reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY PRACUJĄCE>>>>

Izis ja również dołączam do gratulacji... pierwszy dzień w pracy po porodzie to coś! I najważniejsze żeby był udany. Fajnie, że mile go wspominasz:) A ten widok też fajna sprawa ale chyba troszkę rozprasza ;)

Aniulka nie uczę angielskiego tylko... fizyki i informatyki:) Ale choć to wrednie brzmi (ta fizyka) to chyba nie jestem wredną siekierą:)

reklama
madga pisze:
Izis ja również dołączam do gratulacji... pierwszy dzień w pracy po porodzie to coś! I najważniejsze żeby był udany. Fajnie, że mile go wspominasz:) A ten widok też fajna sprawa ale chyba troszkę rozprasza ;)

Aniulka nie uczę angielskiego tylko... fizyki i informatyki:) Ale choć to wrednie brzmi (ta fizyka) to chyba nie jestem wredną siekierą:)
Ojej! fizyka!! moj znienawidzony przedmiot!!!! A do tego miałam taka babę że ...wrrrrr >:D >:D >:D >:D >:D >:D

Wieloryba? Ciekawe... Komu Ty chcesz to wmówić? ;D ;D ;D

Izis Mel napisała super że było super to ja napiszę fajnie że było fajnie ;) ;D I zazdroszczę tych ratowników.

Ja też policzyłam i wracam do pracy za 19 dni....o rany. Jednak 4 idę na firmową imprezkę integracyjną. Więc mam motywację większą aby dobrze na niej wyglądać. ;D Ale się będzie działo...potańcuję sobie wreszcie ;D

reklama
Izis GRATULUJE z powrotu do pracy. To juz jestesmy dwie, ktora bedzie nastepna?
Fakt, ze przez prace kuleje bb, bo naprawde niema czasu siedziec na forum, albo jak juz siadam to wszystkie mamuski juz chrapia ;D Na szczescie pracuje tylko 3 dni ;D
NO i niania spisuje sie na medal, a i tata daje rade.
Jestem zadowolona i zycze wam wszystkim powodzenia w pracy ;) Jak juz do niej wrocicie oczywiscie.
Ciekwae czy sa tutaj mamy ktore nie wracaja do pracy???? hy??

Do góry