Marta1981
Rodzyneczka
Chłop ostrzyżony i Olka kąpać będzie.Julu poległ.Jeszcze tylko torbę spakować na wyjazd M i do 15-ej luzik,bo dopiero na popołudnie do pracy mam i Jula na 2 dni teściowej sprzedaję.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdrowka dla malejDaj znac po lekarzuWitam
My dopiero niedawno wróciliśmy od teściowej, Maja od wczoraj gorączkuje tak więc jutro do lekarza idziemy
U nas też zimno, teściowa paliła ale i tak zawsze jak tam jestem to marznę, chyba zacznę w polar się ubierać jak tam jadę
Miłej nocki życzę bo już dzisiaj nie zajrzę
zdrowka zycze i daj znac po lekarzuWitam
My dopiero niedawno wróciliśmy od teściowej, Maja od wczoraj gorączkuje tak więc jutro do lekarza idziemy
U nas też zimno, teściowa paliła ale i tak zawsze jak tam jestem to marznę, chyba zacznę w polar się ubierać jak tam jadę
Miłej nocki życzę bo już dzisiaj nie zajrzę
I powiedzcie mi w których włosach mi lepiej
ja mam jeszcze brzuch wysoko- nic mi nie opadł wiec chyba jeszcze nieprędko
chociaz nie wiem czy wszyscy zauważają że opada przed porodem czy nie??
dzis Oliwka spała w pampersie i pampers suchy,wytrzymała cała noc i wysikąła sie dopiero jakoś po 1h od przebudzenia się
więc teraz mi powiedzcie dlaczego tak jest że jak ma pampersa to wytrzymuje całą noc i w niego nie sika a jak go nie ma to zdarza się jjej nasikać w łózko????????
nie potrafie tego wytłumaczyć
będe jej zakładac jeszcze pampersa z 1-1,5 żeby jej nie stresowac a potem spróbujemy ponownie.zobaczymy.:-)
Moja droga nie tylko taki glupii lancuszek jest ... Widzialam kilka ;/
Dziewczyny to ja pofarbowaniu ) Tylko nie smic mi sie tam ! nonono Bo te wlosy nie sa jeszcze ulozone )
Ładna fryzurka
Kochana, to od poczatku była sciema Ja wykasowałam sobie wszystkie wiadomości ze śledzika, i odznaczyłam wszystkich ze sledzenia i mam spokój
Helenka pojechała do babci
Rano zabrałam dziewczyny na zakupy jak doszłysmy na bazarek Helenka stwierdziła, że chce kupe, więc dawaj do domu ... Posadziółam ja na kibelek a ona na to zartowałam Nie zrobiłam żadnych zakupów, M w pracy...
Musze jeszcze raz iść po zakupy
Ja też dzisiaj zaczynam grzanie Tylko musi mój ojciec przyjechać piec odpalić bo my nie umiemy
Joasiu,jakbyś chciała to ja mam zielnik,bo na studiach robiłam z łąkarstwa i coś ok.20 roślin opisanych mam,z korzeniem,łodygą,liściem i kwiatem.To mogłabym podesłać;-)
Witam
Maja w nocy gorączkowała aż musiałam wstawać i nurofen jej podawać, rano też z gorączką się obudziła tak więc mam chore dziecko.:---(
A tylko tydzień do przedszkola pochodziła. Czy teraz już ciągle tak będzie?
Poczytałam was ale nie robiłam cytatów bo jestem u teściowej a tu net muli się jak nie wiem co i jednego posta z pół godziny wysyła.
U nas z rana było piękne słonko ale zimno a teraz słonko się chowa więc zapewne zrobi się jeszcze zimniej
Tydzień temu M kupił żarówkę Philipsa energooszczędną i była naklejka z konkursem,wysłałam sms-a i 2 października wygrał 2 taką samą żarówkę.
Teraz pojechał na kurs na lawetę,Julu padł,Olek koloruje a ja na obiad pierogi z kapustą z Biedrony.
takie drogie sa.ja musze pare zwyjklych w koncu kupic bo dziecku to lapmki przy biurku energooszczednej nie wsazde bo oczy calkiem starci.Fakt,za tą 1 zapłacił 30zł.
Uffffff jestem padnięta, robimy z M panele- jjuż mnie kręgosłup kolana i wszystko boli
Ale juz koncówka teraz- listwy zrobimy w poniedziałek bo nie chcemy juz wiercic dzisiaj o tej godzinie bo nad nami małe dziecko śpi
jutro M pomaluje kaloryfer i rurke z kaloryfera, w poniedziałęk zrobimy te listwy, M umyje okna, babcia mi przyniesie firanki, zawiesimy ładnie- lampki też już robimy w poniedziałek i w sumie chyba wogóle wsystko już wponiedziałek zrobimy Ale fajnie będzie
caly czas u góry jest tak jak byłbrzuch sie moze opuszczac sporo przed porodem a rownie dobrze chwile przed porodem:-)
mi sie opuszczal powoli ale jakos od poczatku 9 mieisca.nie zmiescisz dloni w poprzek pod biustem?miedzy biustem a brzuchem?
ooo kochanac chyba mi juz to nie grozi?to juz gniazdko prawie kgotowe:-)
tylko sie nie przeforsuj bo za szybko urodzisz:-):-)