reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

auliya a powiedz mi na jaka kwote masz te kupony i czy nie zachcialabys odstapic jednego jezeli nie beda ci potrzebne? ja mam jeden na 300 zł ale wazny do sierpnia tylko. A właśnie mąż mi powiedział że choćby miał stanąć na głowie to załatwi te pieniadze na bankowanie. Więc teraz szukamy gdzie nas to najtaniej wyniesie. Jeśli by się nie udało to tez rozważam opcje oddania do publicznego jednak tam ponoc nie jest tak łatwo oddac z tego co słyszałam. Nie wiem może to tylko chodzi o lokalizacje. Jeszcze sie nie zaglebialam w ten bank.

reklama
Olciastrzelce chetnie sie podziele bo jesli Ty skorzystasz to i ja dostane znizke na nastepny rok.
Tam jest chyba 150zl. Przesle Ci na pw szczegoly. Mam 3 kupony wazne do kwietnia

auliya superto narazie prosze tylko o zarezerwowanie dla mnie jednego i jesli nie znajde w jakims innym banku lepszej oferty to sie do ciebie zglosze :)
Domi_Polka trzymam kciuki:) Ja dziś też mam na 18.20 wizyte ale to jeszcze chyba nie połówkowe bo u mnie to troszke za wczesnie chyba bedzie :) Tez już bym chciała wiedziec kto tam się skrywa :)
Mój Małż uważa że dziewczynka a ja myśle że chyba nie chociaż bym bardzo chciała. W każdym bądz razie zalozyliśmy sie zeten kto nie ma racji wyprasuje wszystkie ubranka od malenstwa jak bedziemy już się szykować do narodzin:) Dzisiaj w nocy to mieliśmy z nim ubaw po pachy i zamiast spac to bawilismy sie z dzieckiem :) Mądra mamusia zjadla przed snem ciasto czekoladowe i jak sie polozylam to zas czulam takie dosyc mocne nappinanie brzucha i po przylozeniu reki ciagle byl wyczuwalny dzidzius :) ale musze przyznac ze wczoraj to jego napieranie bylo dosyc bolesne i sie ulozyl bardzo blisko kosci biodrowej a jak tatus powiedzial do brzuszka zeby dal mamusi troche pospac to byla cisza na minutke czy dwie i potem zas to samo :) i tak przez dobre 2 godziny :) i po tym tatus wywnioskował ze skoro tak go slucha to bedzie corunia tatunia :) hehe a ja sie smialam ze pewnie synek nie chce z nim zadzierac i woli ustąpic :)
swoja droga juz nie je wiecej nic czekoladowego przed snem :)

@olciastrzelce dziekuje ;)
Hehe no to ladnie, ale zeby tatus sie nie zdziwil jak sie okaze, że to jednak synek :) Ja dzis ok 4 w nocy wstalam i taka mialam ochote na czekolade, że zjadlam 4 kostki i poszlam do lozka. No to dosc mocno pozniej oberwalam od maluszka ;) A co do tego ulozenia obok kosci udowej to mialam tak wczoraj wieczorem, ojej ale draznilo mnie strasznie...

Ja mam w takim razie jakiegoś mega leniucha :eek:. Owszem, czuję jak się rusza, ale żadnego wypychania i rozpychania nie ma, a gdzie tam coś na zewnątrz poczuć - nie ma takiej opcji! Jedynie macica mi się kilkanaście razy dziennie napina, czego strasznie nie lubię, bo to średnie uczucie. Mam nadzieję, że po urodzeniu też będzie taki spokojny :-D.

dzag ja to bym chyba wolala normalne ruchybo sie boje ze jak jest tak ciagle na wierzchu ze go czuc to chyba jest bardziej narazony na jakies urazy z zewnatrz. Wczoraj to sie balam na boku polozyc zeby go przypadkiem nie zgniesc czy nie uszkodzic. Moze to tez wina tego ze mam dalej malutki brzuszek i ma chyba malo miejsca jeszcze. Ale fajnie bo czuje wyraznie gdzie dupka gdzie glowka itd. :)
Kurcze ja od kilku tygodni mam takie dziwne uczucie ze tak brzydko powiem jakby mi ci*ka na zewnatrz cala pulsowala :) nieraz w sklepie az sie z tego smialam a moj M na poczatku nie wiedzial o co mi chodzi:) teraz to jest to nieraz mocniej ze az kucnac musze :/ za to on sie teraz smieje ze mnie :) nie wiem czy to normalne czy ze mna cos nie halo :/ eh dziwne te niektore ciazowe dolegliwosci :)

a tak poza tematem znalazlam konkurs na taka mini wyprawke jakby ktoras chciala to tu jest link: Chicco | Na dobry początek!
tylko trzeba na koncu wybrac miasto w ktorym sie odbierze nagrode. Nagród jest 10000 wiec i szanse spore:)

@Domi_Polka bez stresu:))

ja mam tak z tymi ruchami, że niezależnie czy coś zjem czy nie od kliklu dni jak tylko położę się spać to harce w brzuchu:)) stukania, pukania. @olciastrzelce jak dla mnie te fikołki dziecka, kręcenia są mniej przyjemne niż kopanie;p wtedy mi się tak brzuch napina. Wczoraj na usg to się tak wypięło, że aż z mężem się smialiśmy, bo tak mi brzuch wywaliło:))

@dzag82 ja mam nadzieję, ze małe się wyszaleje w brzuchu to później będzie sielanka;p

reklama
Witajcie po kilku dniach przerwy! ;)
Gratuluję Mamuśkom po połówkowych dobrych wieści! Ja jeszcze trzy dni... Niecierpliwa ze mnie kobieta. Już przebieram nogami i znowu zastanawiam sie czy wszystko z moją Dzidzią ok :eek:
Olciastrzelce też mam takie odczucia :-D Dziwne, ale może tak ma być... ;)
Ja muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie na te najbliższe dni, żeby do połówkowego usg jakoś czas minął... Dzis wybieram sie na ciuchland ;) Zaraz szybki makijaż i idę buszować :rofl2:
Jutro umówiłam sie z kolezanką na kawę i lody, to też jakoś minie. A w czwartek? Coś pomyślę jeszcze ;) Normalnie to bym pewnie pojechała do mamuśki, ale ona od kilku dni chora i nie chcę się zarazić... Szkoda, że w mojej mieścinie nie ma żadnych galerii handlowych to bym porozglądała sie za wyprawką ;) Oczy bym ucieszyła :laugh2:

Do góry