reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze śląska i okolic

Traschka jasne :-) tylko kiedy? 13-15 mi nie pasuje a tak jestem do dyspozycji :-) może Misialina też by z Malwinką przyszła?
Misia co ty na to?

reklama
no to super! Dogadam się z koleżanką i dam wam znać. ALe wiadomo, że wszystko zależy od pogody...
A spotkanie w Pszczynie swoją drogą, jednak od września będą mi pasowały przedpołudnia.
Asinka mogę was zabrać po drodze:)

hej i ja sie zgłaszam chetnie sie spotamy :-) moze byc pszczyna tylko nie wiem czy przedpołudnia bo to jednak dla nas duza wyprawa z krakowa :-)

Fajnie, że się organizujecie :-) Ja dziś byłam z Młodą u Andariel - Leo ( alias Adam ) nie do poznania - kawał chłopa i jaki grzeczny... :happy: Młoda za to miała gorszy dzień, a że - jak Andariel - stwierdziła - i ja popieram - głosik ma :eek: to się chwilami gadać nie dało:no:
Blusia - ja jestem pod koniec sierpnia przez tydzień w Gdańsku, na osiedlu Żabianka, jakbyś miała ochotę się zobaczyć napisz na priv. :-p

reklama
Do góry