reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
No no to jakas młodzieńcza miłość sie rozwija hahahaha :-)

Justys przepiekne foteczki na waszej stronce.BArdzo mi sie podobają jak zwykle zresztą ;-) Pozdrów mężusia ;-)

Jejka spac cos mi sie chce i jakaks padnięta jestem dzisiaj :-( dobrze ze niunie nie są marudne bo bym chyba wysiadła nerwowo ;-) Emilka tylko cos ma biegunke i nie wiem po czym :-(

A ja dostalam wlasnie SMSka od Monysi bo pisze ze Jej SMSki nei chca jakos dochodzic do Czarnulki a ona nie wie czemu :eek:. Tek wiec pisze ze... :cool2:

"Malenstwo nadal w brzuszku i raczej Jej sie nie spieszy. Na KTG wychodza jakies skurcze ale wszystko pozamykane.Od dzis sie okazuje ze moja gestoza zamienia sie bardziej w holestaze i sama juz nie wiem co myslec. Monysia"

Monysiu 3mam kicuki zebyw szystko bylo OK :tak::-) a ja mialam gestoze-okropienstwo :wściekła/y:bylam cala jak jedna wielka bania :baffled::-(

Czarnulko dziela fotkowe bossskie :-) zeby mnie sie tak chcialo robic takie pamiatki dla mojej Kruszynki :zawstydzona/y:

Justys, Czarnulko fotki w Foto-Łękawski rewelacyjne :cool2::cool2::cool2::cool2: wspaniala rodzinka, rewelacyjny fotograf :-p:-)

Justynko ja sie z Toba nigdzie cichaczem nei umawialam ale chetnie to zrobie :-p;-):-D

A ja sie musze w koncu kiedys zmobilizowac i wrzucic Wam chocby z dwie fotki z roczku,a le jakos tak mi sie nie chce :zawstydzona/y::-:)baffled::dry:

Kurka no nie wiem czemu nie chcą dojść Monysi smsy do mnie(od innych dochodzą) :eek: Pewnie cos zgrzeszyła i mój telefonik nie przyjmuje od grzesznicy smska :-D:-D:-D ;-)

luczynka dziekuje za komplemencik dla mojej rodzinki :-) Duża zasługa fotografa że tacy piękni tam wyszliśmy i pani która nas ustawiała (Justycha:-D) A ty sie nie obijaj tylko wrzucaj fotki z roczku bo sie obrazimy babo na ciebie :-p:angry::-D:-D:-D

Monysia ciesze sie ze jest OKI :-) Wracaj do nas szybciutko z dzidzią :tak:;-)

Witam,

No, to dzis postaram sie powklejac zdjecia. Mam nadzieje, ze mi sie uda.

Czarnulka - super zdjecia. Teraz mam nowy komp, to moze i ja jak znajde troche czasu, to zaczne tak dzialac...

Pozdrawiam,

hej dziewczyny :-) ja mleduje ze Michas na zastrzykach, chcemy niedopuscic do zapalenia oskrzeli :-( jejku nie moge patrzec na cierpienie mojego malucha przy tych zastrzykach :-(

mam pytanie do Baski :-) widzialam kiedys tam na zdjeciach ze Twoj Smyk bawi sie w baseniku z pileczkami, kupilam na allegro takei pileczki o rozmiarze 6 cm ale nie wiem do jakiego baseniku wrzucic, mam taki maly dmuchany basenik z miekkim (tzn nie nadmuchiwanym dnem) czy Ty tez masz taki?

reklama
Do góry