reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

czesc :-)
Lelek zagielas mnie z tym filmem, musze pomyslec nad tym ;-) moja przyjaciolka i jej narzeczony maja studio fotograficzne, robili nam zdjecia na slubie i weselu i myslalam kiedys nad tym czy by nie sprezentowac mezowi jakiegos ladnego albumu ;-) przyjaciolka jest na tak :-) chodzi oczywiscie o takie zdjecia niezbyt kontrowersyjne :tak:
agnieszka czekamy na foty :-)
U mnie dalej nastroj taki niezbyt, wszystko przez zblizajaca sie @ :wściekła/y: masakra, niech juz nadejdzie.
Wczoraj zaimprezowalismy w klubie, dzis maly kacyk jest ;-) a jeszcze bylismy na 25 rocznicy slubu mojego chrzestnego ... padam :no:
Jutro praca niestety...ale co tam, pogoda do kitu, u mnie teraz 5 stopni i deszcz :szok: pieknie zaczal sie nam ten maj :angry:
andzia witamy :-) jak zobaczylam Twoj nick to pomyslalam, ze to ja :-D:confused: duzo osob mnie tak nazywa i rok urodzenia sie zgadza :-D
co do plci to ja i S. chcielibysmy chlopca, ale znajac nasze szczescie bedzie dziewczynka :-) na bank bedzie

Ostatnia edycja:
reklama
Ale tu puściutko...:-)
Wczorajszy dzień udany. Goście zjedli prawie wszystko, więc chyba im smakowało:-D Ogólnie rzecz biorąc dzień udany. Szkoda tylko, że burzowo i pochmurnie było:-(

Calogera - witaj!:-)

Miłego dnia życzę:-)

Witam sie i ja na tym pustkowiu!

Witaj calogera!

E tam, dzien dzisiejszy do bani:wściekła/y::-( nie dosc ze zimno, deszczowo to jeszcze w dniu 30urodzin meza z rana sie poszturchalismy i pojechal do pracy smutny a ja zostalam w domu smutna. Wiecej na zamk.

Ogolnie weekend minal ok, w sobote maz w koncu porobil co trzeba na budowie, ja oczywiscie przy garach- bigos, gołabki itd, w niedziele goscie a po poludniu pojechalismy na bunkry, spotkalismy Łukasza kolege z pracy z rodzinka i zabralismy ich do siebie na grilla.Bylo nawet sympatycznie mimo ze pierwszy raz ich widzialam, Miloszek wymeczyl 2 dziewczynki(6 i 12lat):-)

maron
dalam mu wczoraj ta plytke z filmem ale kazałam odtworzyc dopiero jak bedzie w trasie wiec pewnie dzis wieczorem ogladnie.

trina
jak Macius? lepiej?

livastrid... styczen 2012 powiadasz? U mnie to bedzie niemozliwe:dry:

o jakis ruch sie zrobil:blink:

witaj calogera i tradycyjnie zycze powodzenia w staraniach:-)

e Lelcia, film zobaczy i radosnie do Ciebie zadzwoni:tak:

ja w sumie mialam wczoraj ciezki dzien, dzis nie jest lepiej, bo malej zebal wychodzi na amen wiec mam koncert. Brzuch mi dokucza, bo wiadomo i mnie wakacje nad czerwoncem sie naleza;-)

maz dzis pierwszy dzien w nowej robocie, ale dzwonil i mowil, ze jest bardzo zadowolony

i uwaga moja bardzo wazna, tajemnicza sprawa urzedowa zakonczona pomyslnie :-D:-D:-D

livka te zęby beda jeszcze szly i szly:-( taki dlugi proces w rozwoju:-(i jaki meczacy!

super ze męzus sie zaklimatyzowal w nowej pracy!
no i gratki dla pomyslnego rozwiazania sprawy!
To mowisz ze jednak lecisz nad Morze Czerwone??

no lece, bo nawet nie myslalam by teraz sie starac, gdy moglam, to bylam zmeczona

mala ma napuchniete dziaslo w miejscu zeba, jest cale czerwono-fioletowe, wszystko wkolo obslinione na maksa i ma sraczke. Wyglada jakby faktycznie mialo sie zaraz przebic

w koncu zasnela mi na lapach, troche ciszy mam:-D

i co jak prace porzadkowe w ogrodzie? pisalas ze masz pigwe mi chodzilo o pigwowca, zaje-fajne nalewki ponoc mozna z niego robic, jeszcze nie probowalam, moze w tym roku sie uda. No, ale zaraz bedzie kwitnac juz ma pelno paczkow. Mam nadzieje, ze zdaze zobaczyc kwiatki przed wyjazdem

reklama
wszystko mi juz wzeszlo a jaki plon to okaze sie w czasie zbioru:)
ja mam takie krzaczki co ,maja zolte okragle twarde owoce, a czym sie rozni od pigwowca?

Do góry