reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
dobranoc kaamaa, wlasnie tak dla przyjemnosci chyba broic nie trza

Ty juliana wiesz co, przestan lepiej, no ale przy czworaczkach to ja bym od krola ponad 100 tys koron dostala i upust na duze auto, toc to zaczyna byc kuszace:-D

tak, taka rozwalona bylam doglebnie

I`m back :)))

Kobitki się zmywają na dunga dunga a u mnie dzisiaj znowu postucha będzie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wczoraj mąż nie w stanie a dzisiaj go nie ma .....:wściekła/y::wściekła/y:

Ej ej ja się spać nie wybieram :-p tylko tym idącym dobranoc życzyłam.

Livastrid M mi mówił że król na dzieci nie żałuje.

Wika u mnie też posucha, M wypił lecha free i śpi :-D ale to dobrze bo brak ochoty na dunga dunga.

juliana tak wykonuje, ale to nie pomaga bo zostalam zle zszyta po porodzie i mimo 2 operacji jakos mi to nie przeszlo.

wika, w takim razie jedziemy na tym samym wozku... w sobote mi sie chcialo no ale jak tu sie bzyku bzyk jak ciche dni byly, a teraz go nie ma. Zawsze tak mam ze chce mi sie jak nie mam mozliwosci;-)

Livastrid- proponuj, proponuj... w akcie desperacji może skorzystam:-D:-D

u mnie postucha już dłuższy czas,bo najpierw @@@@, potem ciche dni (więc bez duna dunga), no i teraz m. nie ma

reklama
toc to swinia jestem, juz wike i kaamee do lozka wywalilam:sorry2:

wiesz wika, moj m zawsze z mr rabbita sie smieje, choc go nigdy na oczy nie widzial. Prosze nie myslec, ze ja posiadam:-p

Ostatnia edycja:
Do góry