reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

20110530184.jpg20110528174.jpg20110530182.jpg20110530183.jpg20110530185.jpg20110528175.jpg

Vetka
pytałam, mogę już spokojnie to nie działa skurczowo na macicę ani nie wywołuje porodu a jedynie ułatwia go kiedy nastąpi. Nie ma zagrożenia. Można taką herbatkę pic nawet całą ciążę a wiesiołek działa nawilżająco i daje poslizg przy wypieraniu.
gie-oska kupiłam u nas na targu w sobotę jest. Za śmieszną kwotę 5 zł za komplet, który na alle kosztuje 27 zł. Kupiliśmy 3 komplety ten domek , wiatraczek i drzewka, kwiatki, motylki, drugi zestwa z dzieciaczkami a trzeci z kotkami. Wielki zestaw na całą ścianę kosztował 15 zł. Śmieszna cena
pencil.png

Ostatnia edycja:
reklama
witam w dniu dziecka:-) babeczki jakie prezenty robicie swoim pociechom??

Zobacz załącznik 359320Zobacz załącznik 359321Zobacz załącznik 359322Zobacz załącznik 359323Zobacz załącznik 359324Zobacz załącznik 359325

Vetka
pytałam, mogę już spokojnie to nie działa skurczowo na macicę ani nie wywołuje porodu a jedynie ułatwia go kiedy nastąpi. Nie ma zagrożenia. Można taką herbatkę pic nawet całą ciążę a wiesiołek działa nawilżająco i daje poslizg przy wypieraniu.
gie-oska kupiłam u nas na targu w sobotę jest. Za śmieszną kwotę 5 zł za komplet, który na alle kosztuje 27 zł. Kupiliśmy 3 komplety ten domek , wiatraczek i drzewka, kwiatki, motylki, drugi zestwa z dzieciaczkami a trzeci z kotkami. Wielki zestaw na całą ścianę kosztował 15 zł. Śmieszna cena
pencil.png
wisienko a bylo wiecej tych naklejek??czy moge cie prosic o zakup takiego samego zestawu dla mnie??i jeszcze taka cena ehh..moge ci juz z gory przelac pieniazki oczywiscie jak to nie problem??poprostu sa boskie i nie moge sie na nie napatrzec:-)
No i się pogoda popsuła :(

Marma ma byc dzis 27 stopni wiec moze sie jeszcze wypogodzi:-)

Z okazji Dnia Dziecka, życzę Wam śmiechu w domu i lodów w niedzielę i przyjaciół najlepszych na świecie i wszystkiego, wszystkiego, co chcecie.

Dziewczyny...co Wy na to, żeby się zorganizować i zebrać szybko trochę podpisów:
www.rzecznikrodzicow.pl

oczywiście to dla tych mam, które nie chcą obniżenia wieku szkolnego...albo dla tych, które chociaż chcą mieć wybór czy wysłać dziecko wcześniej do szkoły;

Wczoraj bardzo ładnie opisała ten problem dziewczyna na BB, ale nie wiem gdzie jest ten temat, a nie ma w tej chwili czasu szukać. Brakuje 40tys podpisów...ale można chociaż spróbować.

reklama
Do góry