kulkaPrzytulka
Fanka BB :)
Dziewczyny, miałam Wam napisać więcej, ale nie jestem w stanie - jestem w szoku. Przez 9 tygodni mówiłam do swojego brzucha Ala, a dzisiaj na usg okazało się, że siedzi sobie tam Adaś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Matko no co się dzieje z tymi chłopami? Czytam i normalnie własnym oczom nie wierzę... Aż nie wiem, co Wam powiedzieć. Bidulki tylko się stresujecie i denerwujecie zamiast spokojnie cieszyć że coraz bliżej rozwiązania...
Kreatorka rozumiem Cię. Teściowie oczekują, że zrobię wielką imprezę na drugą rocznicę ślubu, ale ja nic nie robię nawet jednego ciasta,nie mówiąc już o jakichś mięchach bo też nie czuję sie na siłach i mam gdzieś co sobie pomyślą. Zdrowie nasze i naszych dzieci jest ważniejsze od czyjegoś widzimisię także nie dajmy się!
Uhhhh ledwo sie doczlapalam z zakupow takie wojaze to juz nie dla mnie ...jeszcze moje maluchy tak w d....dawaly ze az mi wstyd w sklepie bylo. Jak to jest ze z takich slodkich bobasow tacy terrorysci rosna Wasze dzieciaki tez takie szopki odstawiaja w sklepach ? ,..z darciem japy na pol skepu bo on chce takiego batona i turlaniem sie ze zlosci po brudnej podlodze Takie akcje mam sporadycznie,i zazwyczaj czekam az im przejdzie ale Bog mi swiadkiem ze czasami mam ochote im dupsko przetrzepac na srodku sklepu .
@kreatorka dziękuję ;-) Teściowej na pewno zdrówko się przyda teraz! I widzę, że u Ciebie też facet buc? Masakra, rozumiem Cie doskonale. I jeszcze wymagająca rodzinka. A phi, niech sobie sami ciasta upieką jak chcą jeść!! Ale mąż z tą akcją zostawienia Cie samej w domu i zabrania tylko córki odwalił niesamowicie. Ja bym sie chyba uspokoić nie mogła i bym zasmarkała chusteczki.... :-( rzytulam:
Dziewczyny, miałam Wam napisać więcej, ale nie jestem w stanie - jestem w szoku. Przez 9 tygodni mówiłam do swojego brzucha Ala, a dzisiaj na usg okazało się, że siedzi sobie tam Adaś