reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witajcie :)

jakie mogą być objawy że jedzonko dobrze się przyjęło ? bo krosty mogą wyskoczyć równie dobrze z innych powodów ,np.ze słonka ::) a czy kupku małej to nie zbity dowód że ok? bo pierwsza kupku bo zupce jarzynowej jest bradzo fajna ;) :) taka akurat mi się wydaje :) bez zieloności itp.

iza1 no to się troszkę minęłyśmy :) krem nazywa się cepan ,kosztuje około 16 zeta.

justynka
justyna pisze:
Karola to i tak odważnie ze pól słoiczka !
nawet nie strasz ::) miałam dylematy że tyle jej daję ale było widać że głodna :p

czarnulka ,co się dzieje ??? brzmi bardzo poważnie :(

lilith cierpliwość jest cnotą ;) ale faktycznie,ostatnie dni najgorsze :p też świrowałam :p

reklama
Przelotem...........zaraz zmykam spać. Do Basi- jeszcze się nadźwigasz brzuszka.W pierwszej ciąży do 5 miesiąca przytyłam raptem 0,5 kg a za drugim razem schudłam 5.Nie przeszkodziło mi to jeszcze zdążyć nabrać 17 kg do porodu.
A ogólnie to mam jakiegoś przewleklego doła i w ogóle..........
Patrzę na te wasze maluszki,na was i mam tęsknoty.No kurcze,a w reinkarnację nie wierzę więc już nigdy nie przydarzy mi się być młodą mamą.(starą mamą nie chcę-tfu,na psa urok)
Może ja mam klimakterium?????????????????????????????????
Zmykam...wiosna więc zamiast pisania wolny czas chętniej w ogródku spędzam,paaaa

Witajcie!

Karolinnko krostki mogą też wyskoczyć po jedzeniu. My stale próbujemy cos nowego, no i skóra Mateuszka pokazuje czy dawać dalej, czy odstawiać. Jak odstawiam to za jakis czas znowu próbuję i obserwuje. No i podobno ważne jest żeby dawać w niedużych ilościach i przez jakiś czas to samo. Nowe pokarmy wprowadzać stopniowo. Tak nam mówiono, ale nasz to skazowiec, więc może trzeba było bardziej ostrożnie.

Lilithku będzie dobrze. Najgorszy koniec, ale pamiętaj, że to on jest początkiem czegoś cudownego. Jestem z Tobą całym sercem. Trzymam mocno kciuki. Będzie dobrze. Zobaczysz. Głowa go góry!!!

Chochliczku - miłego odpoczynku na ogródeczku!!!! Super sprawa taki ogródek...

Czarnulko ja też ostatnio mam takie doły. Mam nadzieję, że szybko miną. Czekamy tu na Ciebie. Powodzenia.

chochlik życzę super wypoczynku :D 8)

beatko tak,wiem że może wyskoczyć krostka po jedzeniu,ale może też np.od słonka i mogę nie być na 100% pewna czy akurat to od jedzenia czy nie ::) więc wolałabym znać inny pewnik jak np.kupki :) Mała ma też delikatną skazę więc też na razie tylko zupka jarzynowa przez parę dni :)

kaszka chyba nie uczula?

dziękuję za życzenia dla mojego prawie dorosłego syna ;)

Dziewczyny, nie pogrążajcie się!!! Bo czytam i czytam a tu ciągle któraś ma doła...to chyba zaraźliwe. Wiosna, cieplutko. Trzymam kciuki za rychłą poprawę nastroju i koniecznie rozdwojenia Lillith
Ja wczoraj pierwszy dzień w pracy. Było tak, jakbym nigdy nie miała przerwy. Ale stres był i wróciłam do domu z migreną potworną, no i pół nocy wymioty-tak mam. Ale dziś już ok.

Lenka pięknie pomaga mamie rączkami w karmieniu. Bardzo fajnie, że jej smakuje. Są dzieciaczki, które tak trudno przyswajają nowe smaki, a tu...
Myślę że alergii nie będzie, bo już by sie coś działo. Ja pierwszy raz podałam trzy łyżeczki deserku, a potem już wszystko po pól słoika.

Witam,

Ja moze dola nie mam, ale co wieczor mam burze (za oknem)i co te chmurzyska przychodza, to glowa robi sie taka ciezka ::) A wlasnie w tedy mam czas by cos poczytac, napisac....

Dzis wiec tylko uracze Was zdjeciami z ZOO, a skrobne cos jak pogoda sie zmieni.

Najfajniejsze slonie
slon0xq.jpg

Dolina z dinozaurami:
dolinadino7rq.jpg

Kamienne czy nie - karmic mozna ;)
karmiedino6io.jpg

Skoro karmic, to i dosiadac
oczydino8ob.jpg

Kuce, ktore lubia chrupki:
kuc4sq.jpg

Lew, ktorego tatus wypatrzyl:
lew3sr.jpg

A to juz koniec, jak padamy:
padamy0xn.jpg

Pozdrawiam,

ja też doła nie mam.... pracuję od wtorku i już mam ważenie jakby od zawsze tak było.... zmęczona trochę jestem ale i do tego się przyzwyczaję...

no tylko sie nie dołować !!!

a dzis moja panna ma 9 miesięcznice !!!

Sandros super az zachorowałam na zoo i juz zapowiedziałam tatkowi ze jedziemy i basta !!!

Karola jak lekarka pozwoliła to chyba ok ja na początek dawałam jedną łyżeczkę soczku potem dwie na drugi dzien i jak nic nie było to tyle ile chciała a póxniej po troszku deserku i po troszku obiadku !! A kupki nawet jak zielone to lekarka mi powiedziłam ze ok bo to juz inne jedzonko i musi sie przyzwyczaić !!!

Czarnulka buziaki !! i prosze pogłaskac bębenek od nas !!!!

reklama
Do góry