reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej laski

wróciłam wczoraj wieczorem z mandatem na czole :-D:-D:-Dale czasu brak na kompa niestety lenka wrócila chora ma kaszel mokry i z noska jej leci cale szczescie ze jak narazie nie ma gorączki wiec dałam jej tylko witaminki no i panadol zeby infekcja sie nie rozniosla zobaczymy co bedzie jutro , koniec fari urlop super udany nawet dukan przetrwał:-D:-D:-Dnie dałam sie skusic na nic zakazanego:-D:-D:-Dwiec jest super:-):-):-)
widze ze laski sie pokazaly no i mam nadzieje ze tak zostanie:tak::tak::tak::tak:
jutro sie odezwe a teraz spadam pod prysznic i musze odespac troche bo na sląśku non stop do 12 lub 2 sie siedzialo:-):-):-)

reklama
Witam , mam ogromna prosbe !! zna moze ktoras z Was numer telefonu do
Poradnia chirurgii urazowo-ortopedycznej dla dzieci na ul Fredry ? w internecie podaje same nieaktualbe telefony albo polaczenie nie moze byc zrealizowane :sorry2: z administracji podali mi numer 8613625 ale tak jak mowie nie moge sie dodzwonic :no:

chyba ze nie musze dzwonic i wczesniej sie umawiac jezeli w sobote na izbie przyjec dostalam skierowanie zeby przyjechac na dany dzien ?

za jakakolwiek informacje bede wdzieczna ;-)

hej kobietki!!
witam sie w sloneczny ponedziałek,pogoda u nas jest jak na wiosne na termometrze plus 7*i słoneczko ladnie świeci.:tak:
a ja od rana na nogach(dosyć tego dobrego)ferie sie skończyły :-(i trzeba rano wstawac i dziecko do szkoly odwozić.
ja zaraz zmykam po krystiana,dzieci mi spią,m w pracy,ja obiad mam z wczoraj wiec nie musze stać przy garach.posprzątane juz mam,pranie mi sie kreci a ja odpoczywam.:tak:;-)

miłego dnia.:-)

iwicik-no na reszcie jesteś:tak:stęskniłam sie za tobą;-)
fajnie że wyjazd sie udał.
dużo zdrówka dla lenki życzę oby sie żadne choróbsko do niej nie przyplątało.

polna N-ja mam nr.taki do rejestracji na fredry(ale nie wiem czy jest aktualny bo dawno tam nie dzwoniłam)17 86 13 600

Hej laski

Polna jak milo cie widziec a na fredry to naprawde cieżko sie dodzwonic :tak::tak::tak:

Lidka mi tez was brakowalo:-) ale jakos nie bylo czasu wpasc na ślasku na BB wiecznie gdzies jechałam albo cos robilam :tak::tak::tak:ale teraz juz bede na bierząco:tak::tak::tak:

No a ja od rana sprzatam niestety po tygodniu jaki mój chłop zostawił balagan bo stwierdzil ze nie mial czasu sprzatac:-D:-D:-Da jutro spodziewam sie gosci wiec trzeba było ogarnąć chałpe jeszcze pranie musze zrobic i prasowanie ale to jutro bo jeszcze nawet nie rozpakowałam walizek:-D
Lenka kaszle strasznie ale smaruje ja mascia wygrzewajaca i daje syropek moze przejdzie jak narazie goraczki brak wiec nie ide z nia do lekarza:no: zobaczymy co sie bedzie dzialo:tak:

Iwcik zdrowka dla Lenki ;-) czasem wchodzilam i czytalam co robicie :-p

Na fredry sie nie dodzwonilam , po 18 byl sygnal ale nikt nie odbieral :sorry2:dalam mojemu tacie skierowanie zeby zapisal Ale bo mial jechac jutro do Rezszowa ale powiedzial ze moze i dzis wiec mam z glowy :tak:

Ta poradnia jest na NFZ czy trzeba za wizyty placic ? mamy isc do Grzegorza Inglota !!

zycze Milego Dnia ;-)

cześć kobietki!!!
witam sie i ja w słoneczny dzien.
na dworze super pogoda wiec spacerek musiał być musowo,teraz dzieci mi spią,m pojechał po krystiana do szkoły a ja jestem w trakcie gotowania obiadu:tak:

miłego dnia:-)

iwicik-oby lence jak najszybciej przeszedł ten kaszel.
buziaki dla niej i maksia.

pola N-poradnia jest na nfz:tak:

hej laski ja na chwile pranie robie i prasowanie mnie jeszcze czeka ale jakos mi sie nie chce heeeeeee:-D:-D:-D

LENKA nadal kaszle jak cholera no i nie wiem co robic czy isc z nia do lekarza czy nie wsumie to goraczki nadal nie ma:confused::confused::confused:

reklama
Witam sie z Wami Mamami :)
mój Synek właśnie usnął, wiec chwilka czasu dla siebie.
Mam do Was pytanie, tzn do tych, które karmia piersią. Co jadłyście na początku >? wiem ze w internecie jest duzo artykulow na temat diety matki karmiacej, ale jak zauwazylyscie w jednym pisze ze cos mozna a w drugim ze nie i nie wiadomo na ktorym sie opierac. Podajcie prosze jakies propozycje co na sniadanie, co na kanapke, co na obiad , jakie warzywa , owoce ? bo jak narazie jem tylko szynke i serek na kanapce, a na obiad rozne gotowane miesa i ziemniaki , surowka z marchwi. No i powoli mi sie to wszystko nudzi, zjadlabym cos innego a nie wiem co :)

Do góry