reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witam
moja Zuzolka ma się suuuuuuper
ukochana, wyczekiwana kruszynka

nakrzyczała tylko na gości jak wychodzili - stwierdziłam, że krzyczy na nich, bo tak szybko wychodzą :-D

święta, święta i po świętach
trochę męcząco bo mieliśmy chrzest, a szykują się kolejne kolejki odwiedzających maluszka ;)
ale jest super

a jak tam Konradek???

Witam
moja Zuzolka ma się suuuuuuper
ukochana, wyczekiwana kruszynka

nakrzyczała tylko na gości jak wychodzili - stwierdziłam, że krzyczy na nich, bo tak szybko wychodzą :-D

święta, święta i po świętach
trochę męcząco bo mieliśmy chrzest, a szykują się kolejne kolejki odwiedzających maluszka ;)
ale jest super

a jak tam Konradek???

Konradek chorutki więc daje nam w kość i do tego dziąsełka mu dokuczają więc mam ostatnio ciężkie nocki, a wcześniej mi tak ładnie spał jak ja za tym tęsknie:-) Teraz siedzi na chuśtawce i się buja ale on chłopak 5 minutowy więc już mu się nudzi;-) po co będzie spał zresztą mama też... Mały nerwusek z niego ale to nie po mnie bo ja byłam raczej aniołkiem:-)

A twoja pociecha ładnie Ci śpi?
A tak w ogóle miło Cie poznać :-D Mało coś tu osóbek zagląda na ten wątek...

miło mi również

moja malutka ładnie śpi. po 8-10h w nocy
ale pewnie jak przyjdą ząbki to też będzie problem

i za to w dzień nie śpi :D

zdrówka życzę ;-)

Dzięki :) Widzę że Ty też masz tylko czas na odpisywanie w porach wieczornych:-) Mi w dzień mały nie zezwala;-) Mogę wiedzieć z jakiego miasta jesteś ze śląska? Jak chcesz możesz napisać na pw. To zazdroszczę Ci mój tez tak spał a teraz to róznie z nim bywa...

reklama
wszystkiego dobrego w nowym roku
oby najgorszy dzień w nowym roku
był jak najlepszy dzień roku, który mija...

no mi Zuzolka w dzień też nie daję spokoju
jestem z K-c ;-)

Do góry