reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hello !!!

Dziś pierwszy raz Rafał ma na dzień,
do tej pory po L-4 chodził na noc i Mała
nie zauważała jego nieobecności,
A dziś, płaczek normalnie...
Jak jedno z nas się straci to jest tragedia :laugh2::sorry2:

reklama
Ja dziś na minutkę moj mąż juz w polsce ale w domku dopiero gdzies okolo polnocy ciekawe na jak długo moj maly dziś dawal czadu oj dawal szczęśliwa matka gdy dziecko śpi hahaha monysia mam nadzieję że teraz bedzie tylko z gorki oj malo ci śpi w dzień mój daje jednak jeszcze dwie drzemki w ciagu dnia choć są czasami tylko po pół godzinki a czasami godzinne zalezy od dnia :) pozdrawiam was wszystkie papa

Ale tu dziś cisza............:rofl2: nie szalejcie tak z przygotowaniami do świąt:-):sorry:

justyna dzięki za komplementy dla córeczki:-) a Liwia to niezłe teksty podaje:laugh2:

Bodzinka co tak skromnie dzisiaj??

gwioleta miłego spędzania czasu z mężulkiem:-)

A ja, jak zwykle zresztą;-), wykonałam plan na dziś:-)jutro koncówka i .... mogę świętować:laugh2:
Teraz siedzę i się męczę nad menu swiątecznym (mam gości - teściowie:-p)
Miłego:happy:

Moc prezentow od Zajączka
Co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń,mokrej głowy
w Poniedziałek Dyngusowy.
Życzę jaja święconego i Wszystkiego Najlepszego.
icon_smile.gif
</STRONG>

Hejjjjj:-D
Maelduje,że z nogą lepiej ale nadal ją oszczędzam.Na pewno osłabiona jest i na zakupy i rano po chleb nie może iśc;-):tak::-D
Anian bo cisza taka, nie było z kim pisac...
Pewnie wszystkie sprzątają:happy:
A domówki mnie przykleiły do siebie;-)
Miałam cóś jeszcze napisac ale zapomniałam:eek:

Czesć Mamuski witam Was
Nie bylo mnie tylko5 dni a tu tyle zaległości w czytaniu :-)
Moja dzidzia do wczoraj się rusza w moim brzuszku :-):-):-):-)
Miłego dnia

W dniu Wielkanocy życzymy Wam mocy
zero zmęczenia, dużo natchnienia,
serca szczerego, domu ciepłego
Niech to będzie czas uroczy,
życzymy wszystkim miłej nocy.
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy Wam spędzenia tego czasu wśród najbliższych oraz pociechy z Maluszków
:tak::tak::tak::-D:-D:-D

reklama
.witam świątecznie i wiosennie:tak:.

.Wczoraj zaliczyłyśmy z Lenką panią doktorkę i odhaczyliśmy bilans:tak: Malutka waży 13 kg i mierzy 92 cm ,ponoć to 75 centyl i że to super, extra, cacy.Więc się cieszę:-p.Musimy tylko odwiedzić dentystkę na kontrolę(czekajcie ,nie mówi sie dentystka tylko pendotolog czy jakoś tak śmiesznie;-) z ręką na sercu nie pamiętam;-)). Ogólnie bilans na plus:tak:.

.Ja aktualnie siedzę w mieszkanku ,Lenka ogląda chipa&dale a Piotrek w pracy,z tym że dziś mają go puścić wcześniej,w sumie to nie wiem po co wcześniej bo podejrzewam ,że w sprzątaniu to on mi nie pomoże, raczej będzie wprowadzał sabotaż:-p.

.gwioletko jedyne teraz co w twojej głowie to pewnie mąż:-D a często tak wyjeżdża? i jeśli tak to dużo czasu mija zanim się "dotrzecie" po takim przyjeździe? w końcu miesiąc to szmat czasu:baffled:.

.anian no to żeś mi ... dogryzła:-p a i owszem,nauczę się i wiedz że tylko dla ciebie.I może już niedługo jakieś fotencje większe zapodam:laugh2: . Miłej wizyty teściów,żeby ci za bardzo Patusi nie rozpieścili.

.justyna no to małe modnisie nam rosną.Piotrek chciał mieć pierwszą córę ale chyba nie przewidział ze będzie wydawał kasiorę na spineczki,gumeczki i wszystkie te słodkości dla małych księżniczek i to już w tym wieku;-).

.bodzinka Lenka też ma konika na biegunach,bardzo podobnego do tego jaki ma Karolek.

.betii72 gratki dla maluszkowych ruchów,może będzie ze dwa dni wstecz jak też wydawało mi się ze czuję maleństwo w brzuszku,takie śmieszne gilgotanie po prawej stronie brzuszka (ale to nie były jelita;-)) ,od tamtego czasu się to już nie powtórzyło więc sama nie wiem. Dla ciebie raz jeszcze gratki.

.Na weekend udajemy się do teściów,w sumie to mało mi się uśmiecha ,niedawno przecież tyle czasu tam spędziliśmy (wystarczająco żeby się wkurzyć na teściową i teścia) a my tam teraz znów .Ehh no ale jak się nie chce przyrzadząć nic w domu to jest jak jest.

.Buźki,miłych ,zdrowych Świąt.

.dzięki dziewczyny za komplementa.

Do góry