reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Witam nowe dziewczyny :D.
Co do baby multikina polecam. Byłam raz jeszcze w ciąży. Co tydzień nowy film puszczają. W sali jest półmrok, przewijak na dole. Niektóre mamy biegały za dziećmi, niektóre uspokajał swoje pociechy. Nikt nikomu nie miał nic za złe, pełen luz, mały tłok. Polecam

reklama
witam sie i ja po dluzszej przerwie:-)widze ruch na formu sie zrobil:-) u Kacpra w koncu pojaiwl sie trzeci zabek no i chodzi wszedzie gdzue mozna sie zlapac,podeprzec......juz sam bez trzymania zaczna stac ...tylko te zasypianie to masakra:-(
p.s. witam nowe mamusie:-)

witam sie i ja po dluzszej przerwie:-)widze ruch na formu sie zrobil:-) u Kacpra w koncu pojaiwl sie trzeci zabek no i chodzi wszedzie gdzue mozna sie zlapac,podeprzec......juz sam bez trzymania zaczna stac ...tylko te zasypianie to masakra:-(
p.s. witam nowe mamusie:-)
Gratuluje ząbeczka:-) Mojemu idą kolejne i coś sie męczy ostatnio:-(
Dalej tak ciężko z zasypianiem?

Gdzie jest takie kino, bo nie kojarzę?!

Mulitbaby Kino

Centrum Handlowe "Pasaż Grunwaldzki", pl. Grunwaldzki 22, Wrocław
Centrum Handlowe "Arkady", ul. Powstańców Śląskich 2-4. Wrocław

Repertuar na najbliższy seans znajdziecie: Multikino - id� do kina!

W sali, ze względu na maluszki, ściszony jest dźwięk, przyćmione światła i podwyższona temperatura. Do tego rodzice znajdą tutaj przewijaki z przygotowanymi pieluchami różnych rozmiarów. Na fotelach można postawić nosidełko czy fotelik samochodowy. Jest też miejsce na wózki. Mamy swobodnie karmią maluchy podczas seansu. Starsze szkraby baraszkują na przyniesionych przez rodziców kocach.

Pozdrawiam wszystkie Mamy, a u nas praca, praca, praca, a od września przedszkole, jestem pełna obaw...:-( po za tym koniec ze smokami i spaniem w dzień... to bardzo duża zmiana w naszym życiu :-)

Ostatnia edycja:
Hej. czy na rękach zasypia noszony ?? jeśli tak to po prostu się przyzwyczaił...do zasypiania w ruchu, jak kołysanie, lulanie. jeżeli noszony zasypia to trzeba spróbować, usiąść z nim na rękach i tak siedzieć póki nie zaśnie bez kołysania. a jeżeli tylko go trzymasz to ja bym z tym nic nie robiła. My też do 12 m-ca usypialiśmy małego siedząc z nim na kolanach...nie było problemu z samodzielnym zasypianiem w łóżeczku. a z nami nie lubi spac bo mówi, że ma mało miejsca...:-D

reklama
Hej. czy na rękach zasypia noszony ?? jeśli tak to po prostu się przyzwyczaił...do zasypiania w ruchu, jak kołysanie, lulanie. jeżeli noszony zasypia to trzeba spróbować, usiąść z nim na rękach i tak siedzieć póki nie zaśnie bez kołysania. a jeżeli tylko go trzymasz to ja bym z tym nic nie robiła. My też do 12 m-ca usypialiśmy małego siedząc z nim na kolanach...nie było problemu z samodzielnym zasypianiem w łóżeczku. a z nami nie lubi spac bo mówi, że ma mało miejsca...:-D

zasypia podczas bujania na rekach ale jutro sprawdze czy zasnie jesli bedzie na rekach bez bojania..oby...on bardzo czesto steka przy zasypianiu i nie wiem od czego to??;-( u mnie metoda odkladanie dziecka do lozeczka az nie przesanie plakac i zrozumie ze sam ma zasnac nie sprawdzila sie.nie wiem jak ugryzc ten probem..:-(

dziewczyny macie jakiegos sprawdzonego neurologa dzieciecego??i czy ktoras z Was byla na pobraniu krwi z dzieciekm w szpitalu na Wajgla bo tam mam skierowanie na pobranie a nie wiem czy trzeba tam dzwonic wczesniej umawiac sie czy co??

Do góry