reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jest dzis wracamy do domu Juz nie musimy tutaj wracac Czekam do 15 na wypis Biore Oliwke i same jedziemy 2 autobusami do domu Nie czekam na G bo musialabym czekac do 18 a ja chce juz byc w domu :-)
Tabletki dostanie na te uszka I jeszcze musze pisemko pisac o umozenie kosztow mojego pobytu tutaj bo byloby to ponad 100 zl A ja mam 100 zl w portfelu Musze leki jej kupic Zajechac do domu I jakis grosz miec dla nas Normalnie juz nie pamietam kiedy nas tak przycislo z kasa :-(

Wiec dozobaczenia w domu :-)Odezwe sie :-)

Beata a ja myslalam ze to tylko moja Laura lubi polykac paste:-D
Co do sniadanka to chetnie bym sie podzielila jks ie zapowiesz to Ci takie przygotuje;-)

TEraz juz spadam bo bedziemy wychodzily:rofl2:

hejka wpadłam tylko na chwilę zaraz kłade sie do łózka:tak::tak:

u mnie do dupy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

goraczka mi przeszła,lepiej się czuję ale gardło masakra,drapie za bardzo nie chce mi się to odkasłać i mnie meczy dusze się momentami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wczoraj pisałm ze z Oliwka lepiej już drowiała no to już nieaktualne bo chyba cos ode mnie na nią pzreszło bo obudziła się z wiekszym katarem i kaszlem,potem dostała goraczki 38,2C jak przyszłam z pracy to cała rozpalona dałąm jej na zbicie i się lepiej poczuła.
dzis strasznie mało jadła przez cały dzień dobrze ze dużo piła.

na kolację w sumie ładnie zjadła kaszy ale cos zachciało jej się po godzinie parówki i jak kończyła to cos jej chyba stanęła,zachłysneła się jeszce do tego nos zakitolony i zarzygała mi całą łazienkę:no::no::no::no::no::no::no:

normalnie masakra.

dziewczyny co ja moge brać na to gardło?????
ssiem srepsils i septolete,psikam tantum verde i biorę gripex i płuczę gardło rumiankiem i dupa nie pomaga mam dość :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Agnes z taką infekcją to idź do lekarza.Zwolnienia brać nie musisz ,ale chodzi o zbadanie i leki.
Mnie też tak podduszało i wykluło się z tego podduszania zapalenie oskrzeli.
Ja już bym się sama nie leczyła na Twoim miejscu.:no:
To za długo trwa.
Dla Ciebie i Oliwki zdrówka życzę :tak::-)

hihi, no zwłaśzcza te każde! sa fantastyczne, hihihi

Idę, no ide dzisiaj. Sama się już boję, bo cos nieciekawie. Jak bolała raz na miesiąc po 2 dni, to dało się przeżyć, ale teraz jak zacznie, to tydzień to mało i tak, że mruganie boli, no dosłownie.
Ale, pójdę skierująnie na badania, poczekam z rok w kolejce, no może pół, i na koniec powiedzą że wszystkook, mam jeść apap garsciami, no założę się.

Ludzie, moja jeszcze spi, ja nie wierze.... i cały czas przy kompie, zamiast odpocząć-tzn oczy powinny odpocząć...
Mnie to pachnie migreną.
Takie nawrotowe bóle głowy z bólem przy mruganiu,przy raptownym skręcie ,przy szybkiej lub nagłej zmianie pozycji ciała.Ja to już tak silne bóle mam czasami,że leki przeciwmigrenowe nie działają.:no::no:
Mało tego ,że ból głowy ,to jeszcze szum w uszach,zawroty głowy i wymioty.
Diagnoza-migrena.
Ty idź i się przebadaj,bo zawsze lepiej wiedzieć.:tak::-);-)

Jest dzis wracamy do domu Juz nie musimy tutaj wracac Czekam do 15 na wypis Biore Oliwke i same jedziemy 2 autobusami do domu Nie czekam na G bo musialabym czekac do 18 a ja chce juz byc w domu :-)
Tabletki dostanie na te uszka I jeszcze musze pisemko pisac o umozenie kosztow mojego pobytu tutaj bo byloby to ponad 100 zl A ja mam 100 zl w portfelu Musze leki jej kupic Zajechac do domu I jakis grosz miec dla nas Normalnie juz nie pamietam kiedy nas tak przycislo z kasa :-(

Wiec dozobaczenia w domu :-)Odezwe sie :-)
Super,że wreszcie w domku będziecie.:tak::-):-):-)

Beata a ja myslalam ze to tylko moja Laura lubi polykac paste:-D
Co do sniadanka to chetnie bym sie podzielila jks ie zapowiesz to Ci takie przygotuje;-)

TEraz juz spadam bo bedziemy wychodzily:rofl2:
Moje dzieciaki też uwielbiały pastę jeść.:-D:-D:-D:-)

U nas chorowania ciąg dalszy.
Dla mnie do infekcji doszło rozległe zapalenie dziąseł.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jestem,byłam na szybkich zakupach a teraz siedzę nad gorącym kubkiem pomidorowym:cool: a w kuchni pryczy się owocowa - na specjalne życzenie Olka.Pranie jedno prawie rozwieszone,drugie - kołdra na balkonie się suszy a już 3-cie mi się szykuje bo Julu się mlekiem z gwiazdkami pozalewał:crazy:.

joasiu i bardzo dobrze że kupiłaś coś dla siebie:tak::tak::tak:tak trzymaj:tak::tak::tak:
oj anetko anetko kuruj się złotko ja mam często przy angini zapalenie dziąseł to jest masakra płukaj szałwia albo dentoseptem:tak:i max zdrówka kochana:tak::tak::tak:
ja mam 50 pierogów sklejonych i antek mi zaczyna pomagać więc mam pauze:tak::tak::tak:

reklama
Do góry