reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hejka:-)

Przyjęcie bardzo udane upłynęło w sympatycznej atmosferze. Kuba miał kolege wiec szalał nawet zapomniał o popoludniowej drzemce,a ja byłam w szoku skąd moje dziecko ma tyle werwy, jego szaleństwa trwały do 21 :szok: to godzina o której on dawno śpi. No ale przy kapieli dał koncert:angry:. A po kapieli padł.
Juz sobie moge wyobrazic jakie szaleństwa będa na weselach :-D:-D.

Czytam że wy dziewczyny mozna powiedzieć młode mężatki, no oprócz gwiolety ale ja kochana przebijam ciebie ze stażem......... 23 wrzesnia mamy z mężem 13 rocznice ślubu:tak:.

baśka - no widzisz mówiłam żebys sie do przodu nie martwiła, że musi być dobrze:tak: no i jeszcze raz gratki na CIOCIE:-) a i koniecznie musmy sie spotkać jak najbardziej:tak:

dobra mykam położyc Kubulątko moje spać

reklama
Witam,

Baska Rafal dostal tam pare miesiecy dobra propozycje i tam sie przeniusl. Niedawno podpisali mu umowe na stale, wiec teraz tam bedziemy zyc. Narazie jeszcze jestem na Slasku. Mieszkanko mamy wolne od 1 kwietnia, a ja jeszcze szukam pracy. We wtorek jade na kolejne rozmowy. Mam nadzieje, ze cos w koncu wypali i najdalej od poczatku kwietnia bede juz zarabiac, bo inaczej bedzie kruchlo.

Pozdarwiam,

Cześć kochane byłam u rodzidów trochę odpoczęłam fizycznie i psychicznie:tak:jakoś dam rade przezyc jej humorki ale tak szczerze marze o tym zeby miec swoje mieszkanie niestety marzenie nie do zrealizowania:-(wiarze sie to z kilkoma rzeczami a moze czynnikami co tam bede musiala znosic ja :-pchoc nie zawsze tak jest ostatnio bylo nawet nawet no ale zawsze jak jest juz za slodko tylko czekam az cos sie stanie:tak:;-)no coz jakos trzeba sobie radzic;-)kochanemój mały ma juz drugiego ząbka:-):-):-)ale jestem dumna:tak:sandros powiedz gdzie mozna zrobic takie cuda z zdjeciami chcialabym corce takie cos zrobic na dzien dziecka lub urodzinki tzn.zrobic i dac wywolac jako plakat.Baska gratulacje na ta ciocie kiedy oblewamy:-);-)

Witam,

Gwioleta ja akurat korzystalam z programy PhotoScape - jest do sciagniecia na necie za free. Tylko, ze zapytaj lepiej Czarnulke, ona dobrze sie oreituje w takich programach, poniewaz ten program zminiejsza automatycznie rozmiar zdjecia i na plakat mozesz miec zamala wielkosc/rozdzielczosc.

Pozdrawiam,

dzięki sandros wiec pytam czarnulka co mi poradzisz zeby fajnie to wyszło i przedewszystkim zadarmo haha.Ja dziś juz miałam sesje z tesciowa az się popłakalam kurna:( jak moj przyjedzie bede musiała z nim pogadać naprawdę na dzien dzisiejszy spakowałabym manele i sie wyprowadzila:(

hej

Ja podczytałam i pooglądałam wszystko ( Prace boskie!), ale jestem tak bardzo obolała ;( Dzisiaj byłam u dentysty i miałam wyrywany ząbek 6
icon_sad.gif
Przy wyrywaniu pękł i miałam normalnie koszmar u tego dentysty
shock.gif
icon_confused.gif
połowa głowy mi pęka
icon_cry.gif
icon_evil.gif
icon_confused.gif
Oby jak najszybciej mi ból minoł bo nie wytrzymam
icon_sad.gif

gwioleta ja mam płatny program PSP XI PL ale wpisz w wyszukiwarke darmowy program do obróki zdjęć i ci pokaże rózne z opisami ;-)

hej hej

Czarnula łacze sie z Tobą w bólu ! rano wstałam jak chomik, opuchniety lewy policzek i teraz to juz mi az na oczy ciągnie ! byłam na rtg zatok potem u dentysty no i mam nadzieje ze to od zeba a nie te cholerne zatoki !! I znów antybiotyk :baffled:

w czwartej mam ważne spotknaie fot. i jak tu sie pokazać z taką gębą :sorry2:

Giowioeltta teściowe temat rzeka :baffled: jedna dobra rada znieczulić sie na głupie gadanie, ja tez mieszkam z teściami i jakbym tak jak zaraz po slubie brała tak do siebie wszystko co mi gadają to bym zfiksowała i teraz olewam !!

OJ Wioluś WIoluś,dobra rada znieczulić się...cholera ale przecież ileż można pić????? :-(( taki żarcik i nieżarcik Z powodu znieczulania się mozna wpaść w bardzo poważny nałóg a Wiolcia nasza to matka karmiącal,także na szczęście ta opcja odpada... Wiem że to poważna sprawa,więc nie powinnam sobie żartować ale mam nadzieję że choć przez chwilke Wiolus się uśmiechnęłaś :-)Sandros trzymam kciuki aby udało Ci się znaleźć pracę..no i życzę powodzenia w dostosowaniu sie do życia w stolycy... ja osobiście nie wyobrażam sobie tego bo mnie ciągnie na wioche...do miasta to do pracy..na zakupy..ale niestety życie nas zmusze do takich kroków,więc jeżeli i mnie by zmusiło i nie miałabym innego wyjścia...no to co można zrobić??nic..dostosowac sie do nowych warunków..Baśka...jaka malusia??? kurcze mój Maćko urodził sie z wagą 1,700 i 43 cm...ten to dopiero był malusi...nie wiadomo jak chwycić taką kruszynke...Gratuluję zostania ciocią!!! super,też chciałabym ale mój bracik to właśnie 18-tke skończył wiec mam nadzieję,ze najpierw zmądrzeje bo pstro w jego łbie jeszcze, a dopiero później "coś" ("kogoś") zmajstruje. Wolę jeszcze chwilę poczekać ;-))p.s. chciałabym wstawić Wam jakies zdjęcia bo bylismy ostatnio w sobote w góreckach nasych piknych ale niestety nie potrafię..a informatykiem nei jestem wiec nie znam HTML-a aby sama wpisać polecenia.. Nie wiem co mi się stało ale jak już wcześniej pisałam mam jakieś problemy z otwarciem okienek poleceń oraz emotikonek...buuuu..nie wiem czy to wina mojego kompa czy co..ale najprawdopodobniej to tak..ale why?? skanowałam komp i mam jednego wira ktorego normalnie nie da się usunąć...buuu..POzdrowionka i buziaki,jade dziś do Skoczowa do mojej familii... mamuśki...no... :-))))

reklama
Witam,

Ja z prosba - trzymajcie za mnie kciuki - dzis jade na kolejna rozmowe - tym razem i zalezy, chcialabym sie tam dostac.

Czarnulka - mam nadzieje, ze juz nie boli.

Pozdrawiam,

Do góry