reklama
Superrrrrrrrr....mam nadzieję,że wszystko było OK.Wiesz jak ja teraz to przezywam? Jak bym wam mogla w oczeta spojrzec gdyby cos nawalało...hihihi.30 maj mowisz? ???????????to ja się obijałam w domku.Miałam dyżur 31 dniówkę i 1 czerwca nockę.Wszystko co złe biore na siebie.:-)) Ale odwiedzałam mamuski na położnictwie i chyba jest dobrze.Teraz się tak króciótko leży,po normalnym porodzie tylko 2 dni.
trysia77
Fanka BB :)
mmm mysle że musisz sprobowac odswiezyc połączenie z netem, bo sa widoczne .... przynajmniej u mnie a tak poza tym jeżeli to jeszcze kogokolwiek interesuje to u nas sporo zmian...mały gada jak najęty, wszystko powtarza...najgorsze jest to że załapał ostatnio jedno magiczne słowko ....aż mi wstyd za samą siebiee... jak sie dziubolkowi coś nie podoba..albo jak mu coś spadnie to mowi sobie " mać" ....mać i mać ...zaczełam sie śmiać w pierwszym momencie...ale teraz to juz czasami przegina pałe...na szczescie wszyscy roumieją to tak że mowi sobie swoje imię czyli maciek...choc zwykle mowi je bardzo wyraźnie i nikogo to ni dziwi że ucina w połowie wyrazu mówiąc " mać".. mamy juz przez dzień finittto z pieluszkami....cieszę się bardzoo...woła siusiu i kupke...i nawet potrafi trzymac siusiu juz przez 3h...ale super sprawa ;D ;D ;D
Sandros jak tam Twoj sycylijski padre?? masz jakieś foty to podeślij mi na mail..bo chcialabym chociaż oczy napatrzeć...
Sweet te Wasze wszystkie dzidziorkiii, tęskno mi za Wami było i będę tu zaglądać na pewno częsciej...
pozdrwaiam i jeszcze raz BUZIOLKiii!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Sandros jak tam Twoj sycylijski padre?? masz jakieś foty to podeślij mi na mail..bo chcialabym chociaż oczy napatrzeć...
Sweet te Wasze wszystkie dzidziorkiii, tęskno mi za Wami było i będę tu zaglądać na pewno częsciej...
pozdrwaiam i jeszcze raz BUZIOLKiii!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
łoooo
ale napisane
faktycznie przez moment to się stworzyło kółko wzajemnej adoracji ;D
właśnie mąż mi powiedział że jedyne co na razie zainteresowało Lenę w zebuloo to m e t k a ;D
mmm pamiętaj że moja Lena jest zainteresowana grzesiem ;D a i w otwieraniu prezentu to mama pomogła ( czyli ja ;D ) fotki w trakcie porobione ;D ech,ja mam sklep ekologiczny ale w centrum katowic ... czyli musiałabym tam zrobić zapas na conajmniej miesiąc
trysia fajne fotki a te słowko Maćka no i gratuluję że już taj fajnie siusia do kibelka na pewno ulga dla Ciebie
beatko dziękujemy za gratulacje
.Mnie już pediatra kazała dodawać co drugi dzień żółtko do jedzonka małej,chyba będę osobno gotować i rozgniatać i tak to pewnie będzie . A kiedy masz urlop ? w końcu byś wypoczęła
diablica fajna huśtawka,swego czasu się nad taką zastanawiałam ale chyba jeszcze poczekam chociaż patrząc na zachwyconą minkę Ola...
chochlik fajny masz ten zawód jak tak sobie czytam być przy narodzinach tylu nowych istnień
;D ;D ;D
ale napisane
faktycznie przez moment to się stworzyło kółko wzajemnej adoracji ;D
właśnie mąż mi powiedział że jedyne co na razie zainteresowało Lenę w zebuloo to m e t k a ;D
mmm pamiętaj że moja Lena jest zainteresowana grzesiem ;D a i w otwieraniu prezentu to mama pomogła ( czyli ja ;D ) fotki w trakcie porobione ;D ech,ja mam sklep ekologiczny ale w centrum katowic ... czyli musiałabym tam zrobić zapas na conajmniej miesiąc
trysia fajne fotki a te słowko Maćka no i gratuluję że już taj fajnie siusia do kibelka na pewno ulga dla Ciebie
beatko dziękujemy za gratulacje
diablica fajna huśtawka,swego czasu się nad taką zastanawiałam ale chyba jeszcze poczekam chociaż patrząc na zachwyconą minkę Ola...
chochlik fajny masz ten zawód jak tak sobie czytam być przy narodzinach tylu nowych istnień
hehe... nie było żadnej zachęty żebym poczarowałammm pisze:hehe, czarowanie nic jednak nie daje, a ja mam już nowe prasowaniemokkate pisze:Zmykam prasować, bo czekanie nie pomogło ;D
karolinna pisze:hehe... nie było żadnej zachęty żebym poczarowałammm pisze:hehe, czarowanie nic jednak nie daje, a ja mam już nowe prasowaniemokkate pisze:Zmykam prasować, bo czekanie nie pomogło ;D;D ;D ;D
Aaaa...teraz rozumiem ;D A ja myślałam, że czary są do niczego
Znowu nie mogę obejrzeć Ola na huśtawce.
