juz pisze- taka ktora nie wymaga odpowiedzi;-)

Najlepsze zyczonka dla Dominika oczywiscie

Luna, Malinka mam nadzieje ze sie nie przejelyscie opinia pewnej osoby :laugh2::laugh2:
Malinka grunt to swietna organizacja :tak:

może gdyby twój mąż spędził cały dzień na gotowaniu, praniu, opieką nad córeczką to zobaczyłby, że wcale tak pięknie nie jest. chyba każdemu po takich słowach zrobiłoby się przykro. głowa go góry. śliczna córcia:-)

hejka dziewczyny :-)

przez weekend nie mogłam wejść an kompa bo neta nie miałam,dopiero dziś popołudniu dali.

a tu widzę ze nikt nawet nie zauwazył mojej nieobecności :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

my z Oliwką juz czujemy sie o wiele lepiej,zostały jeszcze małe katary :tak::tak::tak::tak::tak:

w pracy ruch,jestem zmeczona,jakaś zmeczona i niewyspana chodzę ,na wszystko mi czasu brakuje :tak::tak::tak::tak:

Najlepsze zyczenia dla Dominika dowikli :tak::tak::tak::tak:

dowika super fotki :-):-):-):-):-):-)

cos chciałam jeszzce napisac ale zapomniałam:sorry::sorry::sorry::sorry:

reklama
Do góry