reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Witam się dziewczyny poniedziałkowo:-)

cześć Kochana :-)
Dziewczyny czy wiecie, jaki wplyw na ciąże może mieć paciorkowiec albo gronkowiec w gardle?

Niestety ja Ci w tej kwestii nie pomogę:confused:

Witam:-) Jestem tu nowa i chciałam się z wami przywitać:-) 25 kwietnia br. wyszłam za mąż i staramy sie o dzidzie:-) To dopiero 2 cykl ale jestem pełna nadzieji, że nie będziemy musieli długo czekać na upragnioną fasolkę.
Witam Was wszystkie serdecznie :-)

Wisienka witam serdecznie w naszym gronie:-) mam nadzieję, że uda Wam się szybko zafasolkować:-)

Dziewczyny ja mam dziś nawet dobry humor, ale pogoda jest po prostu do bani!!!:wściekła/y:

Witam:-) Jestem tu nowa i chciałam się z wami przywitać:-) 25 kwietnia br. wyszłam za mąż i staramy sie o dzidzie:-) To dopiero 2 cykl ale jestem pełna nadzieji, że nie będziemy musieli długo czekać na upragnioną fasolkę.
Witam Was wszystkie serdecznie :-)

Witaj wśród nas i życzę owocnych starań :-)

Dzięki dziewczyny za miłe powitanie:-) Mam nadzieję, ze starania bedą owocne:-) Mój mąż już uważa, że jestem w ciąży i ze będzie miał syna:szok: Nie mam pojęcia skąd mu sie to wzięło:confused: Jak go o to pytam to mówi, ze poprostu wie i już:confused: Ja nie jestem o tym przekonana. Poczekamy zobaczymy...

Dzięki dziewczyny za miłe powitanie:-) Mam nadzieję, ze starania bedą owocne:-) Mój mąż już uważa, że jestem w ciąży i ze będzie miał syna:szok: Nie mam pojęcia skąd mu sie to wzięło:confused: Jak go o to pytam to mówi, ze poprostu wie i już:confused: Ja nie jestem o tym przekonana. Poczekamy zobaczymy...
witaj rowniez i na pewno szybko bedziesz szczesliwa mama... a moze mezus ma racje:-):-):-) Wstaw suwaczek to bedziemy wiedziec na jakim etapie cyklu jestes...

Witajcie Dziewczynki,

Ja wpadlam z nietypowym nieciazowym pytankiem ale meczy mnie od 2 dni "czy wierzycie w duchy" badz znacie przypadki ze pies moze ducha widziec/wyczuc???
Opisze potem swoja historie naczy co sie dzieje ale poki co chce znac Wasze zdanie czy doswiadczenia ?? Wiem, ze dla wielu to smieszny temat, jednak dla mnie wazne wiec mam nadzieje, ze cos sie u Was dowiem :biggrin2:

Poza tym leze placuszkiem bo skurcze sa codziennie a raczej bole krzyzowe jak wiecej sie poruszam i czytam co u Was :biggrin2:

ps. pogoda jak dla mnie rewelka czyli deszcz, wiatr i zero upalow...lepiej sie czuje inaczej mdleje badz mam zaslabniecia...

Pozdrawiam Was kochane :biggrin2:

Cześć dziewczyny,

Czytam Was od jakiegoś czasu, szczególnie w momentach załamania. Starania nasze trwają już rok, oczywiście bezskutecznie. Mój mąż ostatnio robił badania i nie wyszły za ciekawie. Dałam sobie czas do jego powtórnych badań i jeśli wypadną podobnie rozpoczniemy zażartą walkę w specjalistycznej klinice. Ech... nigdy nie myślałam, że będę miała jakiekolwiek problemy z zajściem w ciążę. Nie mogę się z tym kompletnie pogodzić - każda @ to kolejna załamka. Jedynie jak Was sobie poczytam jest mi trochę lepiej, widzę jak walczycie no i nie jestem jedynym "społecznym odszczepieńcem" (przepraszam ale czasem tak się czuję).
Pozdrawiam wszystkie i trzymam za Wasze fasolkowanie kciuki!

Witajcie!
Wczoraj wiele z Was tak mnie wysylalo do ginekologa, az oto co mi sie dzis wysnilo :-): Bylam u jakiejs polskiej pani ginekolog (wiem, ze Polka bo tu chodze tylko do facetow) i ta przepisala mi jakies tabletki zaczynajace sie na "L" i mialam je brac 2 razy dziennie po 2 sztuki z odstepem 8 godz :-):-):-)
Jak sie obudzilam przez chwile myslalam, ze naprawde mam przepisane te tabletki.
A teraz sie zastanawiam, ze moze sobie wmawiam, ze moze dopiero w tym miesiacu zwrocilam uwage na ten zapach, bo jak sobie poczytalam to z reguly niepokojace uplawy sa gestsze niz moje i sa zabarwione.
Zycze wszystkim milego dnia i mam nadzieje,ze juz wszystkie po sniadaniu, bo ja tak z ranca o uplawach :-D!!!!!!

reklama
Do góry