reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wpadłam jeszcze na moment odpisać malince: kochana pieniadze do firmy musieliśmy oddać do wtorku, tam nie mam zmiłuj (firma przyjazna ludziom cholera:wściekła/y::wściekła/y:) mój dziadek nam pożyczył ale będziemy musieli się teraz składać żeby choć trochę oddać w najbliższym czasie, wiesz to jest starszy człowiek i ma swoje tam fanaberie i ciągle zbiera na czarną godzinę a 5 tyś to dla mnie ogromne pieniądze, jak on tylr uzbierał????

teraz znikam bo obiad trzeba zrobić do końca, pa pa
oj kochana to cholernie mało fajnie:-:)-:)-(
dobrze że dziadek mógł pożyczyć no ale ***** mać oddać z czegoś trzeba:wściekła/y::wściekła/y:
No to jest tak jak smoczek :tak::tak::tak:
właśnie zobaczyłam muszę zobaczyć czy na tej mojej wsi;-)gdzieś takie mają bo u nas w realu jest smyk ale gównianie zaopatrzony a jak ja mam jechać do centrum to mi się nigdy nie chce:-p

Helenka jeszcze ciągnie kaszę z butelki ze smokiem????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
nie za duża z niej baba na butelkę???
nie zje Ci łyżeczką????
A dlaczego za duza???:szok::szok::szok:
Moje tez pija wieczorami kaszke z butli i nie widze w tym nic zlego:no::no:Tak wola i tak jest Im wygodniej polozyc sie do wyrka lub na dywan z butelka:tak::tak::tak:

Dowikluś z ust mi to wyjełaś o to sam miałam MH zapytać:-D:-D:-D
Genialne umysly mysla podobnie:-);-):-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry