reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

A my nadal w szpitalu:(
Mały ma znowu naświetlanie i 2 kroplówki glukozy.Pilnuje go do 21:30 żeby nie zdjął okularów.Jutro znowu wyniki i znowu czekanie.Juz sie boje jutra,czy znowu będzie naświetlanie:(

kochana nie smutaj się ;-)czasami tak jest że te 3 doby to walka z żółtaczką ale też i tak nie musi być co ci życze aby synuś zwalczył ją:tak:

reklama
Madziaasku - trzymaj się dzielnie i Kacperek też. Może jutro wyniki będą już ok - trzymam bardzo mocno kciuki. Główka do góry. Buziak

Czesc laseczki

Caly dzien boli mnie brzucha jak na @ ale ja mam miec owulacje.. wiec juz w ogole nie kapuje co i jak tym bardziej ze testy owu mi pozytywne wychodzą.. masakra jakas..

Madziaas trzym sie cieplutko.. niech mały zdrowieje i wracajcie do domciu

Czesc laseczki

Caly dzien boli mnie brzucha jak na @ ale ja mam miec owulacje.. wiec juz w ogole nie kapuje co i jak tym bardziej ze testy owu mi pozytywne wychodzą.. masakra jakas..

Madziaas trzym sie cieplutko.. niech mały zdrowieje i wracajcie do domciu
ja mialam nektarynko tak samo w ostatnim cyklu,niby owulka,bol jak na @,a sluz tez niby byl,niby nie tak ze nie robilam sobie nadziei,a tu prosze dwie krechy teraz tylko do lekarza musze isc potwierdzic,boje sie strasznie czy wszystko bedzie ok

Witajcie niedzielnie:tak:
Madzias trzymajcie się dzielnie z kacperkiem, już niedlugo bedziecie w domciu:tak: Niektóre dzieci tak mają, że muszą dłużej poleżec ale to nie jest nic strasznego. Trzymajcie się cieplutko:tak::-)

nektarynko trzymam kciuki za twój cykl:tak: Męcz M teraz jak należy a potem pochwal się dwiema ślicznymi kreseczkami jak Justyś:tak::-)

ja mialam nektarynko tak samo w ostatnim cyklu,niby owulka,bol jak na @,a sluz tez niby byl,niby nie tak ze nie robilam sobie nadziei,a tu prosze dwie krechy teraz tylko do lekarza musze isc potwierdzic,boje sie strasznie czy wszystko bedzie ok
dokladnie bylo u mnie tak wczoraj ból jak na @ sluzu prawie zero.. masakra jakas a dzis juz spokoj i tempka jadnie do gory poszla..

nektarynko trzymam kciuki za twój cykl:tak: Męcz M teraz jak należy a potem pochwal się dwiema ślicznymi kreseczkami jak Justyś:tak::-)
nieee ja nie mecze M.. kochamy sie jak mam sie podoba wiem ze z tego nic w tym miesiacu nie wyjdzie wiec sie nie napalam.. M prawdopodobnie ma jakies zapalenie wiec nici raczej z tego wyjdą..

Kochane a ja wróciłam w piątek z Polski, byłam u lekarza i są ślady ciąży, prawdopodobnie doszło do poronienia :-(, kazał czekać jeśli do listopada ( b dopiero będę w Polsce ) nic nie będzie widać to znaczy, że na początku ciąży poroniłam:-(, wtedy od razu będę dostawać tabletki na pod trzymanie ciąży tabletki na jajeczkowanie. Póki co mam się oszczędzać i dużo leżeć, mam również się cieszyć ponieważ są objawy. Obiecałam sobie że kolejne dziecko donoszę a tuta takie nie miłe niespodzianki :-(, ale muszę starać się dalej.

Witam po dłuuuugiej nieobecności, ale troszkę mi się życie pokomplikowało.
Tak jak pisała Maggie mój M jest w szpitalu (we wtorek będzie 3 tyg ), dokładnie nie wiadomo co mu jest. Otóż miał wodę w płucach no i teraz jest czekanie bo przyjmuje 3 antybiotyki dożylnie i tak naprawdę to są 2 wersje tego co może być. Pierwsza to ostre niewyleczone zapalenie płuc a druga to niestety ...... nowotwór. :no2:
Cały czas muszę być dobrej myśli i mam nadzieję że będzie to tylko zapalenie płuc.

Aha no i oczywiście Madziass gratulacje Synusia :-)

Pozdrawiam

reklama
Witam po dłuuuugiej nieobecności, ale troszkę mi się życie pokomplikowało.
Tak jak pisała Maggie mój M jest w szpitalu (we wtorek będzie 3 tyg ), dokładnie nie wiadomo co mu jest. Otóż miał wodę w płucach no i teraz jest czekanie bo przyjmuje 3 antybiotyki dożylnie i tak naprawdę to są 2 wersje tego co może być. Pierwsza to ostre niewyleczone zapalenie płuc a druga to niestety ...... nowotwór. :no2:
Cały czas muszę być dobrej myśli i mam nadzieję że będzie to tylko zapalenie płuc.

Aha no i oczywiście Madziass gratulacje Synusia :-)

Pozdrawiam

Trzymam kciuki kochana żeby wszystko było dobrze

Do góry