dziewczyny basen jak najbardziej - tylko trzeba uważać na infekcje - tzn. jeżeli któraś z Was przed ciążą łatwo łapała grzybicę i inne świństwa to w ciąży lepiej się wstrzymać, bądź założyć tampon. W ciąży niestety jesteśmy bardziej podatne na paskudztwa tego typu + zapalenie pęcherza
ale cóż, kolejne uroki ciąży :-)
Justa - Ja też się śmieję z tych moich hormonalnych huśtawek po fakcie i są to super anegdoty do pośmiania się na przyszłość, sama płaczę ze śmiechu jak mi przyjaciółka opowiada o swoich jazdach
Ale samo przeżywanie tego faktu w trakcie niestety do przyjemności nie należy... ale teraz jak już siedzę sobie na kanapie i sytuacja jest ogarnięta to mi się śmiać chce z siebie i swojej wcześniejszej niemocy i sieroctwa :-)
AlfaBeta - super masz wyniki! I gratuluję córeczki
Ja strasznie chciałam dziewczynkę, a będę mieć drugiego chłopca. I na początku poczułam zawód, a teraz już mi zdecydowanie przeszło. Szczególnie jak mi się maluch teraz rusza codziennie, reaguje na jakieś rzeczy typu mój mąż czy kłótnia :-) Już się zaprzyjaźniliśmy i zaczynam widzieć same pozytywy obecnej sytuacji
Też tak będziesz miała!
Córeczka dla matki to super sprawa, dziewczyna zawsze przy matce zostanie, zainteresuje się, zadzwoni, wysłucha narzekań czy zwierzeń - a facet pozna jakąś zołzę i w zależności od niej albo zadzwoni albo nie :-) Dodatkowo tatusiowe szaleją za córeczkami i jest to fajny materiał do rozpieszczania ;-)
aktina - to fajnie, że lekarka tak zareagowała - to teraz czekamy na 15-go - ja akurat 15-go też mam badanie - usg połówkowe, więc wymienimy się informacjami ;-)