reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

witam serdecznie dzuewczynki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co do lekarzy to on wszyscy sa tacy sami-nie wiedza a niby lecza!
ja stwierdziłam ze tylko prywatnie jak czlowiek pujdzie to sie wyleczy.ja juz tyle lekarzy z moim starszym synkiem odwiedzilam że szok!a blizniaki maja lekarz prywatnego co do domu przyjedzie i jak na razie udaje im sie bez antybiotyku.(no ale oczywiscie nie kazdego stac na prywatna wizyte dla tego ci lekarze co przyjmuja w przychodni powinni sie bardziej starac i pomagac-od tego tam są)
kurcze troszke mnie ponioslo ale ta slużba zdrowia w polsce jest do d...!!!!!!!!!!!!!!!!

a co do zdiec to fajny pomysl!
CIMG0681..jpgto ja z moim 6-letnim synkiem krystiankiem!!

CIMG0674..jpga to moi meżczyzni!!!!
może ktos nas zna?

reklama
12671.jpg12676.jpg

No to i ja wrzuce coc mam na profilu :-D:-D:-Dna pierwszym mój syn z moją chrzesnica przeslodką no a na drugim ja z meżem:-):-):-)

No lidka piekan mamusia z ciebie a jakie masz super dlugie wlosy:rofl2::rofl2::rofl2:

A chłopaków masz slodkich , blizniacy sa superowi ale nie sa identyczni, czyli nie jednojajowi:-D:-D:-D:-D

Zobacz załącznik 221280Zobacz załącznik 221278

No to i ja wrzuce coc mam na profilu :-D:-D:-Dna pierwszym mój syn z moją chrzesnica przeslodką no a na drugim ja z meżem:-):-):-)

No lidka piekan mamusia z ciebie a jakie masz super dlugie wlosy:rofl2::rofl2::rofl2:

A chłopaków masz slodkich , blizniacy sa superowi ale nie sa identyczni, czyli nie jednojajowi:-D:-D:-D:-D

iwicik28-ty rownież jestes sliczna mamusia!!
a dzieciaczki sliczne,synusia masz przeslicznego taki czarnulek(chyba po tatusiu).

a co do moich blizniaków to sa dwu-jajowi(nie stety)bardzo chcialam żeby byli identyczni!!!!!!!!!!
kurcze strasznie tu u nas pustki!!
mamuski gdzie wy sie podziewacie???

Hejka z wieczora

jakos spac nie moge to klikam po BB ale strasznie mi sie wiesza masakra jakas:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No tak mój syn to cały tatus obaj czarni i ciemna karnacje mają a latem to juz ja mulaty wygladaja:-D:-D:-Djak ic słonko dopadnie:-D:-D:-D

Moja kuzynka tez ma blizniaki dwu jajowe jeden ma krecone włosya drugi proste i jjeden podobny do niej a drugi do taty wiec tak fajnie to smiesznie wyglada jakby kazdy sobie sam dzidzie robił:-D:-D:-Da w łóżku razem lezeli:-D:-D:-D

dziewczyny zagladajcie tu czesciej i piszcie poprostu jak wam dzien mija ogólnie nie czkajcie na pytania to wszystko w trakcie wyjdzie

Żwirek w ty Hoyncu cie zalało czy co sie z tobą dzieje????????:confused::confused::confused::confused::crazy::crazy::crazy:

Cherie a z toba co sie dzieje ??????????

Polna_N a ty jestes moderatorem na jakims watku a do nas juz nie zaglądasz??????????

GABIS czekamy na twoje foty:):):):)

Ostatnia edycja:
HEJ.Nie noooo...dziewczyny ale laski jesteście:szok::-) to ja zaczynam mieć kompleksy przy Was:zawstydzona/y:Ale cóż młodziutkie jesteście bo ja to już swoje latka mam:cool:
Ale postaram się coś wrzucić:tak:
No ja jestem w trakcie poszukiwania pracy,ale wiadomo cięzko jest bo teraz to wszystko po znajomoścvi a taki prosty człowiek nie ma szans.W przyszłym tyg jadę na rozmowę może coś z tego będzie.
Dzisiaj piekne słoneczko dlatego zaraz idziemy na spacerek.

anek no to czkamy na foty:-):-):-)

Mam nadzieje ze znajdziesz coś dla siebie i moze rozmowa za tydzien cos da , ale fatycznie dzisiaj znalzc robote to graiczy cudem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja siedze sobiesama w domku i czekam kiedy sasiadka przywiezie dzieci z przedszkola , pogoda do niczeo bo zimno wiec nawe wychodzic sie nie chce , wiec wziełam sie troche za porzadki pomału bo mi niewolno ale cos po mału trzeba robic bo sieta ida w nastepnym tygodniu ma do mnie przyjechac mamuska i zaoferował mi pmoc ze umje okna a ąż powiesi firani to dobrze bo myslałam ze bede miec okna brudne :szok::szok::szok:ale niestety mauska zawsze wie kiedy inteweniowac bo zna cała sytacje ze mimo iz i nie wolo to bm mogła sie za to wziąść :-D:-D:-D:-D

witajcie mamuski!!!
kurcze ja to dzisiaj sie obudziłam z takim wrednym nastrojem że masakra.
mój mąż mówi że lepiej dzisiaj sie do mnie nie odzywac.wszystko mnie denerwoje!!!!!!!!!!
ale ja czasem mam takie dni.
wam tez sie zdarz miec takie gorsze dni?

mamuski troszke życia piszcie co tam u was?
oczywiscie czekamy na zdiecia.

iwicik28-no no ja ci sie wezme za mycie okien!!!!!!!!!!!ani mi sie waż!
ale widze ze jestes podobna do mnie, ja jak wiem ze mi nie wolno to i tak musze to zrobic.dobrze ze masz taka kochana mamuske co ci pomoze!

pozdrawiam!!

Hej Lidka

normalnie czasami sa takie wredne nastroje bo ja tez miewam i mój mąż jak widzi to odrazu do dziecka mówi choc idziemy gdzies bo do mamy sie lepiej dzisiaj nie odzywać :-D:-D:-D

Lidka wpadnij i dołacz do watku mamy siedzace w domu z dziecmi jest taki tam sie wiecej dzieje a tu tez bedziemy zaglądac moze ktos jescze sie dołaczy do nas s, dzisiaj dołaczyła tam własnie Anek a ja tam juz jestem od jakiegos czasu bo mam tam tez siostre swoja która mieszka w niemczech:-):-):-):-)

Ja tez czasami a ostatnio bardzo często mam takie nastroje,nic mnie nie cieszy a niektóre rzeczy powinny.
Znalazłam tylko takie zdjęcie z M córeczką i naszym kuzynem.Na drugim syn Kamil.
IWCIK już mnie wypatrzyłas?

Załączniki

• P1000837..jpg
    P1000837..jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 65
  • P1010062..jpg
    P1010062..jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Anek jasne ze cie wypatrzyłam :-):-):-)

Tam mozna pisac i pisac czasmi trudno za dziewczynami nadążyc bo bardzo duzo pisza i to prawda wciaga to klikanie na watku mamy siedzace w domach :-D:-D:-D:-Da laska z ANKA26.07 TO MOJA rok starsza siostra która mieszka w niemczech z mężęm i z moja chrzesnica :-p:-p:-p:-p

Co ty narzekałas wczesniej ze zle wygladasz:cool2::cool2::cool2:wygladasz super dzieci masz słodkie a to maleństwo na rekach męża przesłodzienkie tylko do zjedzenia :tak::tak::tak:juz nie moge sie doczekać kiedy bede trzymać swoje w ramionach chyba je zacałuje :-D:-D:-D:-D:-D

Masz podobnie scięte włosy jak ja tylko ze ja am dwa kolory farbniete teraz górą mam pasemka blond z ciemnym a dół ciemny fajny nawet kontrast daje troche sie bałam tak farbowac ale zaszalałam a teraz pod konie kwietnia tez musze cos zrobic z włosami bo mam komunie u brata na śląsku

Ostatnia edycja:
Do góry