reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Juhu,
My powróceni. Łapie nas choróbsko :/ gardło mnie drapie, czuję że coś się zbliża... a jeszcze poprzedniej nie wyleczyłam :(
Młody zachowuje się niby ok, gorączki nie ma ale ten świst przy oddychaniu... chrypi na maksa :( jestem niemal pewna, że to jednak krtań :( a tu 2 dni wolnego :(( nie wiem co z tym robić. Na razie zrobiłam mu napar z rumianku i wlałam do nawilżacza - para się wytworzyła i wypełniła jego pokój.

vii - kaszka na 3 dni? szok! to ile dajesz na jedną porcję?
faktycznie mega imprę szykujesz. Transparent? Gdzie Ty to/tych wszystko zmieścisz? Ja kupowałam ozdoby w kerfurze. Tylko, że ja wolę skromnie, bez wielkiej pompy.

Aha zapomniałam Wam się pochwalić co Bolcio wyciągnął na roczek :) A więc było to tak: dotknął paluszkiem różańca, potem kieliszka ale chwycił długopis i "popisał" nim po książce :) naukowiec znaczy będzie :)))))

szczesliwa - wstrętna ospa a sio! Ale u Dużej czy u Małego?
czekam na rady co do BLW!

gogoja - współczuję problemów 3dniowych :( ale całe szczęście już po :) więcej na to nie zachowuje :)

Jachu Johny - brawoooo za zębiska :) ślinił, ślinił i wyślinił :))))) no i miesięczna grabka :)

reklama
vii hurtownia opakowań Jędrek zaraz na Zjednoczenia (niemalże pod estakadą na Zjednoczenia, w stronę Osadniczej) to chyba rejony Zawalki :) tam możesz zobaczyć czy znajdziesz wszystko co chcesz :)
szczesliwa ojjjj ospa :( kurujcie się, zdrówka życzę :)

a ja pozdrawiam spod gór!! :D wymieniamy się outstanding rejonami ;) tutaj śnieży jeeeeeeeeeeeeee! może będą narty :D

a jak tam postanowienia noworoczne? macie jakieś? ;) ja myślę o zadbaniu o kondycję, ale tak w stronę jogi :)

pozdrawiam babeczki :)

Ostatnia edycja:
Dziękuję w imieniu Jacha za życzenia:).

Siwa - dobrze piszesz, że w ciąży tak się dłuży ten czas, a jak już dziecko jest na świecie, to ani się obejrzysz, a rok już zleci. Oby faktycznie te kolki były tylko po mm i już się nie zdarzały.

Szczęśliwa - mój chrześniak 4 letni też ospę z przedszkola przytachał i na święta nie mogliśmy się spotkać, co by Johny nie podłapał. To synek Twój już też będzie miał ospę z głowy.

Katoryba - a może to na zęby tak Bolcio choruje:).

Nnita - ale masz fajnie w tych górach:)

Miłego ostatniego dnia w tym roku:)

witajcie ostatni raz w starym roku :)
życzę Wam wszystkim udanej zabawy w dzisiejszą noc, choruszkom zdrówka i wszystkiego naj na najbliższe 366dni!
pozdrowionka
p.s. spóźnione :*** dla miesięczniaków :)))

Dzień dobry:)

Mam nadzieje, że będzie taki.

Życzę zdrówka i radości na nowy rok i oby szczęście nie opuszczało Was i dzieciaczków od początku do końca nowego roku. A dziś udanej zabawy Tym co się bawią, cieplutkiej kołderki tym co będą spali i głębokiego snu dzieciakom, żeby żadne fajerwerki nie zakłóciły im kolorowych snów.

Moja mała dała czadu, najpierw poszła spać o 21! potem wstała przebudziła się o 12 pospała do 2 wstała i szalała do 4 z kawałkiem by paść i wstać ostatecznie o 7.01. biegała w najlepsze do 11 aż w końcu zdecydowała się na drzemkę ciekawe jak długo:) Czyli ja już miałam imprezę. Może się wyśpię dziś?

Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku oby był jeszcze lepszy od obecnego, chociaż dla mnie 2011 był najwspanialszym rokiem w życiu i trochę szkoda że się kończy:p

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANE W NOWYM ROKU!!! oby byl jeszcze lepszy niz ten:)

z dobrych wiesci niania dziala 2 pietra nizej u sasiadow. wspanialy wynalazek. dzieki ci sallis:)

ze zlych to to, ze mlody zlapal jakis potworny katar. smarki leja sie ciurkiem a jak kichnie to az na bluzke wyplywaja:( na sile mu frida odsysalismy (i tak nie wszystko bo nie daje sobie) ale za chwile to samo:/ martwie sie... w pon obowiazkowo do lekarza!

Do góry