reklama
aslowik78
Fanka BB :)
:-) witam Madziaas, ja tez wstałam wcześniej, bo jadę na wies do mamy pomóc przy sianokosach.;-)
Agapas zrób test kochana

aslowik78
;-) u mamy też mam neta więc zajrzę do was tylko myszka szwankuje i to mnie dobija
Nektarynko oto moja tempka co Ty oniej sądzisz, bo mnie martwi chociaż to dopiero 6 dc:
1 dc36,9
2 dc 36,7
3 dc 36,6
4 dc 36,7
5 dc 36,8
6 dc 36,6
do wieczorka

Nektarynko oto moja tempka co Ty oniej sądzisz, bo mnie martwi chociaż to dopiero 6 dc:
1 dc36,9
2 dc 36,7
3 dc 36,6
4 dc 36,7
5 dc 36,8
6 dc 36,6

do wieczorka

Agniesiak85
Czesc dziewczynki.Dzisiaj to chyba jestem tu pierwsza.Cos spac nie moge,a w nocy tak co 2 godziny sie budze.Ja dzisiaj jade porobic wyniki,mam nadzieje ze wyjda dobre.Milego dnia zycze![]()
A myślałam, że to ja będę pierwsza
Ja tez wstałam wcześnie dziś. M pojechał juz na te kolonie z dzieciakami i zostałam sama. nawet nie moge iśc się opiekowac Filipkiem bo ma ospę
a ja jej nie przechodziłam
Jutro ide do gina
boje się troszkę
;-):-)
Madzias wyniki będa piękne, zobaczysz, książkowe
:-)
Agapas czemu testa nie zrobisz????? Zrób bo ja czuję Fasolinę

Ja tez wstałam wcześnie dziś. M pojechał juz na te kolonie z dzieciakami i zostałam sama. nawet nie moge iśc się opiekowac Filipkiem bo ma ospę

Madzias wyniki będa piękne, zobaczysz, książkowe

Agapas czemu testa nie zrobisz????? Zrób bo ja czuję Fasolinę

Marlenka 2233
Hej dziewczynki:-).
Agapas sprawdzaj czy niema fasolinki
.
Madziaas ale z Ciebie ranny ptaszek
. Znam to przez dwa ostatnie miesiące ciąży też nie umiałam spać
. Wynikami się nie przejmuj napewno będą dobre
.
Agniesiak85 nic się nie bój ginka to nie jest takie straszne:-). 100 razy gorszy jak dla mnie jest dętysta sadysta
.
Agapas sprawdzaj czy niema fasolinki

Madziaas ale z Ciebie ranny ptaszek

Agniesiak85 nic się nie bój ginka to nie jest takie straszne:-). 100 razy gorszy jak dla mnie jest dętysta sadysta

Agniesiak85
Agniesiak85 nic się nie bój ginka to nie jest takie straszne:-). 100 razy gorszy jak dla mnie jest dętysta sadysta.
Oki jakoś przeżyję
;-):-)
Zdam Wam relację co i jak, jak tylko przyjdę do domku

Zdam Wam relację co i jak, jak tylko przyjdę do domku

Marlenka 2233
Będziemy czekać z niecierpliwością na wieściOki jakoś przeżyję;-):-)
Zdam Wam relację co i jak, jak tylko przyjdę do domku:-)

Agniesiak85
Ciekawe czy lekarz coś zobaczy na usg? Bo w sumie to dopiero 5 tydzien.. a te usg to przez powłoke brzuszną robi czy jakoś.. inaczej

reklama
Marlenka 2233
W tak wczesnej ciąży to raczej zrobi "dowcipnie" znaczy dopochfowoCiekawe czy lekarz coś zobaczy na usg? Bo w sumie to dopiero 5 tydzien.. a te usg to przez powłoke brzuszną robi czy jakoś.. inaczej:-)

Podziel się: