reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ale tu pustki:szok::szok::szok:U mnie wszyscy spia:tak:Ja obejrzalam sobie Miami na polsacie:-)Teraz leze juz w wyrku,ale niedlugo sie chyab poloze bo jestem mega zmeczona i spiaca.No i od jutra zaczyna sie znowu wstawanie:no:Oby do piatku:-);-)

Witam
My dopiero niedawno wróciliśmy od teściowej, Maja od wczoraj gorączkuje tak więc jutro do lekarza idziemy :tak::tak:
U nas też zimno, teściowa paliła ale i tak zawsze jak tam jestem to marznę, chyba zacznę w polar się ubierać jak tam jadę:crazy::crazy:
Miłej nocki życzę bo już dzisiaj nie zajrzę

Witam
My dopiero niedawno wróciliśmy od teściowej, Maja od wczoraj gorączkuje tak więc jutro do lekarza idziemy :tak::tak:
U nas też zimno, teściowa paliła ale i tak zawsze jak tam jestem to marznę, chyba zacznę w polar się ubierać jak tam jadę:crazy::crazy:
Zdrowka dla malej:tak:Daj znac po lekarzu
Dobranoc:-)

Witam sie pierwsza :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-):-):-):-):-)

nocka ok,wstalismy o 7.00 .Oliwka już wszamała kaszę i sie bawi resorakami :-D:-D:-D:-D:-D:-D cos sobie auta ostatnio upodobała więc będe musiała jej kilka kupić :-D:-D:-D:-D:-D

zimno że szok jest w tej chwili tylko 7C :szok::szok::szok::szok: no właśnie tylko tyle :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

witam druga:szok: co tak wszyscy śpią dziś:confused:

ja nie mam termometra na zewnątrz- ciekawe ile stopni u mnie:confused:

Ostatnia edycja:
witam porannie
no i wczoraj nie poczytalam bo mialam gosci
teraz spokohnie siadlam i nagle slysze ze mi kot lazi.mysle jakim cudem moja kotka wylazla z kotlowni skoro ja zamknelam:eek:
patrze ale ten kot w prazki.a to kot sasiadow:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
wlazla medna przez uchylone drzwi i wlazila za szafke z akwarium.wiec ja za ogon i wyciagnelam,ale przy tym tyle sie namiauczala ze mi mala obudzila menda jedna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam
zdrowka zycze i daj znac po lekarzu

I powiedzcie mi w których włosach mi lepiej

w tych wygladasza powazniej,zeby nie pwoeidziec starzej:-D:-D
ale Cie wole w blond:-)

ja mam jeszcze brzuch wysoko- nic mi nie opadł wiec chyba jeszcze nieprędko:sorry2::confused:

chociaz nie wiem czy wszyscy zauważają że opada przed porodem czy nie??

brzuch sie moze opuszczac sporo przed porodem a rownie dobrze chwile przed porodem:-)
mi sie opuszczal powoli ale jakos od poczatku 9 mieisca.nie zmiescisz dloni w poprzek pod biustem?miedzy biustem a brzuchem?

dzis Oliwka spała w pampersie i pampers suchy,wytrzymała cała noc i wysikąła sie dopiero jakoś po 1h od przebudzenia się :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

więc teraz mi powiedzcie dlaczego tak jest że jak ma pampersa to wytrzymuje całą noc i w niego nie sika a jak go nie ma to zdarza się jjej nasikać w łózko????????:sorry::sorry::sorry::sorry:
nie potrafie tego wytłumaczyć:no::no::no::no:

będe jej zakładac jeszcze pampersa z 1-1,5 żeby jej nie stresowac a potem spróbujemy ponownie.zobaczymy.:-)

kochana za dzuo do dziecka wymagasz!!!!!!!
co za matka a Cebie?
myslaalm ze to ja jestem katem:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::-p
ona ma dopiero 2 lata i ma prawo w nocy sikac.Paulina jak byla w jej wieku jeszcze w nocy sikala.pozniej tez tak bylo ze kilka nocy suchych a pozniej jedna spompowana w lozko.sprobuj ja wysadzac zanim pojdziesz Ty spac.ja pamietam ze jak juz do szoly chodzilam to jak mocniej przysnelam i przysnilo mi sie ze sikam pod krazckiem to lalam w lozko:-D:rofl2:

Moja droga nie tylko taki glupii lancuszek jest ... Widzialam kilka ;/

Dziewczyny to ja pofarbowaniu :)) Tylko nie smic mi sie tam ! nonono Bo te wlosy nie sa jeszcze ulozone :))

no prosze jaka laske tu mamy:tak::-D

Ładna fryzurka :tak:

Kochana, to od poczatku była sciema :sorry: Ja wykasowałam sobie wszystkie wiadomości ze śledzika, i odznaczyłam wszystkich ze sledzenia i mam spokój :tak:

Helenka pojechała do babci :tak:
Rano zabrałam dziewczyny na zakupy jak doszłysmy na bazarek Helenka stwierdziła, że chce kupe, więc dawaj do domu ... Posadziółam ja na kibelek a ona na to zartowałam :szok::wściekła/y: Nie zrobiłam żadnych zakupów, M w pracy...
Musze jeszcze raz iść po zakupy :eek:

Ja też dzisiaj zaczynam grzanie :tak: Tylko musi mój ojciec przyjechać piec odpalić bo my nie umiemy :eek:

ale cie zalatwila:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

Joasiu,jakbyś chciała to ja mam zielnik,bo na studiach robiłam z łąkarstwa i coś ok.20 roślin opisanych mam,z korzeniem,łodygą,liściem i kwiatem.To mogłabym podesłać;-):tak:

aco konczylas?
ja na szczescie nie musialam robic zielnika ale sciane placzu zaliczyc musialam:tak::tak::rofl2:

Witam
Maja w nocy gorączkowała aż musiałam wstawać i nurofen jej podawać, rano też z gorączką się obudziła tak więc mam chore dziecko.:-:)-:)-(
A tylko tydzień do przedszkola pochodziła. Czy teraz już ciągle tak będzie?
Poczytałam was ale nie robiłam cytatów bo jestem u teściowej a tu net muli się jak nie wiem co i jednego posta z pół godziny wysyła.
U nas z rana było piękne słonko ale zimno a teraz słonko się chowa więc zapewne zrobi się jeszcze zimniej

musi swoje odchorwac niestey.w przyszlym roku bedzie lepiej:-D:rofl2:

Tydzień temu M kupił żarówkę Philipsa energooszczędną i była naklejka z konkursem,wysłałam sms-a i 2 października wygrał 2 taką samą żarówkę:tak::szok:.
Teraz pojechał na kurs na lawetę,Julu padł,Olek koloruje a ja na obiad pierogi z kapustą z Biedrony:cool2::-p.

no i jak fajnie:tak:

Fakt:tak:,za tą 1 zapłacił 30zł:confused2::szok:.
takie drogie sa.ja musze pare zwyjklych w koncu kupic bo dziecku to lapmki przy biurku energooszczednej nie wsazde bo oczy calkiem starci.

Uffffff jestem padnięta, robimy z M panele- jjuż mnie kręgosłup kolana i wszystko boli:eek::-D
Ale juz koncówka teraz- listwy zrobimy w poniedziałek bo nie chcemy juz wiercic dzisiaj o tej godzinie bo nad nami małe dziecko śpi:tak::tak:

jutro M pomaluje kaloryfer i rurke z kaloryfera, w poniedziałęk zrobimy te listwy, M umyje okna, babcia mi przyniesie firanki, zawiesimy ładnie- lampki też już robimy w poniedziałek i w sumie chyba wogóle wsystko już wponiedziałek zrobimy:shocked2::shocked2::-D:-D Ale fajnie będzie:-D

to juz gniazdko prawie kgotowe:-)
tylko sie nie przeforsuj bo za szybko urodzisz:-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
brzuch sie moze opuszczac sporo przed porodem a rownie dobrze chwile przed porodem:-)
mi sie opuszczal powoli ale jakos od poczatku 9 mieisca.nie zmiescisz dloni w poprzek pod biustem?miedzy biustem a brzuchem?
:no: caly czas u góry jest tak jak był:-p

to juz gniazdko prawie kgotowe:-)
tylko sie nie przeforsuj bo za szybko urodzisz:-):-)
ooo kochanac chyba mi juz to nie grozi?:-D:-D:-D

chociaż jescze mi sie nie sspieczy:sorry::sorry::sorry::sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry