reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy na urlopie wychowawczym , świadczenia socjalne . Jak zarobić siedząc w domu?

reklama
Teraz czekam na odpowiedz maja juz w przyszłym tygodniu mi ją dać .
Jak dobrze pójdzie dostane 25 tyś nisko oprocentowane w skali roku na 3 lata do spłacenia. Z 6 miesiecznym okresem karencyjnym.
Trzymajcie kciuki .
mam nadzieje ze te informacje też wam cos dadzą .
Jak macie jakies pytanie ..pytajcie .
:happy:

Mija - odważna z Ciebie dziewczyna:tak:. Na pewno wszystko się uda i będziesz miała swój własny interesik:-). A powiedz mi skąd będziesz brała towar, jeśli to nie tajemnica:confused:. Wiem, że na allegro można kupić całe paki ciuchów, czasem nowych i za sztukę wychodzi to bardzo tanio. Czy może będziesz sprowadzać z zagranicy:confused:.

W całej polsce są hurtownie w których zaopatruja się sklepy z uzywana odzieża .
Wystarczy znaleśc taka która najbardziej odpowiada.
Cały czas szukam :happy:

Nie dziekuje :happy:
jak sie uda napewno dam sygnał,bo równoczesnie ten sam sklep bedzie w internecie . Wtedy was zaprosze na otwarcie sieciowe :cool2:.
A Warszawianki na otwarcie w realu..no oczywiście nie tylko Warszawianki ,choć te bedą miały najbliżej

Mija witaj!!!! Super pomysl i obys dostala pozytywna odpowiedz:-) Oczywiscie jak tylko ruszysz to daj znac gdzie i o ktorej a pojawimy sie tam na pewno.Pozdrawiam serdecznie i trzymam dalej kciukasy:-)

No dziewczyny dostałam pozyczke :-D
Teraz biore sie do roboty czeka mnie straszna przaca :tak:
ale nawet nie jestem wam w stanie powiedziec jak sie ciesze...a równoczesnie boje.
Bede teraz zagladac żadko ale jak tylko ruszy wszystko dam znać

reklama
Do góry