reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć dziewczynki:-)

Wiecie co, od owu do tej pory- 27 dc( mam 30 dniowe), źle się czuję. Strasznie bolą mnie piersi, cały czas pobolewa brzuch... Co to jest?:baffled:

Pozdrawiam wszystkie:-)

Dorosła mamo może jednak udało się zafasolkować w tym miesiącu :-) czego Ci życze.
U mnie za to żadnych objawów :-( więc pewnie w tym cyklu nici.
Byle do 11 okaże się czy @ przyjdzie.

reklama
Dziewczyny, trzymam za Was kciuki.

Kroptusiu - co z Tobą?

Ja niedługo zmykam do kina z kumpelą na Narzeczonego mimo woli

A ot to wczorajsze moje przeboje:
...zaczęło się bardzo czule i namiętnie, a mieliśmy tylko spać nago bo duchota niesamowita pomimo wentylatora. Później odrobina ostrości zakończona namiętnością na rogu łóżka... ale za bardzo się wychyliliśmy, łóżko nie wytrzymało i się przechyliło a dalej to działo się tak szybko, wylądowałam na plecach, M jakimś cudem zahaczył o lampkę niedaleko łóżka, spadła z takim impetem, że doleciała do psiego posłania (a psina ma niedaleko nas posłanie coby do naszego łóżka się nie ładował i czuł naszą bliskość) piesio zaspany zerwał się z wyrka, uderzył o lampkę i ta wróciła w naszą stronę, zbiła się żarówka ale po drodze zahaczyła o stacje od kompa i narobiła rumoru, pies nie patrząc po czym biegnie prześlizną się pomiędzy nami i wpadł przerażony do naszego łóżka, teściowa w drugim pokoju zerwała się na równe nogi:-D Skończyło się tak, że ja nie mogłam powstrzymać się od śmiechu i leżałam nago kilka minut na panelach i się smiałam, bo nigdy nie miałam tak przebojowego sex-u z tak głośnym zakończeniem:-D a M wyszedł i powiedział do teściowej, że może spokojnie spać bo to tylko pies strącił lampkę:-D

Coś ostatnio coraz częściej jakieś przeboje, przedostatnio to przy szczytowaniu M teściowa zaczęła wołać do niego, że telefon i ubierała się szybko:-D a biedny pies jak widzi lampki to ucieka jak najdalej i w ogóle dopiero zaczął spać u siebie a nie z nami to teraz boi się swojego spania bo coś na nie może znowu polecieć:-D

Ja to czuję, że ta Twoja panna to wyjdzie z brzuszka w terminie:-) Zobaczysz:-)

kochana jak ja lubie twoją intuicje:-Dże dziewuszka i teraz w terminie :-pby było superaśnie trzymam cię za słowo:-p:-D

Cześć dziewczynki:-)

Wiecie co, od owu do tej pory- 27 dc( mam 30 dniowe), źle się czuję. Strasznie bolą mnie piersi, cały czas pobolewa brzuch... Co to jest?:baffled:

Pozdrawiam wszystkie:-)

jest to fasolka:-):-):-)kiedy testowanki może betka szybciej dowiesz się i na 100 %

reklama
Do góry