W związku z tym mam pytanie do Izy i Diablicy- Czy zdjęcia są na BB na zastrzeżonym wątku?
I czy podawałyście nicki osób, które je mogą je oglądać?
Na szczęście widze zdjęcia Trysi- mała Smerfetka zdobywa szczyty? Super!
makitoza
Chochlik czy pracowałaś w szpitalu w 2003 roku. Może się tam spotkałyśmy. 31 marzec 2003 godz 3.25 - 10 cm rozwarcia i cesarka ha, ha.
Siedziałyśmy 10 dni bo dopadły nas bakcyle. Tu poraz pierwszy usłyszałam że moje dziecko to "śpiewaczka operowa". Głos ma tak donośny i piszczy tak, że kiedyś w hipermarkecie przy kasowaniu jej pieska przybiegł ochroniarz.
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Anegdoty trzylatka: mała siedzi i liczy cycusie 1,5,8. A ile ty masz. Podnosi koszulkę i liczy 2. A dlaczego ja mam daw a nie osiem Ja też chce mieć osiem. Szybka zmiana tematu bo byłby wielki ryk z tego powodu.
Nareszcie sobota i niedziela może się postawimy na nogi bo narazie chodzimy z chusteczkami.
Siedziałyśmy 10 dni bo dopadły nas bakcyle. Tu poraz pierwszy usłyszałam że moje dziecko to "śpiewaczka operowa". Głos ma tak donośny i piszczy tak, że kiedyś w hipermarkecie przy kasowaniu jej pieska przybiegł ochroniarz.
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Anegdoty trzylatka: mała siedzi i liczy cycusie 1,5,8. A ile ty masz. Podnosi koszulkę i liczy 2. A dlaczego ja mam daw a nie osiem Ja też chce mieć osiem. Szybka zmiana tematu bo byłby wielki ryk z tego powodu.
Nareszcie sobota i niedziela może się postawimy na nogi bo narazie chodzimy z chusteczkami.
mokkate pisze:Aaaa...teraz rozumiem ;D A ja myślałam, że czary są do niczego
masz na myśli trysię ??? ;D ;D ;D bo jeśli jej synka to raczej mały smerf ;D oj,mokkatko ale mnie rozbawiłaśmokkate pisze:Na szczęście widze zdjęcia Trysi- mała Smerfetka zdobywa szczyty? Super!
martaglo jak czytam takie teksty,np.takie o tych cyckach ta już też chcę żeby moja Lena mówiła ;D musiałaś mieć ubaw po pachy
reklama
Beata78
Karolinnko urlop mam podczas wakacji. Całe długggiiiieee dwa miechy, pewnie niedługo powiem, że krótkie . Chociaż muszę przyznać, że i tak robotę z pracy biorę na wakacje do domu .
Co do jajka - a konkretnie żółtka - chyba też spróbuję. Aż mi troszkę wstyd, bo jakoś nie mam czasu codziennie gotować Mateuszkowi. Zazdroszczę Wam tego, że możecie tak dużo czasu spędzać ze swoimi Bąbelkami. Jak mam na popołudnie to czasem zdarza mi się coś ugotować, a tak to zostają słoiki . Odbijamy to sobie w weekend.
No i Karolciu oc do wszelkich zabawek to Mateuszkowi też na początku najbardziej podobają się metki i czasmi zawieszki w maskotkach. W ogóle Mateuszek lubi wszelkie nitki, sznurki (np. w dywanie) - tatuś się cieszy, że to ma po nim - uważa, że to początek uwielbienia do kabelków . Faceci to maja teorie, no nie??? Jak go to uszczęśliwia to niech w to wierzy, no nie???
Mmm, a gdzie w Sosnowcu jest taki sklep z eko-żywnością. Podaj mi proszę namiary!!!
Trysiu - Twoje Smerfy uroczo wyszli na tych zdjęciach. O Lilith już wiemy - w naszym wątku już oglądaliśmy zdjęcia . Naprawdę śliczna córcia!!!!
Miłej nocki Mamusie, no i spokojnych snów dla Waszych Aniołków.
Co do jajka - a konkretnie żółtka - chyba też spróbuję. Aż mi troszkę wstyd, bo jakoś nie mam czasu codziennie gotować Mateuszkowi. Zazdroszczę Wam tego, że możecie tak dużo czasu spędzać ze swoimi Bąbelkami. Jak mam na popołudnie to czasem zdarza mi się coś ugotować, a tak to zostają słoiki . Odbijamy to sobie w weekend.
No i Karolciu oc do wszelkich zabawek to Mateuszkowi też na początku najbardziej podobają się metki i czasmi zawieszki w maskotkach. W ogóle Mateuszek lubi wszelkie nitki, sznurki (np. w dywanie) - tatuś się cieszy, że to ma po nim - uważa, że to początek uwielbienia do kabelków . Faceci to maja teorie, no nie??? Jak go to uszczęśliwia to niech w to wierzy, no nie???
Mmm, a gdzie w Sosnowcu jest taki sklep z eko-żywnością. Podaj mi proszę namiary!!!
Trysiu - Twoje Smerfy uroczo wyszli na tych zdjęciach. O Lilith już wiemy - w naszym wątku już oglądaliśmy zdjęcia . Naprawdę śliczna córcia!!!!
Miłej nocki Mamusie, no i spokojnych snów dla Waszych Aniołków.
Podziel się: