Agatka spi a ja się sciagam później muszę posprzątać łazienkę i standardowo na dole odkurzyc umyć podłogi bo aż się proszą później nakarmić mała i spać z nią pójdę bo się nie wyspalam dzis. Czekam aż te noce się unormuja to będzie lepiej a dałam jej koperku do picia bo stekala pół nocy i wypila 30ml i właśnie kupa poszła ale na razie nie budzę żeby przebrać muszę ściągnąć mleko najpierw bo i tak za 40min powinna się obudzić na jedzonko
reklama
A my po wizycie. Nie Zaszczepili Adasia, bo za mało na wadze Przybrał, tylko 70g. Przez tydzień...:-/ mam go dokarmiac i jutro wyniki zrobić. Eh...:-/
kurcze mam nadzieję, ze wszystko będzie ok. A badania jakaś morfologia itd? ja też się boję jutrzejszego ważenia bo ost bylismy na skraju. Wg wyliczeń mała przybierała wtedy 20g dziennie a przy 19 trzeba dokarmiać. A masz wrażenie, ze mały nie dojada?? moja czasami woła co godzine i myślę, ze to wina pokarmu mojego. Ale nie łamię sie tylko walczę, no zależny mi na karmieniu piersią.
Teściowa wpadła obiad ugotować i zabrała właśnie małą na spacer. Kocham ją szalenie, ale fajnie też zjeśc pierwszy raz od prawie 2 miesiecy posiłek w spokoju i bez pospiechu, ze zaraz sie obudzi z syrena;p
Apolinka życzę żeby maluszek jak najwięcej przybieral i nie trzeba mieć wyrzutów z powodu dawania mm tym bardziej ze to dla zdrowia dzieciaczka a i dobrze ze sali skierowania na badania sprawdzisz i będziesz miała pewność wiec głowa do gory będzie dobrze
A ja miałam się zdrzemna ale nie starczyło mi czasu:/ odkurzylam domu ns górze i dole kurze łazienka nakarmilam mała zrobiłam obiad i na mycie podłogi nie mam sily pije sobie capucino i zaraz trzeba mleczko sciagac bo przed pójściem po Maję glodomorek będzie jadl a udało mi się wkoncu cyknac fotke jak się usmiecha
A ja miałam się zdrzemna ale nie starczyło mi czasu:/ odkurzylam domu ns górze i dole kurze łazienka nakarmilam mała zrobiłam obiad i na mycie podłogi nie mam sily pije sobie capucino i zaraz trzeba mleczko sciagac bo przed pójściem po Maję glodomorek będzie jadl a udało mi się wkoncu cyknac fotke jak się usmiecha
Domi_Polka
Fanka BB :)
quchasia ja sobie radze tak, ze robie to szybko, czyli raz dwa i nowy pampers na pupie. Minuta, gora dwie i juz. I szybciutko do cycusia.
Gosia jakas nowosc cif? Bede musiala zobaczyc bo akurat mi sie skonczyl. A ja mam ogolnie Sagrotan na kurki.
apolinka ojej, to nie fajnie ale faktycznie strasznie nalo przybral... Trzymam kciuki zeby wsio ok bylo!!!
Maly spi juz od 1,5h wiec niebawem wstanie. Ide nastawic zmywarke, ogarnac sie i po karmieniu zabiore go na spacer bo jakies 9st jest i w miare niesmutna pogoda.
Gosia jakas nowosc cif? Bede musiala zobaczyc bo akurat mi sie skonczyl. A ja mam ogolnie Sagrotan na kurki.
apolinka ojej, to nie fajnie ale faktycznie strasznie nalo przybral... Trzymam kciuki zeby wsio ok bylo!!!
Maly spi juz od 1,5h wiec niebawem wstanie. Ide nastawic zmywarke, ogarnac sie i po karmieniu zabiore go na spacer bo jakies 9st jest i w miare niesmutna pogoda.
reklama