reklama
Nektarynka
Fanka BB :)
Czesc laseczki
u mnie jednak chyba cykl bez owulacji.. bo tempka dzis ciut poleciala w dol zamiast szybowac w gore.. zobaczymy jutro..
u mnie jednak chyba cykl bez owulacji.. bo tempka dzis ciut poleciala w dol zamiast szybowac w gore.. zobaczymy jutro..
Nektarynka
zobaczymy moze sie jeszcze podniesie.. ale juz w to watpie bo zawsze mialam tak ze kilka dni szla w gore i trzymala sie na jakims poziomie potem na @ spadala a teraz nawet dobrze sie nie wzbila.. moze ten cykl bedzie inny nic wszystkie albo bezowulacji
Agniesia82
najważniejsze jest życie
cześć dziewczynki, ja wlaśnie testuję zawzięcie i wczoraj okolo 16.00 mialam tą testową troszkę jaśniejszą niż kontrolną, a dziś od rana jest coraz jaśniejsza i jaśniejsza hmmm to chyba jestem juz po owulacji :-)
Marlenka 2233
Hej dziewczyny, dzieki za mile przyjecie:-). Ja dopiero teraz wrocilam do domku. Bylismy w plenerze bo pogoda piekna
. Mala sie wylatala za wszystkie czasy
.

P
patrysia*
Gość
Ja dzisiaj nie szłam ze synkiem na dwór gdzie widze że by chciał ale ja poprostu na siedząco zasypiałam
normalnie werwy zabrakło a teraz to niedługo go wykąpie ale za to jutro się wyszaleje synuś

reklama
Podziel się: