reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
No wlasnie nauczycielki to nigdy mi sie nie kojarza z tymi znanymi ze szkoly tylko z ksiazek. Powazne panie gladko zaczesane, w spodnicy 3/4, okulary a w srodku! Chodzaca ekstaza, bomba erotyzmu:-D:-D:-D

bez obrazy ale taki obraz mnie przesladuje od dziecinstwa mimo ze w rzeczywistosci jest inaczej:-D

wika
a u Was juz ok? M oprzytomnial?

No wlasnie nauczycielki to nigdy mi sie nie kojarza z tymi znanymi ze szkoly tylko z ksiazek. Powazne panie gladko zaczesane, w spodnicy 3/4, okulary a w srodku! Chodzaca ekstaza, bomba erotyzmu:-D:-D:-D

bez obrazy ale taki obraz mnie przesladuje od dziecinstwa mimo ze w rzeczywistosci jest inaczej:-D

:-D:-D:-D:-D:-DTo żeś pojechała teraz!!!!!:-D:szok::szok: Dobre

z M. gadamy ze sobą, ale w powierzu czuć jeszcze taki niesmak po cichych dniach.... Na dobre to pogodzeni jeszcze nie jestesmy

Livastrid,zaraz sie znajda jakies nowe sekrety...tak to juz jest z babami;-)
Jak wy tak od poniedzialku po kielonku ,to co bedzie w piatek
wika juz nie sciemniaj ,bo ja pamietam moja pania od francuskiego.....nie dam sobie kitu wcisnac ,ze wiatr byl jak wchodzila do klasy

reklama
Do góry