reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Agatka spi a ja się sciagam:-p później muszę posprzątać łazienkę i standardowo na dole odkurzyc umyć podłogi bo aż się proszą później nakarmić mała i spać z nią pójdę bo się nie wyspalam dzis. Czekam aż te noce się unormuja to będzie lepiej:) a dałam jej koperku do picia bo stekala pół nocy i wypila 30ml i właśnie kupa poszła :) ale na razie nie budzę żeby przebrać muszę ściągnąć mleko najpierw bo i tak za 40min powinna się obudzić na jedzonko:)

reklama
A co taka cisza?
Dziewczyny polecam wam (może już któraś uzywa) cif do łazienki pianka pryskasz zostaniesz i klikasz kupilam sobie ostatnio i dziś użyłam i powiem wam ze supe:) kurki od kraju się błyszczą jak nie wiem;)

A my po wizycie. Nie Zaszczepili Adasia, bo za mało na wadze Przybrał, tylko 70g. Przez tydzień...:-/ mam go dokarmiac i jutro wyniki zrobić. Eh...:-/

A my po wizycie. Nie Zaszczepili Adasia, bo za mało na wadze Przybrał, tylko 70g. Przez tydzień...:-/ mam go dokarmiac i jutro wyniki zrobić. Eh...:-/

kurcze mam nadzieję, ze wszystko będzie ok. A badania jakaś morfologia itd? ja też się boję jutrzejszego ważenia bo ost bylismy na skraju. Wg wyliczeń mała przybierała wtedy 20g dziennie a przy 19 trzeba dokarmiać. A masz wrażenie, ze mały nie dojada?? moja czasami woła co godzine i myślę, ze to wina pokarmu mojego. Ale nie łamię sie tylko walczę, no zależny mi na karmieniu piersią.

Teściowa wpadła obiad ugotować i zabrała właśnie małą na spacer. Kocham ją szalenie, ale fajnie też zjeśc pierwszy raz od prawie 2 miesiecy posiłek w spokoju i bez pospiechu, ze zaraz sie obudzi z syrena;p

Karmie go piMorfologia, mocz, crp i BilirubinA. Mi się wydaje,że się nie dojada, teraz bez skrupułów będę go dokarmiac mm i zobaczymy co Z tego wyjdzie. Oby w badaniach wszystko było ok.

Apolinka życzę żeby maluszek jak najwięcej przybieral i nie trzeba mieć wyrzutów z powodu dawania mm tym bardziej ze to dla zdrowia dzieciaczka:) a i dobrze ze sali skierowania na badania sprawdzisz i będziesz miała pewność wiec głowa do gory będzie dobrze:)
A ja miałam się zdrzemna ale nie starczyło mi czasu:/ odkurzylam domu ns górze i dole kurze łazienka nakarmilam mała zrobiłam obiad i na mycie podłogi nie mam sily pije sobie capucino i zaraz trzeba mleczko sciagac bo przed pójściem po Maję glodomorek będzie jadl:) a udało mi się wkoncu cyknac fotke jak się usmiecha:)

quchasia ja sobie radze tak, ze robie to szybko, czyli raz dwa i nowy pampers na pupie. Minuta, gora dwie i juz. I szybciutko do cycusia.

Gosia jakas nowosc cif? Bede musiala zobaczyc bo akurat mi sie skonczyl. A ja mam ogolnie Sagrotan na kurki.

apolinka ojej, to nie fajnie :( ale faktycznie strasznie nalo przybral... Trzymam kciuki zeby wsio ok bylo!!!

Maly spi juz od 1,5h wiec niebawem wstanie. Ide nastawic zmywarke, ogarnac sie i po karmieniu zabiore go na spacer bo jakies 9st jest i w miare niesmutna pogoda.

Apolinka kurcze... Masakra... Ją też się ciągle martwilam czy mój synek się najada bo ciągle ma piersi wisi. Tzn teraz jest lepiej ale i tak wisi i śpi na rękach

reklama
Do góry