reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Witajcie Wrocławianki :-)

Widze ze newsy sie pojawily
BRALIK - serdecznie gratuluje :tak: Z tego co kojarze to chyba faktycznie szybciutko Ci poszlo......marze zeby moj kolejny porod tez byl taki szybki, ale po doswiadczeniach podczas puierwszego chyba nie powinnam liczyc na zbyt wiele:-D
Czekam na foteczki Wojtusia - imiennika mojego brata :-)
Witaj KADIA - mys ie chyba jeszcze nie znamy;-)

reklama
Cześć dziewczyny !
Kadia2 ja także rodziłam w Trzebnicy .Jestem ciekawa jak Twoja opinia(jak to nie problem) U jakich lekarzy byłaś.Był to mój pierwszy poród wiec nie mam odniesienia do innych szpitali i stąd zżera mnie ciekawość.Ja rodziłam u dr Miturskiej i Halamy(ordynator)gg4186192

Witajcie Wrocławianki :-)

Widze ze newsy sie pojawily
BRALIK - serdecznie gratuluje :tak: Z tego co kojarze to chyba faktycznie szybciutko Ci poszlo......marze zeby moj kolejny porod tez byl taki szybki, ale po doswiadczeniach podczas puierwszego chyba nie powinnam liczyc na zbyt wiele:-D
Czekam na foteczki Wojtusia - imiennika mojego brata :-)
Witaj KADIA - mys ie chyba jeszcze nie znamy;-)

Oj kchana juz sie znamy:-D

Witam!!!!!!!!!!!!:-)

Kobitki wiecie co ...
nie mogę doczekac sie wiosny !!!!!!!!
Będzie mozna chodzic na miłe spacery :))) może nawet uda nam sie spotkac gdzieś moze na spacerku :)) Fajnie by było

Achhhh byle do wiosny :-)

Bralik serdeczne gratulacje:))) czekamy na fotki i szczegóły:tak::-) nie było mnie chwilowo bo zmieniałam internet ale juz jestem i działam:) pozdrowienia dla wszystkich

co tu taka cisza?? a jeżeli chodzi o pomiary wagi na usg to nie bardzo mozna im wierzyć, u mnie trzy dni przed wywołaniem porodu powiedzieli że mała będzie miała ok.3.850 a urodziła sie 4.700 prawie kilogram większa:-):tak:z kolei mojej koleżance powiedzieli że dziecko bedzie 4 może 4.200 a urodził sie trzy kilogramy:-)ale jak lezalam na patologii toleżała dziewczyna czekała na cesarke i mały miał byc4.100 a urodził sie 4.150 prawie idealnie, ciekawe od czego to zależy????

Cisza, cisza...
A ja własnie chciałam Was zapytać czy może któraś z Was była już w kinie ze swoim maluszkiem. Chyba od niedawna sa u nas seanse w Multikinie:baffled: Korzystałyście już?

co tu taka cisza?? a jeżeli chodzi o pomiary wagi na usg to nie bardzo mozna im wierzyć, u mnie trzy dni przed wywołaniem porodu powiedzieli że mała będzie miała ok.3.850 a urodziła sie 4.700 prawie kilogram większa:-):tak:z kolei mojej koleżance powiedzieli że dziecko bedzie 4 może 4.200 a urodził sie trzy kilogramy:-)ale jak lezalam na patologii toleżała dziewczyna czekała na cesarke i mały miał byc4.100 a urodził sie 4.150 prawie idealnie, ciekawe od czego to zależy????

NO TO JA MUSZE WAM POWIEDZIEĆ ZE OD KILKUNASTU LAT CHODZĘ DO JEDNEGO GINEKOLOGA, I PRAWIE 7 LAT PRZED PORODEM ROBIŁ POMIAR I TRAFIŁ Z AWGĄ I TERAZ W CZERWCU RODZIŁAM I TEŻ :-)

reklama
Do góry