reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Czesc dziewczynki.Dzisiaj to chyba jestem tu pierwsza.Cos spac nie moge,a w nocy tak co 2 godziny sie budze.Ja dzisiaj jade porobic wyniki,mam nadzieje ze wyjda dobre.Milego dnia zycze:)

reklama
;-) u mamy też mam neta więc zajrzę do was tylko myszka szwankuje i to mnie dobija:wściekła/y:

Nektarynko oto moja tempka co Ty oniej sądzisz, bo mnie martwi chociaż to dopiero 6 dc:

1 dc36,9
2 dc 36,7
3 dc 36,6
4 dc 36,7
5 dc 36,8
6 dc 36,6:confused:

do wieczorka:cool2:

Czesc dziewczynki.Dzisiaj to chyba jestem tu pierwsza.Cos spac nie moge,a w nocy tak co 2 godziny sie budze.Ja dzisiaj jade porobic wyniki,mam nadzieje ze wyjda dobre.Milego dnia zycze:)
A myślałam, że to ja będę pierwsza:cool2:
Ja tez wstałam wcześnie dziś. M pojechał juz na te kolonie z dzieciakami i zostałam sama. nawet nie moge iśc się opiekowac Filipkiem bo ma ospę:szok:a ja jej nie przechodziłam:no: Jutro ide do gina:tak: boje się troszkę:zawstydzona/y:;-):-)
Madzias wyniki będa piękne, zobaczysz, książkowe:tak::-)
Agapas czemu testa nie zrobisz????? Zrób bo ja czuję Fasolinę:tak:

Hej dziewczynki:-).
Agapas sprawdzaj czy niema fasolinki:tak:.
Madziaas ale z Ciebie ranny ptaszek:-D. Znam to przez dwa ostatnie miesiące ciąży też nie umiałam spać:blink:. Wynikami się nie przejmuj napewno będą dobre:tak:.
Agniesiak85 nic się nie bój ginka to nie jest takie straszne:-). 100 razy gorszy jak dla mnie jest dętysta sadysta:-D.

reklama
Do góry