reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
NIE WOLNO PIĆ ALKOHOLU W CIĄŻY ŻADNE PÓŁ SZKLANKI ANI CZERWONE WINO BO NIBY POPRAWIA KREW STEEEEEEEEEEK BZDUR!!!!ALKOHOL JEST ALKOHOLEM I W ŻADNEJ MIERZE ANI KROPLI NIE WOLNO PIĆ TO SPOWALNIA ROZWÓJ DZIECKA NIE WOLNO JAK CHCE SIĘ PIĆ TO JEST SOK HERBATA I WIELE WIELE INNYCH NAPOJÓW WIĘC PIWO ODSTAWIĆ CZY WINO PRZECIEZ MAMY DZIECIĄTKA W BRZUSZKU I NIE WOLNO A MĄDRY LEKARZ ZABRONI TO JEST UPIJANIE MALEŃSTWA ŻADEN % NIE JEST ZDROWY ANI ŁYK I NIE MA SPRAWDZONE NA TO ABY MOZNA BYŁO NAPIC TAK WIĘC NIE WOLNO I PROSZE WAS PRZESTAŃCIE GADAĆ O ALKOHOLU BO MNIE KREW ZALEWA TAK TEZ I ZASTRZEGAM NA WSZELKI WYPADEK DO PAPIEROSÓW!!!
przepraszam ale ja musiałam to napisać bo nie lubie jak piszą a co tam troche : nie wolno i koniec
Kochana ja mam dokładnie takie samo zdanie jak Ty:-)
patrysia zgodze sie a jak ktos juz nie moze wytrzymac to niech to bedzie piwo bezlakoholowe. - karmi?.))
nie wiem czy wam mowilam ale jakos ze dwa miesiace temu jak szlam do urzedu miasta zalatwiac cos to patrze stoi babka, tak 7 miesiac - w jednej rece red bull a w drugiej papieros..no myslalam ze zwatpie..mialam ochote jej tego papierosa na czole zakipowac..ja sama jestem palaczem ale jak tylko zajde w ciaze to papierosy won..
Ehhh z takimi babkami to szkoda gadać ja tak wczoraj rozmawiałam z Mężusiem, że jak dziewczyna jest młoda to się boi "wpadki", a potem jak już świadomie chce zajść w ciążę to czasem takie problemy są
Mnie jak juz pisałam samo od fajek odrzuciło... ale taką z fajkiem...ech...
Ja na szczęście nigdy nie paliłam;-)
Hehe Kroptusiu jak już teraz masz takie przeboje to co dopiero będzie po urodzinach Maluszka...
Ostatnia edycja:
P
patrysia*
Gość
Kochane wynik "UJEMNY" aż się popłakałam ze szczęściaoch DZIEKUJE BOGU:-)
JESZCZE RAZ DZIEKUJE ZA WSPARCIE
Madziaas
Już jesteś:)
Suuper Patrysiu :-):-)Kochane wynik "UJEMNY" aż się popłakałam ze szczęściaoch DZIEKUJE BOGU:-)
A co do piwa to mam takie zdanie jak ty,no może być bezalkoholowe,ale ja jakoś musze mieć na nie ochote.A papierosów nigdy nie paliłam,jak jacyś goście przychodzą do moich teściów to ich z papierochami wywalam na dwór,nie mam zamiaru tego wdychać i małemu dawać
Kochane wynik "UJEMNY" aż się popłakałam ze szczęściaoch DZIEKUJE BOGU:-)
SUPER!!
reklama
Witam
my przestalimy sie zabezpieczac od grudnia ubieglego roku, ale o dzidzie de facto zaczelismy sie starac od miesiąca tzn traflismy w koncu na siebie przez caly okres plodny. Moja praca jest dosc wyjazdowa i początek roku niestety sporo w delegacjach spedzam. Pierwszy cykl niestety bezskutecznie bo juz @ nadchodzi zaczynam plamic i temp spadla. Ale moze nastepny bedzie szczesliwy.
my przestalimy sie zabezpieczac od grudnia ubieglego roku, ale o dzidzie de facto zaczelismy sie starac od miesiąca tzn traflismy w koncu na siebie przez caly okres plodny. Moja praca jest dosc wyjazdowa i początek roku niestety sporo w delegacjach spedzam. Pierwszy cykl niestety bezskutecznie bo juz @ nadchodzi zaczynam plamic i temp spadla. Ale moze nastepny bedzie szczesliwy.
Podziel się: