reklama
figielek79
Zaciekawiona BB
No to moze ja zaczne:
Wlasnie wyslam maila do szkoly fitnessu o kalendarz szkolen i kosz zobaczymy czy mi ktos odpisze
Tak wsnie pomyslam zebym weszla w spolke z ta instruktorka co terach chodze do niej na zajecia- pogadam w najblizyszm terminie z nia na ten temat
ps ma byc na zielono-???
Wlasnie wyslam maila do szkoly fitnessu o kalendarz szkolen i kosz zobaczymy czy mi ktos odpisze
Tak wsnie pomyslam zebym weszla w spolke z ta instruktorka co terach chodze do niej na zajecia- pogadam w najblizyszm terminie z nia na ten temat
ps ma byc na zielono-???
No to teraz ja :-)
Jak niektóre zwas wiedzą od jakiegos czasu mieszkam sama z Noesiem... i jak narazie nie zapowiada sie że sie to zmieni.
Musze wiec wziąśc sie w garść i zacząc zareabiać pieniądze.
Przeraża mnie perspektywa tego że mam przacować od poniedziałku do piatku od świtu do nocy (choć teraz i soboty zadko kiedy są wolne) a mały całe dnie wżłobku ...a ja widze go tylko jak zasypia
Postanowiłam zaryzykować i zdobyc kredyt ,pożyczke ,dofinansowanie z unni..cokolwiek co pomoże otworzyc mi sklep z ubrankami dla dzieci,
Narazie szukam sposobu i troszke sie załamuje bo jak narazie ni9c z dofinansowań unijnych mi nie przysługuje :sick:
Kredytu nie dostane..ale sie nie poddaje szukam
Znalazłam fundacje która za darmo szuka sposobów zdobycia pieniędzy dla takich ludzi jak ja , potem pomaga pisać biznes plan i doradza krok po kroku..zobaczymy planuje sie udać do nich w przyszłym tygodniu
Myślałam tez o ,,domowym przeczkolu,,
Jak niektóre zwas wiedzą od jakiegos czasu mieszkam sama z Noesiem... i jak narazie nie zapowiada sie że sie to zmieni.
Musze wiec wziąśc sie w garść i zacząc zareabiać pieniądze.
Przeraża mnie perspektywa tego że mam przacować od poniedziałku do piatku od świtu do nocy (choć teraz i soboty zadko kiedy są wolne) a mały całe dnie wżłobku ...a ja widze go tylko jak zasypia
Postanowiłam zaryzykować i zdobyc kredyt ,pożyczke ,dofinansowanie z unni..cokolwiek co pomoże otworzyc mi sklep z ubrankami dla dzieci,
Narazie szukam sposobu i troszke sie załamuje bo jak narazie ni9c z dofinansowań unijnych mi nie przysługuje :sick:
Kredytu nie dostane..ale sie nie poddaje szukam
Znalazłam fundacje która za darmo szuka sposobów zdobycia pieniędzy dla takich ludzi jak ja , potem pomaga pisać biznes plan i doradza krok po kroku..zobaczymy planuje sie udać do nich w przyszłym tygodniu
Myślałam tez o ,,domowym przeczkolu,,
shady
Fanka BB :)
Mija czyli mamy ambicje podobne, ja tez chce sklep ale nie z ubrankami wiec nie bedziemy konkurentkami, ale mozemy osbie nawzajem pomoc, polazic razem, podowiadywac sie, a moze i otworzyc sklepy obok siebie :-) :-) :-) co Ty na to? tylko Ty pewnie masz jakis kapital na poczatek bo ja nawet centa nie mam
Shedy właśnie staram sie o pieniadeze bo narazie nie mam złamanego grosza i zadnych perspektyw na to ze przyjdą pieniadze...gram w totka
oCZYWIśCIEżE NIE BEDZIEMY ZE SOBA KONKURECIą ,SUPER BY BYłO MIEć COś OBOk siebie zawsze by było razniej
Jak już sie pozbieram i uporam z robota mozemy razem pojechać do tej fundacji ,jak bedziesz chciała wczesniej to wysłałam ci link ,możesz sama
oCZYWIśCIEżE NIE BEDZIEMY ZE SOBA KONKURECIą ,SUPER BY BYłO MIEć COś OBOk siebie zawsze by było razniej
Jak już sie pozbieram i uporam z robota mozemy razem pojechać do tej fundacji ,jak bedziesz chciała wczesniej to wysłałam ci link ,możesz sama
A apropo drugiej opcji
Czy dawały byście swoje dzieci do,,domowego przeczkola,,
Mieszkania specjalnie przygotowanego dla maluszków
- jeden pokój zabaw, kolorowy z pufami, zabawkami miękką podłoga
-drugi sypialaniany
-kuchnia przystosowana , gdzie jedzenie bybyło gotowane w domu i z fotelikami do karmienia
Gdzie opiekunkami dla dzieci sa mama małego chłopca z wykształcenia plastyk rzemieślnik + przedszkolanka lub miła starsza pani z doświadczeniem niani
Gdyby takie przedszkole miało góra 5 dzieci w podobnym wieku żeby sie na wzajem stymulowały i razem bawiły
Czy dawały byście swoje dzieci do,,domowego przeczkola,,
Mieszkania specjalnie przygotowanego dla maluszków
- jeden pokój zabaw, kolorowy z pufami, zabawkami miękką podłoga
-drugi sypialaniany
-kuchnia przystosowana , gdzie jedzenie bybyło gotowane w domu i z fotelikami do karmienia
Gdzie opiekunkami dla dzieci sa mama małego chłopca z wykształcenia plastyk rzemieślnik + przedszkolanka lub miła starsza pani z doświadczeniem niani
Gdyby takie przedszkole miało góra 5 dzieci w podobnym wieku żeby sie na wzajem stymulowały i razem bawiły
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Mija - z tego co słyszałam, to założenie przedszkola w domu wcale nie jest takie proste. Trzeba spełniać odpowiednie wymagania, między innymi Sanepidu. No i jeszcze trzeba mieć chyba wykształcenie w tym kierunku. Może najpierw spróbuj pogrzebać w internecie, lub gdzieś popytać zanim zaczniesz działać. Powodzenia:-).
reklama
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
mija pomysl rewelacyjny z domowym przedszkolem!!!!!! ja bym oddala dziecko do takiego na pewno!