reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Diablica- noooo...świat z takiej perspektywy jest na pewno bardziej intersujący :D

Martynka przez te upały nie może zasnąć i wymyśla w łóżeczku różne śmieszne rzeczy.
jak tak dalej pójdzie, to będę musiała je obniżyć, bo strach, że wypadnie.
A to ona dziś...
Mniam...jakie ja mam dobre łóżko...
dobrekojf7.jpg

diablica Lena też tak lubi w kojcu stać ;D a jak przy tym skacze i jednocześnie próbuje ugryźć ramę z tego kojca :o co czasem konczy się płaczem ::)

mokkate super fotka!!! ;D i powodzenia w kupowaniu krecji na weselicho :) jeśli za każdym weselem kupujesz nowe ciuszki to chyba już nie domykasz szafy ;D ;)

Lenka sobie śpi po obiadku i spacerku,tradycyjnie przy tych upałach :)

Karolinna - ciuszki te co są na zdjęciu to wszystkie kupiłam na Załężu. Tam są fajne ciuszki a o wiele tańsze niż w sklepach. Te ubranko żółte z misia i zielone składa się ze śpioszków i kaftankia i jeden komplet kosztuje 30 zł a więc nie drogo bo w sklepie za same takie śpioszki z misia dałabyś 38 zł.

Czarnulka - udanych wczasów na mazurach ci życzę. Ja tez jadę w poniedziałek na krótki wypoczynek ale do Godziszowa koło Wisły i Ustronia a więc w razie czego do szpitala tutaj bede miała 1h20min ale przede mną jeszcze troszkę jest :laugh: Aktualne zdjęcie z brzusiem wkleje jak bede miała jakieś fajne ok ;)

Mokate - widzę, ze Martynce bardzo smakuje łóżeczko :laugh: Ząbki sobie na nim ostrzy ;)

Diablica
- Olo już duży rośnie jak na drożdzach :laugh:

anian - to prawda wózek, pokoik,ciuszki są ale brakuje małego :laugh: już nie moge się doczekać.

A tak poza tym to bardzo sie cieszę, ze pokoik malutkiego wam sie podoba i jego ferrari czerwone :laugh: :D
Dziś byłam u fryzjera ścięłam trochę włosy i wyregulowałam brwi także czuję sie taka odświeżona :laugh:
Teraz już nigdzie nie wychodzę upał jest że ufff.........szkoda gadać. Marzę o deszczyku i wiaterku :laugh:

A my tu mamy plagę os i nie mogę otworzyć okna (czekamy na moskitiery na okna). Kupiliśmy na allegro bo w sklepach nigdzie nie było.
Po południu idziemy do piaskownicy bo córcia już tęskni za piaskiem.
Upał :Di upał ;D kiedy się ochłodzi

My też kupiliśmy pojazd ale dla lalek

Załączniki

• 113542848.jpg
    113542848.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 65
Witajcie babeczki !!

Ja mam cyfróweczkę i programik, lecz niestety mam takiego starego kompa, który jeszcze nie słyszał o wejściu USB  ::) Z reguły korzystam z kompa koleżanki, która w tej chwili jest na wakacjach. Myslę, że za jakieś dwa .. no górka trzy tygodnie ... zamieszczę moje pyszczysko na forum  :laugh:

Baska i Czarnulka ..... z takimi dużymi brzuszkami to musi Wam być po stokroć ciężej w te upały ... Życzę wam wiaterku i przelotnego kapuśniaczku ;D

Udanych WAKACJI wszystkim

moja córa kochana już śpi :) od wczoraj Lena się do mnie przytula ,np.ona stoi koło mnie ,ja siedzę i Lena kładzie się na mnie i jej główka ląduje na moim ramieniu,chwilę to trwa i potem wstaje i znów się bawi.Słodkie to niemożliwie :) wcześniej się nie zdarzało :) .

baska też część ciuszków kupiłam na szaber placu :) i nie mów że jesteś nie fotogeniczna,przecież ostatnio iza1 wklejała fotkę gdy byliscie u niej i wyszłaś na zdjeciu bardzo ładnie :)

martaglo ale Twoja córeczka ma super wózek dla lalek :D i te pszczoły...aż ciarki przechodzą :p a to masz jakieś kwiatki na parapecie czy po prostu tak sobie przylatują ? ::)

mariaola czekam na Twoje "pyszczysko" ;D dzidzia jeszcze nie kopie ? ;)

no i wieczorek juz jest :)

jakie macie plany na weekend dziewczyny ?

Karolinna - dzięki za komplement :) Faktycznie slodkie to gdy dziecko sie do mamusi przytula i w ten sposób okazuje jej swoją miłość ;) Juz nie mogę się doczekać swojego dzidziolka jak opowiadacie o swoich to normalnie zazdroszczę wam :laugh:

MariaOla - ja też czekam na twoje "pyszczysko" :laugh:

Coś cicho tutaj jest :(

karolinna.... moja "koleżzanka wiedźma" ostatnio schowała pazurki bo potrzebowała mojej pomocy... a ja nie zdążyłam się odgryźć i nawet mi się nie chce..... ;D

mokkate...
Olek też rozrabia w łóżzeczku nim zaśnie i bardzo podoba mu się moje stwierdzenie "OLO DEMOLKA" ;D ;D

Baśka[... nie masz co zazdrościć... sama się nie zdoążysz obejżeć jak Twoje malucho będziesz trzymać na rękach i zastanawiać sięnad odwiecznym problemem.... jak takie cudo zmieściło się w moim brzuszku i nie mogę uwierzyć że jest one moje..... hihihi....

reklama
hejka!
baśka pokoik śliczniutki, powóz pierwsza klasa :)

czarnulka uważaj na siebie i na swoje dzieci :) Udanych wakacji :)

anian pisze:
mokkate pisze:
Ja już powoli zapominam jak to byo czekac na dzidzię... ;D ;)
ja już zapomniałam ;)

hehe ale macie krótką pamięć ;) :p ja to mogę nie pamiętać ale Wy ::) :p

karolinna pisze:
Lena zaczyna płakać jak wychodzą goście :o :o :o muszę ja uspakajać i za chwilę jej przechodzi ale jaka towarzyska jest :o albo my,rodzice,tacy nudni ;)

fajnie że taka kontakotowa jest, zresztą sama sie o tym przekonałam :D A zdjecia ze wstawania przeurocze, zgapiłam pomysł od Ciebie i też uwieczniłam mojego G., mam nadzieję że nieopatentowałaś pomysłu ;)

mokkate czy Martynka ma oczka poobne do Darii ?? Śliczny kolor :)

mariolko witam Cię :) :D

diablica Olo super atleta, a czy raczkuje ???

A my jutro wieczorem wyjeżdżamy, prawie cały dzień prasowałam ::) :-[ :-[ :-[
Jadę z moimi rodzicami, a potem Jarek do nas dojedzie,
już nie mogę się doczekać tej drugiej części wyjazdu.

G. zaczął gadać jak najęty. Uwielbia się bawić w akuku i woła "akaka":D
Martwi mnie jednak, że ma chrypkę, zresztą mnie też trochę boli gardło.

Dobrej nocki :)

Do góry