reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
Ja chyba jestem zacofana ale marttini jestes w ciazy?? Dopiero teraz zauważyłam nowy suwaczek:)
Wieeeeeeeeeeeeelkie Gratulacje:)

A u nas pierwsza nieprzespana noc Wojtulec tylko się o jedzenie dopominał o 3 się poddałam i dałam mu Nan, pospał do 5 a potem znowu cycek, teraz też wzywa. Ale ważne że bilirubina mu spada:)
trzymajta się:)

tak siw@ - postanowiłam się "odkryć"...:):):);-)

u nas kiepsko.....właśnie wyszłam od lekarki z przychodni...ze skierowaniem do szpitala - a poszłam tylko po zwolnienie;/ masakra była ta wizyta - nie wiem, czy nie czasem "ze złości", że byłam u innej pani doktor;/....zaraz jedziemy do tej co byłam - naprawdę - wizja szpitala mnie przeraża! tym bardziej w moim obecnym stanie...

Marttini wielkie GRATULACJE

Nie ma to jak dalej naciagac panstwo na kase :) Ja też tak planuję ale nie wiem czy mi sie uda.
A tak w ogóle to czy po cesarce można szybko zajść w ciąże tak właśnie ok 6 miesiecy po porodzie ?
Wszyscy mi mówią ze mam czekac 2 lata ale ja nie chce mysle ze ok 6 miesiecy mi starczy. Ale czy sobie naie zaszkodzę ??

cosa nie doradze ale skonsultuj to z lekarzem. cc to przeciez operacja i chodzi o to zeby rana sie ladnie zabliznila bo w ciazy edzie sie ona rozciagac.

martini ale ja nic nie rozumiem. dlaczego dostalas skierowanie do szpitala?! mam nadzieje, ze nic sie nie dzieje co? uszy do gory, przesylam dobre fluidy do ciebie;)

...ach bo ja cała w nerwach jestem i piszę bez ładu i skłądu- z Alcią do szpitala, z Alcią....a sama z gorączką chodzę - a nie wiem czy to nie od nerwów ;/ niech tę służbę zdrowia gęś kopnie!poważnie! mam dość!!!!!

martini- trzymaj sie i twoja Alcia tez. Zdrowiej prędko :)
szczesliwa- sto lat dla twego promyczka na te 5 miesięcy :*
vii-to nic trudnego grac w pilkę- inaczej trzeba lubic grac- a ja uwielbiam :tak:
nnita- i jak poszło w przychodni z toba i jak mała przeszła zabieg - zdazyłam doczytac ze mialaś sie znia wybrac.
Gra nie była po nocy tylko od 18-20 :)

Pozdrawiam

Martini napędziłaś nam stracha! Ucałuj Alcię z okazji 8 miesięcy!!! zdrówka dla Was obydwu!!!!!!!!!

Cosa - może te 2 lata to lekka przesada, ale nie odważyłabym się bez konsultacji z lekarzem zachodzić w kolejną ciążę po cc...

zawalka - zazdroszczę pięknego jedzenia przez jasia :) u nas dalej próbowanie, raczej jedzeniem tego nazwać nie można. wszystko pakuje do dziobka, ale za wiele nie zjada, nawet jak coś smakuje :/ ale fajne jest jedzenie obiadków w trójkę co? :)

nnita - i jak z kanalikiem?! mam nadzieję, że poszło sprawnie i bezboleśnie!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry