reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamuśki po "30"

Hej kobietki !!! Dolaczylam a juz zamilklam ;-(teraz taki okres zakrecony świąteczny ;-) A do tego po świętach okazalo sie ze mamuśka za duzo sie nabiegala i mam rozwarcie musze lezec a to dopiero 32 tydz i dom na głowie i w ogóle ;-) Moj luby jeszcze kilka dni w domu bo pracuje w delegacji i wkrótce wyjeździe wroci na koniec lutego na termin wiec zostaniemy bez wsparcia no ale moze jakos damy rade ;-) obudzilam sie na si i oczywiście trudno zasnąć. A przed siódmą musze wstac bo córcia do szkoły ;-) ;-) pozdrawiam i miłego dzionka życzę

reklama
A ja mam jeszcze wolne dziś i jutro potem niestety juz do pracy a dzieci do szkoły buuuuu....
MOLISEK gratki synusia z autopsji wiem że chłopcy sa najgrzeczniejsi hehe.
ASICZKA leżec tylko łatwo jest mówic jak ma sie w domu starsze dzieci to niestety nici z odpoczynku.
ANNAOJKCE my sie gdzies już znamy....

hejka
u mnie piękna zima, śnieżek sypie, naprawdę super. Wolę lato, ale ferie niedługo dzieciaki mają, więc fajnie by było gdyby był snieg.
Dzisiaj wraca mój syn (teście mi go w góry porwali, strasznie się stęskniłam, nie wiem jak wytrzymam jak na obóz w ferie pojedzie.

Molisek gratuluję synka:-)
Asiczek odpoczywaj jak najwięcej. Ja w ostatniej ciąży trochę zbagatelizowałam sprawę i potem przez prawie 2 miesiące musiałam "plackiem leżeć". Uważaj na siebie.
Anek chyba z wielodzietnych:-)

miłego dzionka życzę

Hej dziewczyny! Dzieki za wsparcie i zrozumienie:-) Staram sie odpoczywac ale latwo nie jest same wiecie.U mnie zima lagodna troche mrozi ale sniegu to jeszcze wiecej nie widac jak tylko probuje popadac zaraz znika ;-a choć troche mogloby byc.Corcia wrocila do szkoły wiec powoli wracamy w normalny rytm :-) Dom mi powoli zarasta kurzem ale jak odpoczywac to co ja biedny zuczek moge strasznie mnie ta sytuacja irytuje ale co ja mogę. Pozdrawiam

Witajcie mamusie:) Jestem majowa mama malej Zuzi. Chcialam zaprosic was do mnie na strone, ktora poswiecona jest moim wyrobom dla maluszkow. Facebook.com/zuzulakids Pozdrawiam bardzo cieplo

Ostatnia edycja:
Na ostatnim usg maluszek pokazał pięknego sterczącego siusiaka:D będzie drugi synek;)

Witam się z Wami po Nowym Roku,moje słoneczko jest 100% chłopcem i ogolnie jest wszystko ok rośnie jak na drożdżach tak jak mamusia :-)

gratki;))

Hej kobietki !!! Dolaczylam a juz zamilklam ;-(teraz taki okres zakrecony świąteczny ;-) A do tego po świętach okazalo sie ze mamuśka za duzo sie nabiegala i mam rozwarcie musze lezec a to dopiero 32 tydz i dom na głowie i w ogóle ;-) Moj luby jeszcze kilka dni w domu bo pracuje w delegacji i wkrótce wyjeździe wroci na koniec lutego na termin wiec zostaniemy bez wsparcia no ale moze jakos damy rade ;-) obudzilam sie na si i oczywiście trudno zasnąć. A przed siódmą musze wstac bo córcia do szkoły ;-) ;-) pozdrawiam i miłego dzionka życzę

jak trzeba to nic nie poradzimy..ja też muszę się oszczędzać bo szyjka krótka ale ile można leżeć;(

Cześć dziewczyny ale tu okropna cisza panuje,co u was słychać ?wszystko wporzadku?... Ja już nie mogę się doczekać swojego maleństwa...

Witam czy mogę dołączyc?? Jestem mamą w tym roku 37 letnią - córcia 10 lat i synek 2 latka. Obecnie jestem po teście, na którym były 2 kreseczki. do lekarza ide 26.03. pozdrawiam

reklama
Do góry