reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Lazurek WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA !!!

Calogera co to za strategia?
Proszę o fotkę ze tak powiem na ostatnich nogach

Sowinka nie mogę sobie wyobrazić żeby teraz w to zimno było w domu zimno. Dobrze ze z dzieciakami wyjechałap

Wika jak Wojtek???

reklama
Lazurek WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA !!!

Calogera co to za strategia?
Proszę o fotkę ze tak powiem na ostatnich nogach

Sowinka nie mogę sobie wyobrazić żeby teraz w to zimno było w domu zimno. Dobrze ze z dzieciakami wyjechałap

Wika jak Wojtek???

Calogera kciuki zaciśnięte!!!!! Weź do kogoś numer telefonu i daj znać co i jak się dzieje!!!! W grupie są :tak:
A brzuszek miodzio!!! Znów mi się chce taki mieć

Na właśnie Lazurek jak się udał wczorajszy dzień?

Czesc kobietki :-) I mam juz Meza :-D Wszystko bylo super, wszystko sie udalo :-) Kto ma mnie na Fb to juz moze sobie poogladac fotki, a kto nie to musi do wtorku poczekac, bo jutro jeszcze nie bede miala tak za bardzo czasu, bo tez moja mame na wieczor odwozimy do Hamburga. Dziekuje bardzo za zyczenia :-) Jak bede miala dluzsza chwilke to napisze Wam jak bylo, ale naprawde super :tak: Poki co buziaczki dla wszystkich :**

Lazurek, wszystkiego najlepszego dla Was :* Dużo miłości!

Calogera
, &&&& za jutro!

Bunny, chyba wychodzimy na prostą! Już nie smaruje, bo krostki przemieniły sie w strupki! Wojtek marudzi, ale idą mu górne jedynki i dlatego! Nocki za to do bani:-( Jak Twoje chłopaki??

Dzień doberek:-)

Czesc kobietki :-) I mam juz Meza :-D Wszystko bylo super, wszystko sie udalo :-) Kto ma mnie na Fb to juz moze sobie poogladac fotki

Lazurku witaj w gronie mężatek:-) widziałam fotki na FB i cudnie wyglądaliście, a po Tobie mało co widać, że w ciąży jesteś:-p może to sukienka tak maskowała, która była śliczna:tak: wszystkiego najlepszego dla Was:-D

chyba wychodzimy na prostą! Już nie smaruje, bo krostki przemieniły sie w strupki! Wojtek marudzi, ale idą mu górne jedynki i dlatego! Nocki za to do bani:-(

Wika super, że ospa już przechodzi, ale współczuję tych nocek:baffled:

Calogera
śliczny brzusio i trzymam kciuki za dzisiaj -> czekamy na info:-)

Ja jestem padnięta, bo wczoraj byłam w domu i kilka godzin sprzątałam ten syf, a to dopiero początek -> góra co prawda ogarnięta, ale dół to istna tragedia:szok: a nocka dzisiejsza też nie najlepsza, bo Bartek trochę kaszle i smarka, ale też mówi, że Go ucho boli, a Paulinka kaszle i ma chrypę, więc za godzinę śmigam z dzieciakami do lekarki:baffled: szkoda trochę, bo Bart już tak fajnie przyzwyczaił się do przedszkola, że teraz zaś nie wiadomo jak to będzie:baffled:

Wiadomość od Calogery

" Natalka urodzila sie dzis o 13.08. Wazy 3.020. Jest wspaniala. Pozdrawiam serdecznie"

Gratuluje Gratuluje i witam kruszynkę na świecie !!!!!!

Mój tata dostał biblię w szpitalu i kazał mi ja dac. Otwieram tak od niechcenia i co przeczytałam "żony , bądźcie uległe mężom swoim ..." :nerd: :baffled:

Ostatnia edycja:
witamy ksiezniczke!!! calogera gratulacje!!!

Lazurek- powodzenia na nowej drodze zycia i gratulacje!

Bunny to jakis znak:-D a co, uwazasz ze za duzo pyskujesz mezowi?:-D
co u Ciebie, jak dajesz rade z łobuzami?

wika to mialas sajgon, wspolczuje ospy:-(jedyne pocieszenie ze na przyszlosc bedziesz miala z tym spokoj. Dobrze ze lata nie ma to przynajmniej nie zal ze dzieci maja ospe a w domu musza siedziec.

Sowinka, jak pech to pech ale wkrotce bedziesz miec i cieplo i czysto:tak:

Drogie Panie, w koncu mamy odbior domu!:-)Dzis pojechalam do gminy o nadanie nr domu a nadali mi tez nazwe ulicy tak ze jestem jedynym mieszkancem ulicy Liliowej:cool2:tz rodzina:-D

Lelek - gratulacje! Piekna nazwa ;-)
Calogera - witamy Natalke!
lazurku - duzo szczescia i milosci!!!

u nas tez dzis lekarz byl. Na szczescie wirus. Mala tylko smarcze, Macko na gardlo czerwone. Za to Lilce az 3 czworki ida. No i pewnie boli, bo sie w 99% na cyca przerzucila :baffled: A mielismy sie odstawiac, bo juz zaraz rok stuknie....

reklama
Calogera - GRATULACJE!!!!!! Dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domku!!!

Lazurek - GRATULACJE!!! I wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!!!

Do góry