trysia77
Fanka BB :)
Kubusiowa i Sandros dzięki,dzięki...:-)))Sandrosku super to serduszko a ten przegląd fotek od 6 mies do dziś,bomba!!Ja wczoraj miałam chwilke i przeglądała też zdjęcia i filmiki ktore kręcilismy aparatem foto jak mały się urodził no i rósł i się zmieniał..popłynęło kilka łez... :-))Justyś a z tym kinem to może dziś?? co Ty na to??? ;-)))Kurcze albo mam jakis wirus albo jest cos nie tak z moim kompem bo kolejny dzień nie potrafie wstawiać ani emotikonek ani nie mogę skorzystać z panelu funkcji zmiany tekstu,nie mogę wstawiać zdjęć..cały tekst jest gołyyyy..buuuuuu...cholera co jest...???Ja bardzo lubię ten czas zasypiania u mojego dziabąga..ostatnio jest na etapie małego dzidziusia i lubi jak go trzymam przed zaśnieciem i kołysze przez chwilke a on udaje małego gaworzącego dzidziusia..a potem mi mówi mamusia połóż mnie już do łożeczka i zasypia przy moim "ach śpij kochanie" i głaskaniu po policzku albo po rączce...uwielbiam ten czas...wtedy i ja się tak fajowo wyciszam..Trzymajcie się cieplutko i słonecznie bo wygląda na to że pogoda nam dziś dopisze!!Justyś no i czekam na info co Ty na moją propozycję z kinem :-)))Jak co to możesz zadzwonić do mnie albo meska posłać.Poślę Ci na gg mój nr fona.Buziaki i do zobaczonka
P.S. A nie podaję fona nie dlatego żeby inne dziewczyny go nie miały,tylko nie chciałąbym abu dostał się w niepowołane łapy .
P.S. A nie podaję fona nie dlatego żeby inne dziewczyny go nie miały,tylko nie chciałąbym abu dostał się w niepowołane łapy .