reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

natalia, to chyba jest tak, ze jak ma sie juz chlopca to chce sie dziewczynke i na odwrot:tak: ja przy zwezonej miednicy rodzilam sn (sadysci :rolleyes2:), dobrze, ze dzieciatko male bylo, ale wystarczylo by mi szkod narobic. Teraz mam na poczatku zaznaczyc: cesarka, tylko, ze ja jej nie chce. Postaram sie sn, a jak cos bedzie nie tak, albo bobo duze to stol i trudno.

Lelek, znajdz sobie jakies fajne ciacho:tak:

Isana fajnie grzeje, mowie Ci:tak: jeszcze m bedzie zazdrosny :-D a znajomych ma sie roznych;-) jedni powiedza w oczy a inni beda gadac, ze sa swieci

Ostatnia edycja:
reklama
A tak wogole to takie grzanie futra laptopem jest niebezpieczne i niezdrowe... wyczytalam ze jak sie stara o bobasa to zeby unikac takich sytuacji, facetom przegrzewaja sie plemniki a kobietom jakos tam promieniuje,

Natalia fajnie ze decydujecie sie na drugie:)

A tak wogole to takie grzanie futra laptopem jest niebezpieczne i niezdrowe... wyczytalam ze jak sie stara o bobasa to zeby unikac takich sytuacji, facetom przegrzewaja sie plemniki a kobietom jakos tam promieniuje,

Lelek nie strasz, bo druga zmiana naszego forum przestanie działać!!!!!!!!

Kobitki macie jakiś sprawdzony sposób na chrapiącego pijanego męża??? OSZALEJĘ!!!!!

Isana ja też nie lubię, laptop stoi na podłokietniku od kanapy. To może z Nami obiema jest coś nie tak :-D

E:

Wika ja mojemu krze się obrócić się na brzuch ( wtedy nie chrapie) albo wywalam do drugiego pokoju.
Nie znoszę chrapania :no:

A na pijanego, przypomniałam sobie jak kiedyś ciągnęłam M za nogę do sypialni :-D:-D zwłoki raczej :-D

Ostatnia edycja:
wika tez tego nienawidze!!!! zawsze szarpie m za nos:-D:tak: a przede wszystkim nie kaze spac na wznak:-)

a laptopa zazwyczaj trzymam na stoliku, tylko jak leze w lozku to biore na kolana

Szarpanie nic nie daje, a na bok tego klocka nie przerzucę!!!!!:szok::szok: Chyba udam się na kanapę do salonu:eek::eek::eek:

wika wyrzuc do lazienki pod prysznic. Ja tak robie, naprawde i dodam, jeszcze nigdy nie oberwalam;-)

ach, Lelek, moze nie bedzie az tak zle. Fajne jakies takie z dobrym lukrem:-) Ja na nogach trzymam sprzet jak mi m zurawia za duzo zapuszcza.

reklama
Isana u mnie bylo ta ze znalismy sie jakies 5 lat a bylismy ze soba 2,5 roku jak wzielismy slub. Poczulismy sie poprostu gotowi na ten krok. Mam nadzieje ze byla to dobra decyzja:) wychodzi na to ze zacznniemy sie starac tak lipiec sierpien mam nadzieje ze wszysto pojdzie po naszej mysli:)a Kiedy Ty masz w planach dzidzie?
livastrid widzisz ja trafilam ogolnie to szpitala bez krowtoku, ale ze skurczami, jednak rozwarcie bylo male, ale tez nie zasadzili cesarki mimo ze juz wiedzieli ze mam zwezona. Mialam rodzic naturalnie, dopiero potem dostalam krowtoku do teraz niewiem czym to bylo spowodowane, i odrazu CC. Ja w sumie po tych skurczach i bolach wolalabym jednak druga cesarke.
lelek widzie ze u was staranka juz nie dlugo:)

Do góry