reklama
Agniesia82
najważniejsze jest życie
a JA jak widzicie jestem stanowczo nastawiona na to, że będę w ciązy za 1 tydzień i 6 dni :-)
Agniesia82
najważniejsze jest życie
albo i nie widzicie, bo coś mi się nie wstawia
Agniesia82
najważniejsze jest życie
No jest już. :-)
Agniesia82
najważniejsze jest życie
Nie no to zdjęcie nie wygląda zbyt apetycznie a jak to zmniejszyć, może wtedy będzie chociaż trochę lepiej wyglądało
P
patrysia*
Gość
HELLO:-)
suuuper:-)14 na bank zobaczysz serduszko
ajc no nie fajnie na zabawe z @ ale da sie liczą się tańce a po @ tańce w łóżku:-)
życze ci fasolinki
no prosze jak ładnie optymistycznie nastawiona:-)ps.zdjęcia nie widze wiesz poprostu sobie zmiejsz zdjęcie a potem wklej ja ogólnie wszystko robie przez program PhotoScape za darmo go ściągniesz;-)
Ja już jestem po wizycie:-) wszystko narazie jest w porządku na USG było widać tylko pęcherzyk mam za trzy tygodnie (14 lipca) przyjść na następną wizytę i wtedy powinno być już coś więcej widać aha i dostałam Luteinę 2 razy dziennie dopochwowo fotki nie mam
suuuper:-)14 na bank zobaczysz serduszko
A u mnie niestety przylazła ta wstrętna @. A ja mam w piątek wesele:-( i jak to ja będę fikać.
ajc no nie fajnie na zabawe z @ ale da sie liczą się tańce a po @ tańce w łóżku:-)
Witam dziewczyny, na początku GRATULUJE nowym mamuśkąMiło się czyta że się kolejnym starającym udało.Niech wasze dziewczynki i chłopczyki zdrwo i szybko rosną
Moja @ niestety trwała aż 1 dzień oczywiście brak owulacji.ale już nie chcę o ty myśleć, bo znów nic nie wyjdzie ze staranka.Może uda nam się gdzieś wyjechać na wczasy z moim ukochanym M,w ciepłe kraje i może tam coś popsocimy.
Pogoda fatalna na Śląsku, cały czas leje i chłodno GDZie moje ukochane słonko.
Pozdrawiam serdecznie
życze ci fasolinki
a JA jak widzicie jestem stanowczo nastawiona na to, że będę w ciązy za 1 tydzień i 6 dni :-)
no prosze jak ładnie optymistycznie nastawiona:-)ps.zdjęcia nie widze wiesz poprostu sobie zmiejsz zdjęcie a potem wklej ja ogólnie wszystko robie przez program PhotoScape za darmo go ściągniesz;-)
Justys84
Fanka BB :)
Witam sie w poludnie,@ u mnie juz normalnie tak jak co miesiac,cale szczescie,bo juz sie balam do gina ide w poniedzialek lub srode zalezy jak mi sie @ skonczy,ide sprawdzic czy wszystko tam mam ok,bo ostatnio mam jakies dziwne klucia i pobolewania w podbrzuszu,no i niech mi cos da na wyregulowanie taj mojej wstretnej@,a pogoda u mnie do bani,cieplo ale znow zbiera sie na deszcz
Agniesia82
najważniejsze jest życie
:-)
:-) a widzisz patrysia popróbuję :-)
HELLO:-)
:-) a widzisz patrysia popróbuję :-)
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
wlasciwie to jestes w 4 dniu ciazy bo liczy sie od dnia miesiaczki przeciez:-):-):-)a JA jak widzicie jestem stanowczo nastawiona na to, że będę w ciązy za 1 tydzień i 6 dni :-)
reklama
Agniesia82
najważniejsze jest życie
wlasciwie to jestes w 4 dniu ciazy bo liczy sie od dnia miesiaczki przeciez:-):-):-)
gosia toż to masz rację wstawiłam sobie nawet suwaczek, ale wygląda mało apetycznie, zresztą same zobaczcie
Make a pregnancy ticker
Podziel się: