reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Piotrkowa Trybunalskiego zapraszam...

reklama
No cześć dziewczyny......
Dawno tu nie zaglądałam a tu proszę.... trzy nowe mamusie ;-)Witam gorąco dziewczyny!!!!!!!!

No co dziewczyny spotkano doszło do skutku?

Ja od 3 miechów pracująca..i mam mało czasu na zaglądanie na forum....

Ostatnia edycja:
Witam:) Ja będę mamusią dopiero we wrześniu:) Przez długo mieszkałam w Piotrkowie, później w Bełchatowie (gdzie zreszta planuje wrócic po studiach), a w Piotrkowie bede bardzo czesto, bo tu mam rodzinke:)Zastanawiam sie czy lepiej rodzic w Piotrkowie czy Bełchatowie, jeśli macie jakies rozpoznanie w tym temacie to prosze napiszcie:)

No witam Kasiu!
Ja tylko napiszę, ze jeśli chodzi lekarzy i położne w Piotrkowie na Rakowskiej to bylam w sumie zadowolona jesli o warunki to średnio.....no ale 3 doby to nie tak długo...więc da się wyrobić.....

Nie mam ;pojęcia jak jest w Bełchatowie......

Witam!
Jestem mamą z Piotrkowa. Mam dwoje słodziaków-chłopca i dziewczynkę. Mam nadzieję,że na forum znajdę mamy z którymi można wymienić się doświadczeniami albo wyskoczyć z dziećmi na kawkę i plac zabaw. Piszcie dziewczyny więcej. Pozdrawiam i mam nadzieję na większą aktywność.:-)

No cos mamuśki w większych miastach odważniejsze i chętniej na forach regionalnych piszą.....

Kasia jeszcze 3 miechy Ci zostały... jak samopoczucie?;-)

Gosia ile Twoje dzieci mają latek?

reklama
Gimnastyka dla kobiet w ciąży wreszcie w Piotrkowie Trybunalskim

• to program ćwiczeń z elementami PILATESU, BODY BALL, YOGI;

• przeznaczone dla już aktywnych przyszłych mam, jak i dla tych, które dopiero w ciąży rozpoczynają ćwiczenia;

• trening obejmuje m.in. ćwiczenia: ogólnokondycyjne, uelastyczniające mięśnie dna miednicy, łagodzące bóle kręgosłupa...
Pierwsze zajęcia dla każdej przyszłej mamy GRATIS

UWAGA!
Na zajęcia zapraszamy kobiety, których ciąża, po konsultacji ze swoim lekarzem ginekologiem prowadzącym ciążę, przebiega w sposób fizjologicznie prawidłowy, bez jakichkolwiek powikłań - po 12 tygodniu ciąży.

Bliższe informacje i zapisy na zajęcia:
Tel: 504 – 588 – 482
E-mail: aktywna_mama@poczta.fm

Ostatnia edycja:
Do góry