reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A moje dziewczynki wlasnei probuja sprzatac:tak::tak::tak:Dominik pod prysznicem.Zaraz pomyje Im zeby i niech zmykaja do wyrek
Ogladam M jak milosc-tzn probuje ogladac:-);-)

reklama
Ja tez bede potrzebowala jakies zyczonka i musze kupic kwiatka jakiegos
Koffaniutka,ja w tej przeklętej Trójcy jestem:crazy::tak: i w tym roku bez wydziwień robimy dyplomy dla pań z grupy Olka.Gościu w sklepie ze śmiesznymi rzeczami podsunął mi pomysła żeby w antyramie dać fotkę pani na środku i dookoła niej buziole dzieciaków i to wszystko w sepii i jakiś dyplom do tego z życzeniami. Zastanawiam się nad przerobieneim tekstu piosenki:dry:.

Koffaniutka,ja w tej przeklętej Trójcy jestem:crazy::tak: i w tym roku bez wydziwień robimy dyplomy dla pań z grupy Olka.Gościu w sklepie ze śmiesznymi rzeczami podsunął mi pomysła żeby w antyramie dać fotkę pani na środku i dookoła niej buziole dzieciaków i to wszystko w sepii i jakiś dyplom do tego z życzeniami. Zastanawiam się nad przerobieneim tekstu piosenki:dry:.
Swietny pomysla z ta fotka:tak::tak::tak:

ja sie nigdy nie zapisze do tej pieknej trojcy :laugh2::laugh2:
ale pomysl swietny :tak:

witam na nocnym dyzurze:-D
dzis wczesniej
bylaym jeszcze wczesniej ale zdazylam sie zalogowac i mnie z bb wywalilo:sorry::crazy:
stary spi od jakies 20,znerwil mnie ale ten czlowiek jest nereformowalny......
szkoda palcow zeby o nim pisac...:cool:
Paulina tez juz psi tylko mla acos gada w lozeczku.
ja dzis przerobilam pare kg jablek antonowek na wklad do szarlotki:-)
reszte jutro bo dzis juz nie bylo kiedy i jak.

za mna starsznie chodzi slodkie.pozarlabym jakas czekolade z orzechai:sorry::rofl2::rofl2::rofl2:
ale na @ za wczesnie.od 3 dni boli mnie jajnik...3dni to za dlugo:-(

reklama
Anabuba aleś mi smaka na jabłcznika narobila, jejciu, chyba tez sobie fundne pieczenie, a co...ale jutro
Dziś juz kochane lece do łózeczka, padnięta tym dzisiejszzym lenistwem jestem
Pa

Do góry