reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kubusiowa i Sandros dzięki,dzięki...:-)))Sandrosku super to serduszko a ten przegląd fotek od 6 mies do dziś,bomba!!Ja wczoraj miałam chwilke i przeglądała też zdjęcia i filmiki ktore kręcilismy aparatem foto jak mały się urodził no i rósł i się zmieniał..popłynęło kilka łez... :-))Justyś a z tym kinem to może dziś?? co Ty na to??? ;-)))Kurcze albo mam jakis wirus albo jest cos nie tak z moim kompem bo kolejny dzień nie potrafie wstawiać ani emotikonek ani nie mogę skorzystać z panelu funkcji zmiany tekstu,nie mogę wstawiać zdjęć..cały tekst jest gołyyyy..buuuuuu...cholera co jest...???Ja bardzo lubię ten czas zasypiania u mojego dziabąga..ostatnio jest na etapie małego dzidziusia i lubi jak go trzymam przed zaśnieciem i kołysze przez chwilke a on udaje małego gaworzącego dzidziusia..a potem mi mówi mamusia połóż mnie już do łożeczka i zasypia przy moim "ach śpij kochanie" i głaskaniu po policzku albo po rączce...uwielbiam ten czas...wtedy i ja się tak fajowo wyciszam..Trzymajcie się cieplutko i słonecznie bo wygląda na to że pogoda nam dziś dopisze!!Justyś no i czekam na info co Ty na moją propozycję z kinem :-)))Jak co to możesz zadzwonić do mnie albo meska posłać.Poślę Ci na gg mój nr fona.Buziaki i do zobaczonka
P.S. A nie podaję fona nie dlatego żeby inne dziewczyny go nie miały,tylko nie chciałąbym abu dostał się w niepowołane łapy .

reklama
Hej dziewczyny!!!;-)

Czy tęskniłyście choć troszkę za nami :confused::confused::confused:
Ja nic dawno nie pisałam bo byłam w kiepskim nastroju :zawstydzona/y::-(ale podczytywałam Was. A dlaczego byłam w kiepskim nastroju....otóż w pracy nieciekawie szykują się ZWOLNIENIA!!!! Prezes chiał zwolnić 10% załogi. Listy były zrobione i każda z nas była zestresowana co będzie dalej i co najważniejsze kogo wyznaczyła dyrektorka.... Ja byłam najbardziej bo czuję, że to JA!!! bo jestem najmłodsza wiekiem i stażem (5 lat pracuję w tej firmie) Wiecie o tym, że tesciowa opiekuje się Kamilkiem do końca miesiąca. A od marca bedzie sasiadka z Kamilkiem 3h dziennie za godzinę bierze 5 zł. (postaram się jeszcze z nią zjechać z ceny w dół) Maż będzie robił teraz ciagle na drugą zmianę bo nie stać nas żeby płacić komuś za 8h dziennie. I bardzo mnie to wszystko ostatnio zdołowało najpierw teściowa potem zwolnienia itd. Schudłam 4kg Oczywiście na swoją korzyść z tego jestem zadowolona. A co do zwolnień to narazie ciszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dowiedziałam się, że narazie zwolnienia wstrzymane :-D:-):tak: Nikt o tym niewie tylka JA i moja mama (moja mama też pracuje w tej firmie co ja ale w innym dziale). Zobaczymy na jak długo to jest wstrzymane ale jestem dobrej myśli, że bedzie dobrze. Widzicie już sama się pocieszam :baffled::sorry2::dry:

TRYSIU - wszystkiego najlepszego z okazji 4 rocznicy ślubu. My też w tym roku będziemy mieć 4 lata po ślubie ale 7 sierpnia ;-):-D:-) Ale czas leci....

MONYSIU - widać, ze dobrze wam wyjście wyszło z mężowym. ja też marzę o wyjściu sama z mężem chocby do kina chcę iść na Lejdis.

Sandros - super zdjęcia. Bardzo mi sie podobają :-)Ja nie mam takich zdolności...

Bodzinka - ale LOLO zasypia super :-DMojemu jeszcze wogóle sie tak nie zdarzyło gdybym go nie usypiała w dzień to by tak sam w zabawie czy na krześle nie zasnął. Ja muszę mu spiścić rolety położyc do łóżeczka dać mu misia i być przy nim póki nie zaśnie :-D;-)

Kubusiowa - udanej zabawy. Wklej zdjęcia z przyjęcia :-D;-)Musimy sie spotkać....

Niewiem co komu miałam jeszcze napisać....:sorry2::sorry2:

Trysia 100 latek dla was zyczę jeszcze razem ;-) My 23 sierpnia będziemy 5 latek po slubie hihi

Basia fajnie ze wstrzymali zwolnienia ;-)

Witam w sobotnie popołudnie!!!!

Basia to super, że na razie zwolnienia wstrzymane, zobaczysz będzie dobrze :tak:Gratuluję utraty wagi!!!!!

