reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY PRACUJĄCE>>>>

zjedz !!!
zsolidaryzuj sie ze mną
wpierdzielam słodyczki az mnie zemdli :p

a na punkcie babki oszalałam - tej pieczonej of koz ;D 8)

reklama
A moja babcia na Dzień Babci upiekła pyszne rogaliki serowe z marmoladką CUD MIÓD :) Specjalnie nie jadłam w domu śniadania,żeby móc się poobżerac :D:D:D

No to teraz kolej na mnie:

moja mama miała karpatkę

moja teściowa przepysznego karmelowca.

I ja to wszystko jadłam w dużych ilościach. Od wtorku regularnie zaczynam chodzić na aerobik. Proszę mnie pilnować ;D

Gosiczka pisze:
A moja babcia na Dzień Babci upiekła pyszne rogaliki serowe z marmoladką CUD MIÓD :) Specjalnie nie jadłam w domu śniadania,żeby móc się poobżerac :D:D:D

uwielbiam wypieki z serem i budyniem mniaaaaaaaaam

Ja to sobie strasznie obiecuję, że już koniec ze słodyczami i że zacznę porządnie ćwiczyć i nic mi z tych moich postanowień nie wychodzi, brak mi silnej woli no i te pokusy z każdej strony!!!! :mad: A przecież zaraz wracam do pracy i muszę jakoś wyglądać. W 3 tygodnie to mi sie chyba nie uda ale może chociaż zacznę :)
Aniulka to Ty lepiej lekarza zapytaj, żebyś sobie krzywdy jakiejs nie zrobiła :laugh:

A ja wczoraj wieczorkiem w domku sobie zrobiłam mini-aerobik. Bosh, po 15 minutach takiej zadyszki dostałam, myślałam że ducha wyzionę :( Trzeba popracowac nad kondycją, ale ten wątek jest w końcu o innym pracowaniu ;)

reklama
Gosiczka hihihi masz rację o tym pracowaniu, ciągle mieszamy te wątki... ;D ;)

Aniulka a boli cię jeszcze cos? Może zacznij na początku delikatnie...

Do góry