Trysiu wszystkiego najlepszego, my podobnie jak Basia i Wy też będziemy mieć 4 rocznicę - 11 wrześna :tak::-)

Justyna fajnie że byłyście w kinie, mnie też się to marzy :sorry2:

MamaBoo fajny filmik :tak:

Lecę bo Karolinka właśnie wstała,dziś nie chciała zasnąć tak jak zwykle o 12, zasnęła dopiero po 14 :szok: i teraz się obudziła.
Jutro przyjeżdża do mnie koleżanka, z którą leżałam na jednej sali w szpitalu przed porodem- prawie 2 tygodnie, urodziłyśmy w jednym dniu :-D , ona też córeczkę - Martynkę. Strasznie się cieszę na to spotkanie :-).

Pa pa!

Ojejku to chyba tylko ja mam taki długi staż ślubu......28czerwca 11lat po ślubie:zawstydzona/y:;-)no ale....
A pozatym jestem zła no może nie tak do końca zła ale zdegustowana moja teściowa czasami nierozumie ją czuje sie jakbym miała do czynienia z dzieckiem a nie dojrzała kobieta buuuuuu wyobrazcie sobie ze obraziła sie na mnie dlatego ze powiedzialam ze na czas jej grypy wolałabym jakby nie miala kontaktu z moimi dziecmi w sumie chyba to zrozumiale Dorotka dopiero co wychodzi z choroby a Stasiu nawet nie chce myslec o tym co by było jakby się rozchorował a ona ...........no cóż jestem przyzwyczajona do jej wybryków bo mam zaszczyt mieszkac z nia ale zawsze mnie to wkurzy:wściekła/y::wściekła/y:steram sie cały czas przypominac ze ktoś musi być madrzejszy;-)na szczęście jutroi jade do mamy!!!!!!!!!!!!!!!!troche sie odstresuje:tak:

Witam,

To ja tu powinnam sie wstydzic... My jeszcze nie malzenstwo :zawstydzona/y: Myslelismy o tym, ale troche plany popsula nam przeprowadzka do Warszawy...

Gwioleta podziwiam, ze mieszkasz z tesciowa. Ja ze swoja nie moglabym, zupelnie sie nie dogadujemy. Pozornie na spotkaniach jest OK, ale ja wiem, ze ona o mnie mysli jak o niedojzalej nastolacce, ktora nic nie umie i wszystko ma gdzies, a ona wie, ze jej nie lubie i uwazam ja za przemadrzala kobiete, ktora popelnila pelno bledow wychowawczych... Coz, takie zycie. Naszczescie Raf nie nalega bysmy sie widywaly, wiec tylko swieta mamy ze soba doczynienia

Dziekuje wszyskim za pochwaly co do moich kombinacji.

Basia ciesze sie, ze zwolnienia wstrzymane. Trzymam kciuki by tak zostalo.

Pozdrawiam,

To jeszcze raz ja :-D

Sandra wcześniej zapomniałam napisać, Twoje dzieła są super, bardzo ładnie obie wyszłyście na fotkach :tak:A co do ślubu co się odwlecze to nie uciecze :tak:

gwioleta współczuję serdecznie że musisz mieszkać z teściową :baffled:. Te wszystkie dowcipy o teściowych powstały nie bez powodu :baffled::-D

Przed chwilą rozliczyłam PIT-a, pierwszy raz robiłam to sama, właściwie zrobił to komputer ale i tak nie mam pewności czy dobrze. Nie wiem, czy w urzędzie mi to sprawdzą jak poproszę:confused: Chciałabym w poniedziałek już go oddać.

Idę do wyrka, już zagrzane :-D dobranoc!

reklama
Hej!!!

Ja też sie cieszę, ze zwolnienia wstrzymane. Jak coś zostanie załatwione to wam tu coś wyjawię ale też niewiem do końca czy to tu zrobię bo nie mam pewności czy ktoś tutaj z mojej pracy nie czyta :-);-):-D:tak:

A zapomniałam wam sie pochwalić....... Od poniedziałku jestem ciocią :-D:-D:-D Mojemu bratu urodziła się córeczka Amelka 51cm i 3,250kg a jaka ona jest malusia :szok::szok::szok: Ja już apomniałam jaki Kamilek był taki mały :tak:

Iza - niewiem czy ci sprawdzą PIT myślę, ze tak bo przecież sprawdzają je.

Kubusiowa - jak po przyjeciu???:confused::confused::confused:

Gwioleta - współczuje mieszkania z teściową. Ja tak bym nie potrafiła. Muszę mieć pełną swobodę ;-)Teraz tesciowa do końca miesiaca z nami jest i wiesz zaczęłam się cieszyć bo są plusy i minusy. Jakoś sobie poradzimy trudno z mężem bedziemy sie mijać ale lepsze to niż teściowa non stop u nas....i brak swobody....

Sandros - to moze pora pomyśleć o zalegalizowaniu związku. A co do Warszawy przeprowadziliście sie???? coś mi umknęło:confused::baffled::confused: To znalazłaś lepsza pracę:confused::confused::confused:

Do góry